yaz okulu ile birlikte 5 olacak. sizce işsizlik mi seneye de aynısını yapcam. 3 ve 4'te sadece self-development veya research kovalayacağım. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-F12949217 -- 17 Mayıs 2025; 16:50:43 > |
1 senede toplam 5 tane üstten ders aldım

-
-
Çok yüklenmiyor musunuz?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Evet de ders çalışmasam yapacak başka bir şeyim olmuyor zaten. max 7 ders alabiliyoruz imkan olsa 8'de alırdım.
-
O zaman en iyisi ben de derse verdim kendimi
ben 4 donem boyle gecirsem cap bitiyo zaten
-
Ortalaman düşerse ne olacak
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Mantıklı. Ün*versite ile vakit kaybetmenin önüne geçiyor. Altın değerinde olan 3-4. sınıfta vaktini istediğin gibi değerlendirirsin.
Eğer A veya A- alamayacağımı düşünüyorsam withrawlarım veya sonraki dönem tekrar alırım. Şu ana kadar başıma gelmedi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-F12949217 -- 17 Mayıs 2025; 17:28:43 > -
Sen kafayı yemişsin
aşağı yukarı aynı sıralamayı yaptık yks'de. o dönemden 2x daha fazla çalışman lazım.
-
ders sevdigim ders olunca calisirim bro o is BENDE
-
he ya prooflar, katlı integraller ne de zevkli.
-
tip gecmeyi dusunebilirsin
-
9 ders alan var 5 ne ki :D
-
bilkent'te ders sayısı az ama dersin içeriği fazla diğer okullar gibi 2 kredi 10 ders koymuyor. maksimum 7 ders alabiliyorsun zaten alman gereken ders sayısı 5 veya 6.
-
Research ne için
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
ne bileyim master için ref olsun diye.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X