Şimdi Ara

1 ögretmenin dilekçe yazmasıyla okuldan attırabilirmi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
113
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Lise 3 KelAvni (matematikci) taktı resmen.. Sınav oluyoz alıyo bni en öne tek oturtuyo, arkamı dm dedim baktım kagıdımı almış.
    Bugünde bi kızı sınavda telefondan kopya cekerken yakaladı aldı telefonu masanın üstüne koydu sınav bitince geri verdi. Beni yakalasa alır telefonu evine götürür

Geçen gün yine başka bi kız wc ye gitmek icin izin istiyodu galiba hoca ıııı gönderemem yasak müdür kameradan bizi izliyo ııı dedi. Bende iki sıra arkasında oturuyodum. Iıı izlio işi gücü yok kesin izliodur heee heee didim duymuş. Geldi tokat patlattı kafamı duvara carptım hafif. Başladı bu hakaretlere hayvan, mahlukat, insanlıktan nasibini almamış v.b v.b tabi bn iplemiom tahtada iki soru vardı onu yazuom hiç onu dinlemiom. Bu iyice ayar oldu. Gel bnle aşşa didi.

Müsür yardımcısını odadan çıkardı. Girdik içeri bn hmen koltuga oturdum kalk bn sana otur demedim didi. Kalktım neyse bu yine hakaretler edio.. sen kimsin beni yansalıyosun, insanlıktan nasibini almamış mahlukat.. bak seni burda dayak manyag yaparım kimse elimden alamaz v.s sonra baktım vurmaya kalktı tuttum kolundan bagırdım bnde vurmaya hakkın yok die. Bu kıpkırmızı oldu sinirden yine hakaretler edio.
    Sonrasında sınıfa cıktım vi şey yapamadı pek ama.. Napiim ben bunla daha önce başka okulda m.yardımcılıgı flan yapmıs, diger hocaalarla iyi geciniyorum ema vu gıcık bole. Gecenlerde tehdit etti bak senin burnunu yerde sürterim kanar didi. N'apar attırabilirmi? O bna vurdu derste bn dilekce yazsam bnmkini ipleyen olmaz.

Csb değildir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Önce yazmayı öğren

• Hic birsey yapamaz kardeşim korkma. Şikayet hatları var ara şikayet et, sen ne yaparsan yap sana hakaret etme gibi bir lüksü yok o öğretmenin(!). Ayrıca annene babana söyle okula gidip mudurle konussunlar oglumuz hic birşey yapmadigi halde nedir bu durumlar gibisinden.

Orijinalden alıntı: gokberkoz

Önce yazmayı öğren

Oto. klavye düzeltme

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.