Şimdi Ara

1 hafta telefonsuzum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
189
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
1 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • telefonum telefonum güzel telefonum.. vallahi iphone a geçmeyecegim lütfen geri dön.

''ya abi ben o kadar çok temiz kullanıyorum ki bak ekran koruyucu jelatin bile yok''

bu cümleyi kurmamdan 1 gün sonra sabaha karşı telefonumun düşüp ekranının göçmesi tesadüf mü? yoksa klasik bir 'bu gemiyi tanrı bile batıramaz' zerzenişi mi?

telefonu yerden elime aldığımda iki üç döndürdüm ve sadece ön yüzünde bir kaç belli olmayan çatlak vardı. oh be 300 liraya felan kapatırım derken kilit ekranına dokunmamla ekranın 3/2 sinin karanlığa gömüldüğünü gördüm. cihazı kapatamıyordum bile..

185 boyunda olduğumu varsayarsak (hayır yazar burada boyum uzun felan demiyor mesafe veriyor size..) telefon o hizalardan düştü. hatta daha yüksek diyebilirim.

dolaptan bir şey alırken elimde durmasın diye dolabın üstüne koymuştum. telefonu unutup hızla dolap kapağını kapatmamın ardından o çat sesinin gelişi aklıma ''bursa'dan gol haberi mi var?'' anonsunu getirdi. o derece içim cız etmişti. ağzımda yılbaşı düdüğünü üflerken, arkadaşlarla sevinç içinde timsah yürüyüsü yaparken o anonstan sonra bir kaç saniye kalmıştık ya! yine aynı şekilde bir kaç saniye donmuştum..

telefon markası: samsung galaxy note 5

biçilen fiyat: 600 tl

telefonun kullanım amacı: knk satıp üstüne para koyup iphone a geçicem yaa

olmasaydı sonumuz böyle..

• G.o

Akıcılık 7/10

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    BİR DAMLA KAN BİR CAN DEMEKTİRhttps://www.facebook.com/groups/turkiyekanbankasi/
  • Zebani eksik
    arkadaşım harbiden telefon göçtü yahu gözümün önünde.. sabahtan beri sıkıntıdan patlıyorum. asıl aklımda ki soru telefon elimde degilken malum kişi arayıp sorar mı? 1 aydır felan görüsmüyoruz da zaten.. merak içerisindeyim

• vallahi bu telefon günü çatır çatır çıkartıyordu. kasması bişeyi de fazla yoktu. ekranı bile adam akıllı kırılmadı o derece sağlammış. ama içten göçtü işte
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Forumdan 1 Ay Uzak Kalacağım
    5 yıl önce açıldı
    1 aydır duzelemedim
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Note 5 bile oyle saglam degilse ohooo.
    V10 olsaydi birsey olmazdi

Orijinalden alıntı: legendege

telefonum telefonum güzel telefonum.. vallahi iphone a geçmeyecegim lütfen geri dön.

''ya abi ben o kadar çok temiz kullanıyorum ki bak ekran koruyucu jelatin bile yok''

bu cümleyi kurmamdan 1 gün sonra sabaha karşı telefonumun düşüp ekranının göçmesi tesadüf mü? yoksa klasik bir 'bu gemiyi tanrı bile batıramaz' zerzenişi mi?

telefonu yerden elime aldığımda iki üç döndürdüm ve sadece ön yüzünde bir kaç belli olmayan çatlak vardı. oh be 300 liraya felan kapatırım derken kilit ekranına dokunmamla ekranın 3/2 sinin karanlığa gömüldüğünü gördüm. cihazı kapatamıyordum bile..

185 boyunda olduğumu varsayarsak (hayır yazar burada boyum uzun felan demiyor mesafe veriyor size..) telefon o hizalardan düştü. hatta daha yüksek diyebilirim.

dolaptan bir şey alırken elimde durmasın diye dolabın üstüne koymuştum. telefonu unutup hızla dolap kapağını kapatmamın ardından o çat sesinin gelişi aklıma ''bursa'dan gol haberi mi var?'' anonsunu getirdi. o derece içim cız etmişti. ağzımda yılbaşı düdüğünü üflerken, arkadaşlarla sevinç içinde timsah yürüyüsü yaparken o anonstan sonra bir kaç saniye kalmıştık ya! yine aynı şekilde bir kaç saniye donmuştum..

telefon markası: samsung galaxy note 5

biçilen fiyat: 600 tl

telefonun kullanım amacı: knk satıp üstüne para koyup iphone a geçicem yaa

olmasaydı sonumuz böyle..

Durum nedir kardes

• telefonu cuma günü servisten alacağım. allahtan okul var haftaiçi hızlı geçiyor
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.