Şimdi Ara

Silinecek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
375
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Silinecek



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-2E804DB79 -- 1 Mart 2018; 12:59:50 >



  • Hocam bu uydu işlerinden hiç anlamam.

    Bizim binada 2 çanak var. Yanılmıyorsam biri türksat diğeri hotbird (yada başka olabilirmi? digitürkle alakalı falan yani ?)

    Bu durumda idman tv den maçı izleyemez miyiz ?
  • allaturcha A kullanıcısına yanıt
    Azerspace (46 derece doğu ) uydusuna çevrili kullanılabilir lnb ve b..s şifreleri çözebilen uydu cihazı veya televizyonun dahili uydu alıcısında bu özelligin olması lazım. İdman tv yi veya maci su sartlarda internetten izleme imkanınız var. Uydu dan izlemeniz için bahse konu şartların yerine gelmesi lazım. Saygılarımla. ..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yakamoz093548 Y kullanıcısına yanıt
    Anladım, hocam. Uydu işi zor gibi. Çanak çevirme falan... Yine herzamanki gibi internetten link bakacaz
  • Aslında azerspace için ayrıca çanak çevirmeye gerek yok. İnternette azerpace kurulumu yazıp aratirsaniz turksat lnb si yanına ikinci bir lnb bantlayarak veya aparat ile turksat lnb si ile birlikte turksat canağına takarak kullanılabileceği ile ilgili görsel yazı vs. çıkmakta. Ingiltere ispanya ligi almanya ligi maçları diger takımların sampiyonlar ligi avrupa ligi maçlarına bakmak isterseniz konu ile ilgili bilgi edinmenizde fayda var. Bugün maçı umarım internetten sorunsuz izlersiniz saygılarımla. .

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bizim merkezi sisteme ben bir aparat takdırdım, (santral girişine takılıyor, adını unuttum) çanağa gerek kalmadı, bir de lnb ile iş çözüldü. 50 tl ye işi hallettim.
  • Merkezi uydu konusunda bilgim yok ama daha önceden bu forumda merkezi sisteme azerspace için lnb taktirarak izleyen olduğunu okumuştum. Bahsettiğiniz aparat multifeed zannedersem. Monoblok lnb kısmını unutmuştum açıkçası. Bir dönem bakmıştım kullandığım 4 çıkışlı lnb yerine internetten acaba aynı şekilde 4 çıkışlı monoblok lnb var mı diye bulamadım. Kaldığım ilçede multifeed veya bantla canaga ikinci lnb taktiracak uydu anteni takan bir usta bulamadım :) il disında kalma sürecim bitince ince/slim bir lnb alıp şansımı deneyeceğim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.