? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
1.sınıfa başlamadan anatomi çalışmaya başlanır mı

-
-
Ne istediğine bağlı biraz da.Derslerden yüksek not almak istiyorsan bence gerek yok simdiden baslamana,zaten veterinerlikte tiptaki kadar kasıntı değil anatomi diye biliyorum.Ha ben veterinerlik icin ölüp bitiyorum derslerden bagimsiz kendimi gelistirmek istiyorum diyorsan karar senin.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
yok
-
çalışsanda terimler çok ama çok yabancı gelir. birde ata sözlerine önem vermek gerek hızlı giden atın ... seyrek düşermiş. usanırsın.
hangi üni de ki senin fakülte.
-
66 plaka
Hayır hocam
Zafer hocamın okulu. daha yeni kuruldu. tabela okulu olmaktan yeni mezuna geçti. zor süreçler sizi bekliyor. bende erciyes i kazandığımda benzerlerini yaşamıştım. okurken anlamıyor da insan sahaya çıkınca yeni okulun dandikliklerini fark ediyor.
madem emek vereceksin, istiyorsun okumayı sana bi abi tavsiyesi.
- sınıfta canını dişine tak ve ortalamanı uçur. yüksek tut. ilerde neyle meşgul olmak istiyorsun mesela pet-vet ise ankara yada istanbul(istanbulda atcılık da var sanki yönelim olarak) büyükbaş ise direk bursa yada aydın felan yatay geçişe zorla. zorla ki bitirdiğinde okuduğuna değsin. ha 66 dan mezun olursan olmaz mı ehh işte yarışa %30 geriden başlamayı gözün kesiyor ise olabilir.
-
Sağ olun hocam hayvan hastanesi olsa mükemmel olurdu da yok işte
hah işte hayvan hastanesi olmayan yerde yetişme şansın yok.
olay sadece teorikte kalıyor. yks ye girdin ise bence yeniden yazdığım okulları tercih et derim.
-
sizin meslek veterinerlik mi? şu an nerede çalışıyorsunuz? özel bir kliniğiniz var mı?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi processustransversus23 -- 8 Temmuz 2024; 16:18:14 >
evet, veteriner hekimim
7 sene serbest büyükbaş klinisyenliği yaptım. daha sonra operasyonların yan etkileri mide rahatsızlığına yol açtı bende. aşırı amonyaklı ortamda doğum ve ameliyatlar yaparken birde işin stresi eklenince ileri derece reflü oluştu o dönem ve jübile yaptım.
tekrar kps ye kendi çapımda çalışıp devlete geçtim.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X