Thank you hükümet < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
1 milyon lira 72,000 dolar ediyor

-
-
yeter blok
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
sene sonu gör sen onu
-
İktidae değişecek ekonomi düzelecek
Acı gerçek ..
62.803 dolar ediyor anlık
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
1milyon liranın kaç dolar ettiğinin anlamı yok. 1 ev yine 100bin dolar, 1 araba yine 60bin dolar.
an itibariyle 60 bin dolar.
-
her zaman için bütün birikimi tek bir döviz cinsinden biriktirmemekte fayda var. Atıyorum 100 bin dolar, 10 bin dolar 20 bin neyse, her zaman onu da birkaç kısıma bölmek lazım. Örneğin 10 bin dolar almaktansa yarısına dolar, yarısına euro, sterlin ya da isviçre frangı gibi. Parite oynadığında döviz cinsinden para artar.
-
Aynen öyle bunu eski çalıştığım yerdeki muhasebeci abide yapıyordu ben elime geçen her parayı altın yapıp kenara koyuyorum, bütün birikimim altında çünkü ben kar amacı gütmüyorum, sadece paranın değerini koruyorum. Ama o bu yolla sürekli al sat yaparak kısa süreli karda elde ediyordu, özellikle kuveyt dinarıyla. KWD, TL'ye çevrilmediği için (önce USD yapmak gerekiyor) o da sürekli bu yolla parite üzerinden para kazanıyordu.
Konuya gelirsek daha komiği var an itibariyle 1 milyon lira 50 bin sterlin bile yapmıyor. 48 bin sterlinin biraz üzerinde. Gerçekten Cumhuriyet tarihinin en değersiz alım gücüne sahibiz şu anda. Paramız hiç bu kadar değersizleşmemişti. Bir euro nasıl 17.64 olabiliyor aklım almıyor. Tam anlamıyla rezillik.
-
dini, osmanlıyı her şeyi kullanıyorlar ya en çok ona gıcığım. bizim millette hala itinayla yiyor aynı teraneyi.
En Beğenilen Yanıtlar

yeter blok
|
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X