Şimdi Ara

1 Ocak 2019'dan itibaren AKN kalkıyor.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
1
Favori
836
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Azönce bakan açıkladı:
    Adil Kullanım Kotası 1 Ocak'tan itibaren kalkacakmış.
    Mobil paketlerde de geçerli olur mu bilemedim.
    İnşallah mobilde de geçerli olur.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Myhunter -- 19 Kasım 2018; 8:9:12 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >



  • evet üstelik ayrı ücret talep edilmeyecekmiş sınırsız kullanılacakmış

    mobilde değil yalnız
  • Nisan 2017 den beri türknet kullanıyorum 2018 de kalkacak dedikleri AKN 2019 da kalkıyor. Verirler 8 / 16 Mb interneti hizmet verdikleri zaten yok. AKN kaldırdıklarında alt yapının olmadığı yerlerde yoğunluğa göre internetin kopması hızların düşmesi gibi sorunlar ortaya çıkacaktır. AKN kalkacak diye boşa sevinmeyin sistemin tam oturması bir yılı bulacaktır.
  • 100-150 lira verebiliyorsan mobilde sınırsız var. Ama şuan sadece Turkcell de var. Muhtemelen tüm operatörlerde olacak. Ama modem internetlerden ucuz olmasını bekleme. Turkcell şuan tek olduğu için pahalı satıyor. Yılbaşında umarım diğer operatörler de aynı paketlerden çıkarır. Çıkmazsa rekabet oluşmaz. Çıkarsa da 90-150 arasında bir fiyat bandı olacaktır. 4.5G internetin kablolu internete göre artıları

    1- upload yüksek hız

    2- taşınabilir olması

    Eksileri

    1- yüksek ping

    2- stabil olmaması



    Kablolu internetin artıları

    1- düşük fiyat

    2- yüksek kalite (ping düşük olması)

    3- stabil

    Eksileri

    1- upload sınırlı

    2- bağlantı kopmaları ve sorunlar

    3- kablo karmaşaları

    4- taşınamazlar



    Daha da arttırılabilir ama genelde bu.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • limitsizeposta L kullanıcısına yanıt
    Ben de gecen bi ara kullandigim daireye kadar fiber uzunca bir sure kesilince bunu anladim internet cidden kablolara bagli olmamali yanimda tasiyabilmeliyim dedim cep telefonumda 16gb var ama ucuz olsa daha yuksek pakete de gecerdim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • KURULUSTAN KONUYA ILISKIN YAPILAN BASIN ACIKLAMASI ASAGIDA BULUNUYOR:

    TURKCELL, BILGI TEKNOLOJILERI VE ILETISIM KURUMU'NUN (BTK) 2016'DA YAYIMLADIGI DUZENLEMEYE UYGUN OLARAK INTERNET OTOBANLARINDAKI LIMITLERI KALDIRACAK.

    BOYLECE 1 OCAK ITIBARIYLA, TURKCELL'IN HIZMET VERDIGI IKI MILYONDAN FAZLA EV VE IS YERINDE AKK UYGULAMASI SONA ERECEK.

    TURKCELL, LIMITSIZ INTERNETE GECISTE DE MUSTERILERINI HERHANGI BIR KOSUL, SART SUNMADAN LIMITSIZ INTERNETLE BULUSTURACAK. YENI DONEMDE TURKCELL, TUM KURUMSAL VE BIREYSEL FIBERIN YANI SIRA DSL KULLANICILARINI DA GERCEK LIMITSIZ KULLANIMA TASIYACAK.

    YENI DONEMDE TUM TURKCELL KULLANICILARI, HIZLARI DUSMEDEN INTERNETE BAGLANMAYA DEVAM EDECEK. BUNUN ICIN, BIR SOZLESME YA DA DILEKCE OLMADAN KULLANICILAR SISTEM TARAFINDAN OTOMATIK AKK'SIZ DONEME GECIRILECEK.


    - "MUSTERILERIMIZE KAFA KARISIKLIGI YARATMAYACAGIZ"

    ACIKLAMADA GORUSLERINE YER VERILEN TURKCELL SATISTAN SORUMLU GENEL MUDUR YARDIMCISI MURAT ERKAN, AKK'SIZ YENI DONEME GECIS ONCESI MUSTERILERINE KAFA KARISIKLIGI YARATMADAN VE FORMALITE YASATMADAN GERCEK LIMITSIZ INTERNET KULLANIMI YASATACAKLARINI DILE GETIRDI.

    DIJITAL ALTYAPI VE TEKNOLOJI SAGLAYICISI OLMA VIZYONUYLA TURKIYE'NIN DIJITAL EKOSISTEMINI GUCLENDIRMEK VE CESITLENDIRMEK ICIN VAR GUCLERIYLE CALISTIKLARINI BELIRTEN ERKAN, SUNLARI KAYDETTI:

    "TURKIYE'NIN GELECEGI VE MENFAATLERI ICIN DIJITAL DONUSUMUN KACINILMAZ OLDUGUNU HEP BIRLIKTE GORUYORUZ. DIJITAL DONUSUMUN VE DIJITALLESEN DUNYANIN HAVASI SUYU DA HIC SUPHESIZ KI INTERNET BAGLANTI HIZMETLERI DIYEBILIRIZ. BIZ TURKCELL OLARAK 1 OCAK ITIBARIYLA TURKCELL'LI IKI MILYONDAN FAZLA EV VE IS YERINDE, DIJITAL EKOSISTEMDE DILEDIKLERI GIBI YASAYABILMELERI ICIN DAHA ONCE DE SONUNA KADAR DESTEKLEDIGIMIZI BELIRTTIGIMIZ AKK'SIZ INTERNET KULLANIMINI BASLATIYORUZ. MEVCUTTA, AKK TEKLIFLERINDE BULUNAN MUSTERILERIMIZI EK PAKET, EK FIYAT, HEDIYE GIBI KAVRAM KARMASASINA SOKMADAN NET BIR SEKILDE AKK'SIZ INTERNET DUNYASINA GECIRIYORUZ."

    ERKAN, HEM VAR OLAN HEM DE TURKCELL'E YENI GELECEK MUSTERILERIN BU DONEMLE BIRLIKTE GERCEK LIMITSIZ INTERNETIN KEYFINI SURECEGINI IFADE ETTI.

    MUSTERILERIN HAYATLARINI HER ALANDA KOLAYLASTIRMAK ICIN CABALADIKLARINI, ONLARIN TALEPLERI DOGRULTUSUNDA PAKETLER HAZIRLADIKLARINI VURGULAYAN ERKAN, "BU GECIS SURECINDE DE YINE MUSTERILERIMIZIN LIMITSIZ TARIFELERE GECISLERINI GERCEKLESTIRECEGIZ FAKAT BU COZUMLERIN NIHAI COZUM OLMADIGINI DA HER FIRSATTA DILE GETIRIYORUZ. ULKEMIZDEKI INTERNETE ERISIM MALIYETLERININ DUSURULMESI VE YUKSEK HIZDA INTERNETIN TUM TURKIYE'YE EN KISA SUREDE YAYILABILMESI ICIN ORTAK FIBER ALTYAPI KURGUSUNUN BIR AN ONCE HAYATA GECMESI GEREKIYOR." DEGERLENDIRMELERINI YAPTI.




  • derya78 kullanıcısına yanıt
    KAP'a düşen haberi kopyalamışsın. Bende diyorum yazıyı az önce biryerde okudum. Dejavu gibi oldu😃 Turkcelli tebrik etmek lazım. TURKTELEKOM insanların kafasını allak bullak yaptı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: sssss5

    KAP'a düşen haberi kopyalamışsın. Bende diyorum yazıyı az önce biryerde okudum. Dejavu gibi oldu😃 Turkcelli tebrik etmek lazım. TURKTELEKOM insanların kafasını allak bullak yaptı.
    evet şirket haberleri matriks kopyaladım
  • 4.5g kampanyalarında geçerli olmayacak mı yani sonuçta oda internet :)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: goldweb

    4.5g kampanyalarında geçerli olmayacak mı yani sonuçta oda internet :)
    sadece EV ve İŞ internetlerinde geçerli
  • quote:

    Orijinalden alıntı: derya78

    sadece EV ve İŞ internetlerinde geçerli

    Alıntıları Göster
    Evde 4.5G VINNWiFi Kampanyası benim paketim zaten :)

    https://www.turkcell.com.tr/kampanyalar/diger-kampanyalarimiz/4-5g-evde-vinnwifi-kampanyasi

    EVDE :D




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.