|
Arkadaşlar merhaba arabalardan anlayan biri bize yardım edebilirmi çok kararsız kaldık çünkü. 1 milyon bütçe var ama 700-800 veya 900 bu aralar olursa daha iyi olur experi vs derken kenarda birazda kalsa fena olmaz yani. aile arabası olarak kullanıcaz al sat ile işim yok alıp uzun yıllar kullancaz tabi elden çıkartırken piyasasıda olsun elde kalan araçlardan kimse istemez herhalde kronikleri olmasın sanayi sanayi gezdirmesin motor şanzıman gibi kritik parçalar için söylüyorum özellikle alıp yıllarca kullancaz aklımızda renault clio 1.0 tce benzinli var ama biraz fazla yakıyor buda sanırım i20 var bu tarz hatchback düşünüyoruz. Tabi birde izmir yolları berbat alt takkım vs de iyi olmalı 2 kardeş paramızı ortaya koyup alıcaz düzgün birşey lazım bu paraya kaldımı düzgün onuda bilmiyorum tabi vardır herhalde ya. Burda en önceliğimiz sağlamlık hız la vs işimiz yok rampada aşırı bayılmasa yeter yani ufak tefek sorun olabilir her arabada vardır ama büyük masrafların altından kalkabilecek şansımız pek yok çünkü. |
|

Yeni Kayıt

AHMETSALİH85
Konudaki Resimler

kullanıcısına yanıt