Bildirim
1 NİSANDA YENİ TARİFELER GELİR Mİ?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
Giriş
-
Benim de paketlerim bitti 1 Nisan ı bekliyorum. Patates olmasak bari. _____________________________ -
1 Nisan'da yeni paketler gelir özellikle interneti daha fazla olur. _____________________________ -
Simkartı bile değiştirmedim. Ayın 1'inde paketim bitmiş olacak. Duruma göre kalabilir veya devam edebilirim. 1 hafta kala paketleri açıklasalar da biz de ona göre geçiş yapsak. _____________________________
SAMSUNG GALAXY S6 ve S6 EDGE KULLANICILAR KULÜBÜ
<<<Samsung Galaxy S3 i9300 Yazılım-Kamera Ana Konu>>>
Samsung Galaxy S6 G920F Android MM 6.0.1- Galaxy S5 G900F Android MM 6.0.1 Stok, Galaxy S4 i9500 MM, Galaxy S3 i9300(Stock +Viper Sound Mod)
i7 2600K @4.5GHz@1.340V+ Asus P8P67 Pro+ MSI Gaming X GTX 1070Pascal +Corsair Vengeane 16GB 1600 CL10+Samsung 840 Evo 120GB SSD+Crucial MX300 750GB SSD+3xHD103SJ(2xraid0+1xDepo)+Corsair HX850i Digital PSU + HAF X+Asus VE247H+ Logitec G430 + G502
“We are just an advanced breed of monkeys on a minor planet of a very average star. But we can understand the Universe. That makes us something very special.” -Stephen William Hawking -
quote:
Orijinalden alıntı: Firaristt
Simkartı bile değiştirmedim. Ayın 1'inde paketim bitmiş olacak. Duruma göre kalabilir veya devam edebilirim. 1 hafta kala paketleri açıklasalar da biz de ona göre geçiş yapsak.
Bir kereliğine kendi mùşterisine de aynı kampanyalardan faydalanabilme
güzelliği bekliyoruz
TürkTelekom'dan.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Ben de bekliyorum faturasıza geçtim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Gümbür gümbür geliyor TURKCELL .
Hazırım yazıp 2222 ye gönderene 4 gb veriyor.
8 gb 4 tl ye veriyor.
14 şubatta da 14 gb vermişti.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TEKİN 1881 -- 24 Mart 2016; 15:25:33 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- ücretsiz e sim
- numara taşıdıktan sonra tekrar taşıma süresi
- e sim yurtdışı
- vodafoneden turkcell faturalıya geçiş
- telefon meşgul olmadığı halde meşgul çalıyor
- 5g sa nedir
- türk telekom 5 g kapatma
- bir kişi üzerine kaç tane hat alabilir 2026
- türk telekom arkadan gelen aramayı görme
- kendi internet paketini başkasına gönderme turkcell ücretsiz
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler