Şimdi Ara

1 kaç soru ya cevap verin tr KO cular

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
317
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlarla wow a baslıcaktık waz gectık KO oynucas sımdı sıze bı kac soru sorucam

biz acc işlerini tamamladık amerıkan server ında

sorular =)

şimdi bu amerıkan server ında oynamak için orjınal oyun mu almak gerekıo

oyunu kurduktan sonra ne yapmamız gerekıo patch falan lazım mı ?

oyunda kestiğin adamın itemlerını alabılıomuusn?

oyunda tek ırk - ınsan - ırkı mı var?

Oyunun amacı ne Guıld kurup guıld savaşı mı yapmak ?

Oyun zor mu ?

fasla bağımlılık yaparmı ?

• karus ve elmorad diye 2 ırk var.
    El morad:insan
    karus:ork
    itemler canavarı öldürünce geliyor
    DİKKAT OYUN BAĞIMLILIK YAPAR.
    AMA HAYATIMIN EN İYİ OYUNU TABİ OYUNU ANLAYANA.
    AMA KOLAY ANLARSIN.
    WOW DAN DAHA İYİ.KALİTELİ BİR OYUN
    BİRDE PATCH FİLAN GEREK DEĞİL İNTERNETTEN İNDİR OYUNU (ORJİNAL OLMASI ŞART DEĞİL)ZATEN OYUNU YÜKLEDİKTEN SORNA Bİ 2.5 SAAT PATCHLER OTOMATİK YÜKLENCEK SENDE RAHATÇA OYNAYCAKSIN
    SAYGILARIMLA

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi efege -- 11 Ekim 2005, 20:12:42 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: efege

karus ve elmorad diye 2 ırk var.
    AMA KOLAY ANLARSIN.
    BİRDE PATCH FİLAN GEREK DEĞİL İNTERNETTEN İNDİR OYUNU (ORJİNAL OLMASI ŞART DEĞİL)ZATEN OYUNU YÜKLEDİKTEN SORNA Bİ 2.5 SAAT PATCHLER OTOMATİK YÜKLENCEK SENDE RAHATÇA OYNAYCAKSIN
    SAYGILARIMLA

uh bu acıklamayı sen mı yaptın helal walla kafan yerıne gelmıs bravo(delete message)
  • hmm anladım bunlarda VENDOR yok mu pekı yada

mesela 1 ork kestım onun uzerındekı ıtemlerı Ultıma Onlinedekı gıbı alabılecek mıyım ????

yada Insan ınsana

orc larda orc lara attack verebılıolar mı ??

ha bı de lag oluo mu 256 K DSL ıle rahat oynanır mı ????

hata falan verıo mu ? oyundan düşüo musun ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi invade -- 11 Ekim 2005, 22:34:46 >
  • oyundan dusme pek olmio 256 adsl ile rahat oynarsın kalabalık yerlerde az cok takılma olur

battlefield denen 1 alan war burda hem insan hemde orc kesebilirsin fakat hiçbirinin ustunden item
    alamazsın.colony zone denen 1 harita war burdada orc ve elmoradlar daima savasmakta.
    öldürdügün her elmorad weya orc için 50np (national point) alırsın.Bu küçümsenmeyecek bişidir ;)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EleRoSse -- 12 Ekim 2005, 9:42:28 >
  • quote:

hmm anladım bunlarda VENDOR yok mu pekı yada

mesela 1 ork kestım onun uzerındekı ıtemlerı Ultıma Onlinedekı gıbı alabılecek mıyım ????

yada Insan ınsana

orc larda orc lara attack verebılıolar mı ??

ha bı de lag oluo mu 256 K DSL ıle rahat oynanır mı ????

hata falan verıo mu ? oyundan düşüo musun ?

Ultima gibi degil alamıyorsun eger batle arena da isen orc(karus) orc a insan (el morad) el morad a dmg çakar bunun haricinde yapamazsın :( orc lar ve el-moradlarda cz de veya savaşlarda karşlaşabilir.
    lag olmaz pek kafanı yorma çok az eger a1 b1 x1 c1 de isen bazen lag olur savşa sırasında oyundan düşebilirsin ama bana 1 kes oldu topu topu
  • Oyun bayıyor dueler İyrenç Savaş Lar Dmek İstedim Oyun Kaliteli Deyil Bunu Kalitesiz Hale Getirenlerde Belli Üçkaüatçıyla Dolu WoW Dan iyimiş Efege Sana Soru Sen Orj da wow oynadımı ha free de oynayıp da wow dan ii diyosan free wow dan daha ii demelisin kesinlikle wow dan iyi bi oyun olamaz.. Ayrıca Bu Kasma Oyunu En iyi kasma oyunu da free server qro da ragnarok tur
    quote:

Orjinalden alıntı: efege

karus ve elmorad diye 2 ırk var.
    AMA KOLAY ANLARSIN.
    SAYGILARIMLA

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ETME GİTME WOW DAN DAHA İYİ OYUN DİYOSUN AMA ÖYLE OLMADIĞINI SENDE BİLİYON .4 MİLYON PARALI ÜYESİ BULUNAN BİR OYUNA BÖLE KARAMSAR YAKLAŞMAMAK GEREKİR. BUKADAR DEJENERE OLMUŞ ONLİNE BİR OYUN DÜNYADA OLDUĞUNU ZANNETMİYOM. 6 AYDIR DA OYNUYOM KE Yİ AMA SIRF ARKADAS HATIRINA.OYNAMIYOM DESEM YALAN OLUR,
  • quote:

Orjinalden alıntı: invade

arkadaşlarla wow a baslıcaktık waz gectık KO oynucas sımdı sıze bı kac soru sorucam

biz acc işlerini tamamladık amerıkan server ında

sorular =)

şimdi bu amerıkan server ında oynamak için orjınal oyun mu almak gerekıo

oyunu kurduktan sonra ne yapmamız gerekıo patch falan lazım mı ?

oyunda kestiğin adamın itemlerını alabılıomuusn?

oyunda tek ırk - ınsan - ırkı mı var?

Oyunun amacı ne Guıld kurup guıld savaşı mı yapmak ?

Oyun zor mu ?

fasla bağımlılık yaparmı ?

arkadaşım sana tavsiyem yeni başlıcaksan amerikan serverinda( USKO ) başlama, gel malezya serverinda ( MYKO ) başla.

oyunun setup dosyasını sitesinden indir, patchleri otomatik yapıyor.

oyun oynanabilirliği zor değil eğer onu soruyorsan ama lvl atlamak lvl 50 den sonra tam bir dert. party yaparak kolay ve hızlı kasabilirsin.

oyunda 2 ırk var, ork( karus) ve insan (el morad). 4 class var. Warrior, Rouge, Mage, Priest bu classların bilgilerini karakter yapılandırma isimli topicte bulabilirsin.

oldurdüğün oyuncunun itemlerini lootlayamazsın, yada sen öldüğün zaman itemlerin cesedinde kalmaz, çünkü ceset kalmıyor

colony zone(cz, pk) de insanlar orklar arasında hiç bitmeyen bir savaş vardır, karşı ırktan birini oldurdun zaman oldurdun oyuncunun max 50national point(np) sini ve çantasındaki paranın yarısını alırsın.

-national point(np) : oyuncunun ünüdür ne kadar fazla ise o kadar iyidir. ke ile birlikte np ye göre simge veriliyor artık, mesela aylık 5000 np kazandıysan yeşil bir simge geliyor isminin yanına bu kazandığın npmiktarına göre değişiyor. ayrıca np miktarı clan(guild) 'in lvl ini de belirler, clan işareti olan kolluk sekli ve rengide ona göre değişir, bunu clandaki oyuncuların toplam np miktarı belirler.

oyundaki amaç : ölmeden karşı ırkı öldürmek, savaşlarda karşı ırkın şehrini ele geçirmek ki lag olmazsa çok zevkli oluyor

oyunda clan kurarsın yada clansız gezersin pek farketmez. clanda olmanın artısı bir clan işareti ve clan np si yeterli ise pelerin oluyor.

ayrıca clanlar arasıda savaş yapılabilior, bu da ayrı bir alanda belli bir saatte aynı ırktan veya karşı ırktan olması farketmez, clan savaşı yapılabilior.

oyun çok zevkli bir hale geliyor yuksek lvldeysen, birde itemlerin iyi ise. ve bağımlılık yapıyor ama ultima kadar değil merak etme, ulmtimada gece 4 5 te saat kurup tame yapmaya action yapmya kalkardık hey gidi günler heyy

umarım yardımcı olabilmişimdir. iyi oyunlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bluelion -- 12 Ekim 2005, 13:41:17 >

• Bence başlama bağımlılık yapıyor
  • Acayip Şekilde BAglanırsın Oyuna bırakamassın ama çOk yahşi :P
  • gercekten anormal bagımlılık yaoıyo.derslerde bile aklıma giriyo
  • keınlıkle malezyada basla ben orda basladım 1 hafta once cok guzel sımdı lvl 41 okcuyum.malezyada deımos serverında basla
  • yaw kniGht sitesi açıldı açılmasına da Full clienT yani oyunu yükliycem evdede oynamak için ama naleT FlashGeTle inmiyor yaw FlashGeT kulanamıyorum link yok anlamadım GiTTi Tıkladı direk windows indirmeye başlıyo koptumu Gidiyo sil başTan : ((
  • ASIRI BAGIMLILIK YAPAR HABERIN OLA KARDES EKRANA YAPISIR KALISIN
  • Gerekli cevaplar verilmiş ama senden ses çıkmamış anlaşılan bağımlılık yaptı
  • Valla başlıyacaksan malezya serverında başla kesinlikle. Amerikan serverında 10 dakka geçmeden bu ne ya dersin.
  • abi sen hiç orj da wow oynadınmı ama ben 1 yıla yakın ko oynadım hep sen benim içimden geçenleri nerden bilceksin alahım ya wow da da 3 milyon uye var ayrıca paralı olduğu için 10 milyon deyil ok gıcık ettin beni ayrıca 10000 milyon kkişi oynasın onemli olan alınan zevk... çok kişi oynamasıyla bi oyun guzel olmuyo orneğin fifa wow kesinlik le piyasadaki en iyi oyun bi orj da adam gibi lvl 10 kadar kas bi ve gor
    quote:

Orjinalden alıntı: jedah

ETME GİTME WOW DAN DAHA İYİ OYUN DİYOSUN AMA ÖYLE OLMADIĞINI SENDE BİLİYON .4 MİLYON PARALI ÜYESİ BULUNAN BİR OYUNA BÖLE KARAMSAR YAKLAŞMAMAK GEREKİR. BUKADAR DEJENERE OLMUŞ ONLİNE BİR OYUN DÜNYADA OLDUĞUNU ZANNETMİYOM. 6 AYDIR DA OYNUYOM KE Yİ AMA SIRF ARKADAS HATIRINA.OYNAMIYOM DESEM YALAN OLUR,

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.