Şimdi Ara

1 Milyona araba tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: AHMETSALİH85 Daha Az
1 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 2 Misafir - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
249
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba arabalardan anlayan biri bize yardım edebilirmi çok kararsız kaldık çünkü.

1 milyon bütçe var ama 700-800 veya 900 bu aralar olursa daha iyi olur experi vs derken kenarda birazda kalsa fena olmaz yani. aile arabası olarak kullanıcaz al sat ile işim yok alıp uzun yıllar kullancaz tabi elden çıkartırken piyasasıda olsun elde kalan araçlardan kimse istemez herhalde kronikleri olmasın sanayi sanayi gezdirmesin motor şanzıman gibi kritik parçalar için söylüyorum özellikle alıp yıllarca kullancaz aklımızda renault clio 1.0 tce benzinli var ama biraz fazla yakıyor buda sanırım i20 var bu tarz hatchback düşünüyoruz.

Tabi birde izmir yolları berbat alt takkım vs de iyi olmalı 2 kardeş paramızı ortaya koyup alıcaz düzgün birşey lazım bu paraya kaldımı düzgün onuda bilmiyorum tabi vardır herhalde ya.

Burda en önceliğimiz sağlamlık hız la vs işimiz yok rampada aşırı bayılmasa yeter yani ufak tefek sorun olabilir her arabada vardır ama büyük masrafların altından kalkabilecek şansımız pek yok çünkü.

• Aile aracı olacaksa, mümkün mertebe yeni ve düşük km egea Megane vs bakın geçin derim bence, yüksek km ve yaşı yüksek araçlar biraz can sıkabilir ileride. Ayrıca İzmir'in yolları gerçekten kötü, ne alırsanız alın, mutlaka ses gelmeye başlayacak bir yerlerden. Yani ben ilk defa fectigim yollarda mutlaka bir çukura giriyorum neredeyse, on takimlardan ses gelsede yaptırmadan devam ediyorum sıkıntı olmayacak şekilde.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

düşük km evet öyle bakıyorum max 150 bin km oda maksimum 1.5 dci clioları çok övdüler bana aklımada yattı biraz 1.5 dci 2018-2019 clio bakıyorum bu aralar egea megane sedan araç kardeşimde kullanıcağı için ona görede araba alıyorum o yüzden hatchback daha iyi olur bizim için sokaklar dar yanaşma vs konular için daha iyi olurdu aslında

Hocam istediğiniz alın tabi, ben sadece bütçeyi yükseltmeden düşük km olarak önerdim. Ben şahsen o paraya o kadar km de araç mantıklı gelmedi ama piyasaya da çok hakim değilim. Hayırlı olsun sizin için.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Sağolun tabi teşekkürler bende işte en azından aracı belirlemeye çalışıyorum bu bütçelere en fazla kaç km alınmalı clio özelinde 2018-2019 1.5 dci de 800 civarlarına değişensiz boyasız tramersiz olarak 120 bin 140 bin km civarlarında bulunuyor genelde.

Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.