Şimdi Ara

1 milyon dolar ödüllü Clash Royale ligi başlıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
694
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  • Mobil dünyanın en çok gelir getiren oyunlardan birisi olan Clash Royale, dünya çapında profesyonel takımların da katılacağı 1 milyon dolar ödül havuzuna sahip yeni bir turnuva ligi başlatıyor.


     


    Clash Royale League neler sunuyor?


     


    Espor konusunda önemli adımlar atan Supercell geçtiğimiz yıl Crown Championship adında bir turnuva düzenlemiş ve 27 milyon kişi kıyasıya yarışmıştı. Sonrasında 16 kişi finale kalmış ve Aralık ayında görkemli bir final yapılmıştı.


     


    Supercell bu yıl turnuvayı daha profesyonel hale getirdi. Clash Royale League adındaki turnuvaya bu yıl profesyonel espor ekipleri de katılıyor. Turnuva iki eleme turu ve sonrasında final turu ile sona erecek. Toplamda 27 milyon katılım sayısına ulaşıldı.


     


    Ayrıca Bkz.DonanımHaber iOS uygulaması AppStore’da yayında!

    Supercell eleme turlarını farklı tarihlerde yapıyor. Çin’de elemeler 23 Mart tarihinde başladı ve 3 Haziran’a kadar sürecek. Asya’da ise elemeler 27 Nisan-14 Temmuz tarihlerinde yapılacak. Dİğer bölgelerde ise sonbaharda elemeler başlayacak.


     


    Turnuvaya Cloud9, Team SoloMid, Immortals, NRG, Complexity, Team Dignitas ve Counter Logic Gaming gibi pek çok profesyonel takım katılıyor. Takımlar bölgelere göre ayrılıyor. Cloud9, Team SoloMid gibi 8 ekip Kuzey Amerika bölgesini oluşturacak.  EDG.M, GO, JDG takımları Çin için CJ OGN, Sandbox, Kingzone takımları da Asya bölgesi için yarışacak. FNATIC, Misfits ve Team Liquid gibi takımlar ise Avrupa tarafında.


     


    Her bölgenin 4-12 arasında ekibi olacak ve ekipler 4-8 kişi arasında değişecek. Profesyonel ekiplerin mutlaka elemeleri geçen yarışmacılardan seçim yaparak finaldeki ekiplerine dahil etmesi gerekiyor. Kış ayında yapılacak olan finallerde toplamda 1 milyon dolarlık ödül dağıtılacak. Turnuva ayrıntılarının önümüzdeki günlerde açıklanması bekleniyor.


     







  • P2W mantığıyla çalışan oyunlara turnuva yapmak...
    Yeni boyut..

  • Dünyanın en kazık tamamen parasız hiç bir şey yapamayacağın oyunu neden birisi bunlara dur demiyor..

  • fiyatların kazık olduğu doğru 2 yıldan fazla oynuyorum son ligte 4650 puana kadar çıktım para vermeden.
    illaki para vermek gerekmiyor verirsen dahası var diyor oyun seni buna teşvik ediyor.
    kimsenin dur demesine gerek yok oynamazsın olur biter
  • Niye oynamak istiyorum, ama bir kartı max yapmak için 6 ay beklemek istemiyorum en azından 1 ayda bunu yapabileyim. Neden illa benden para alarak bunu yaptırıyor? günde 24 altın veriyor dilencimiyiz biz bari saldırı başı 300 altın ver ne bileyim illaki her oyun para ister ama bunun kadar zor parasız hiç bir şey yapamadığın başka bir oyun ben görmedim yine kendi oyunları clash of clans bile bu kadar aç gözlü değil.
  • Ac gozluluk konusunda haklısın.

    Ben para vermeden 3 kartimi max yapabildim.diger kartlarimda max in bir alt seviyesinde.ama ben gunde 20-30 mac yapiyorum ortalama

    Gunde 1-2 oyun oynayanlar gelistiremez tabiki az oynayip kartlarimda iyi olsun diyorsan para vereceksin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sen ıkı yılda kac savas atmıssın bırde bagısın ne kadar bır yazarmısın bakalım az mı savasıyormusum bır gorelım ben senın yarın zamandır oynuyorum.

    Galibiyet 7011
    üç taç 3865
    Toplam bagıs 58336
    kazanılan kartlar 17069
    Tunuva oynanan mac 762
    kazanılan kart 2393

    Sen şimdi buna bır yıla yakın zamanda az dıyorsan ben bir şey demiyorum.

    Henüz iki kartım max oldu ama altın olmadığından max yapmam ımkansız öylece bekliyor maalesef. 200K altını bu oyunda anca rüyanda görürsün yada aylarca yemıcen ıcmıcen bırıktırcen.

    Bu arada bir not düşeyim şunu yazma sakın işte bazı kartlar için altın biriktir böylece altın harcamadan bazı kartları max yaparsın buda yanlıs çünkü öyle uyanıklarki o dediğimi ilk başta uygulayıp kendimi uyanık sandım ama kartlara bakıyorlar vebizim hiç kullanmadıgımız yukseltmedıgımız kartlara güç veriyorlar ve bizim abandıgımız yukselttigimiz kartlarında gucunu azaltıp bizi mecburen diğer kartlara yönlendiriyorlar ac gözlüler böylece ne yaparsan yap hiç kullanmadıgın bir kart bır anda oyunda en populer kart oluyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cem300 -- 4 Nisan 2018; 13:33:55 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Godolphin

    Sen ıkı yılda kac savas atmıssın bırde bagısın ne kadar bır yazarmısın bakalım az mı savasıyormusum bır gorelım ben senın yarın zamandır oynuyorum.

    Galibiyet 7011
    üç taç 3865
    Toplam bagıs 58336
    kazanılan kartlar 17069
    Tunuva oynanan mac 762
    kazanılan kart 2393

    Sen şimdi buna bır yıla yakın zamanda az dıyorsan ben bir şey demiyorum.

    Henüz iki kartım max oldu ama altın olmadığından max yapmam ımkansız öylece bekliyor maalesef. 200K altını bu oyunda anca rüyanda görürsün yada aylarca yemıcen ıcmıcen bırıktırcen.






    1 milyon dolar ödüllü Clash Royale ligi başlıyor



    Bence gayet iyi



    Hemen herkes max olsa nasil para kazanacak bu adamlar.

    Adamlarin sunuculari kusursuz.oyuncu bulamama sorunlari yok oyun bagimlilik yapici.bunun karsiliginde en yuksek seviye olacaksan para ver diyor gayet normal.

    EDİT: hangi ücretsiz online oyunda en tepeye çıkmak için para ödemen gerekmiyor?adamlar en azından reklam göstermiyor.bir kartı max yapacaksan bedeli var diyor evet kişi bazında bakarsak max yapmak aylarca sürüyor ama para verenin önde olması gayet normal yoksa biraz uğraşıp herkes max yapar



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fx_57,5 -- 4 Nisan 2018; 13:36:55 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Demek istediğim ıkı yıldır oynayan bırının kusura bakma ama en az 20 kartının max olması lazım en azından. Tabıkı para kazanacaklar sonucta kımse ıkı yıl beklemıyor daha 10 sevıye adamlar 4700 lerde gezıyor suan bunu sende bılıyorsun.Kısaca en zalım ve para tuzagı oyun budur benim görüşüm budur.
    Ve senin buna gayet normal demen zaten bizlerin neden hakkımızı alamadığımızı acıklıyor eyvallah..

    Edit: Yahu en tepeye cık diyen kim sana? 2 yılda diyorum en az 20 kartını max yapabilmen lazım bu nereden en tepe oluyor ? daha sana efsanelerı max yamaktan bahsetmedim bile sadece 20 kartının max olmasından bahsedıyorum sen en tepe diyorsun en tepe için bı 100 mılyar yatırman lazım nere cıkıyon en tepeye



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cem300 -- 4 Nisan 2018; 13:39:57 >
  • tabiki önceden daha da vahimdi bana ilk efsanevi kart 10 ay sonra gelmişti,şimdi herkese bolca geliyor.

    10lvl adam veya 11 4700lerde veya full max a yakın adam 4300lerde gezebiliyor sadece para yatırmış oynamasından haberi yok bunlar sinir bozuyor tabiki.

    bir yıla kalmaz oyun düşüşe geçerse fiyatlarda veya bahsettiğimiz sıkıntıları yavaştan hallederler.çevremdeki çoğu oyuncuya bıkkınlık veriyor bir süre sonra.

    şimdiye kadar güncellemelerle getirdirkleri 2ye2 gibi yenilikler canlı tuttu ama bakalım daha sonra ne yapacaklar.
  • 1 milyon dolar ödüllü Clash Royale ligi başlıyor

    Bak bu clash of clans hesabım 3 yıldır oynuyorum hersey max ama bu oyun royal kadar ac gözlü değil aynı firma.
  • 1 milyon dolar ödül ben olsam katılımcıdan 1 dolar alsan ki 27 milyon kişi katılıyor 26 milyon dolar cukkaya ohhh hem beleş reklam hemde para kazanma yolu... :):):)

  • ardicli2000 kullanıcısına yanıt
    Turnuvada standartı diye birşey var herkes eşit trilyon harcasadan turnuvada bir önemi yok. Para vermek sadece sıralamada oynatır seni egonu tatmin edersin
  • Oyun tamamen paraya kurulu eğer üst sıralarda olmak istiyorsanız ben ilk çıktığı zamandan beri oynarım ilk 6 ay 0 lira ile ilk 50 de idim ve 2. Klan sıralamasındaydım günde 3 kez kart isteyebilirsiniz 6 ay boyuncu kart kaçırmadım taç sandığı kaçırmadım . Günlük sandık kaçırmadım. 6 ay sonra satmaya kalktığımda 1.500 2000 tl arası teklifler geldi satmadım benim huyum değil eğlenmeme bakarım sonra bırakıp oynadım bırakıp oynadım 1 tane telefonu çöp ettim bu oyun yüzünden gece 12de başlar sabah 4 e kadar oynardım maçlar kısa sürüyor fakat bırakamıyorsunuz çok tavsiye etmiyorum o yüzden bu oyunu şimdi 1 ay olduğu oynayalı 10 levelim 12 level adamlar geliyor karşıma 4068 kupam var max kartım yok . 13 14 level sıradan kartlar 2 tane efsanevi var 3 level . 2 tane turuncu var 9 leveller.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.