Şimdi Ara

1 hafta önce tanıştığın kıza aşık olmak (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
65
Cevap
1
Favori
2.800
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • aşk diye şey yoktur. heves vardır.
  • 1 2 haftaya geçicek ya.Geçmesi gerek ulen
  • madem hoşlanıyosun git kıza söyle eğer o senden hoşlanıyorsa ne güzel yok olmaz dersede canın sağolsun de sonra yola devam eğer kıza hisslerini söylemezsen daha kötü olcak
  • Hocam ben de öyle derdim.Arthur schopanhauer okuyup aşkı cinselliğe temellendirirdim.Freud okuyup aşk id'in egoya yansımasıdır diyip kendimi kandırırdım.Ama kızla konuştuğunda tüm okudukların bir anda uçuyor.Sanırsam nucleus accumbensten salınan dopaminin prefrontal cortexi baskılamasından ötürü bilinç kayboluyor.Aynen mantıklı.Ama bu süregelen duygu ne ki acaba hep kızı düşünme vs vs.Yoksa obsesif kompulsif kişiliğimden ötürü kıza mı taktım acep.Hmm o da olabilir.Ama 2 hafta içinde geçmezse kızı arayıp konuşacam böyle olmaz bu iş.
  • sahbeewah kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkür ederim efendim görüşleriniz için.Ama kızdan 1 sene uzak durmam gerekiyor şuan farklı şehirlerdeyiz.1 hafta önce aynı şehirdeydim.Vedalaştık falan işte.O yüzden 1 sene beklemem lazım.Veya olmadı telefondan açıp söyleyecem ne dersin
  • InScienceWeTrust kullanıcısına yanıt
    Mide bulantisi var mi?
    Kusma
    Usume titreme
    1 hafta diyorsun ben bir defasinda ilk gordugumde asik olmustum tam 8 yil gecti uzerinden.
    Hala seviyorum.

    Gordukten 4 yil sonra sevgili de olduk ayrildik da ama yine de cok sevdim ve seviyorum. Kimse yerini dolduramaz...
    ask boyle bisey iste yapacak bisey yok...

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • InScienceWeTrust kullanıcısına yanıt
    aynı sınıfta değilseniz teklif edin bence.
  • Sonra fark ettimki hayal kurmak çok güzel.Hayallerde mi yaşıyorum acaba.Gerçek dünya benim tahmin ettiğimden de komplike olabilir.Her şey tozpembe değil.Sizlere tavsiyem değerli dh yazarı arkadaşlarım hayal kurun.Mutlu olmak mı istiyorsunuz hayal kurun.Bir amacınız mı var hayal kurun.Unutmayın bir işi başarmak hayal etmekle başlar.Kendinize iyi bakın dostlarım.DH de yazar olmadan önce de takip ederdim.Ama yazar olmanın zevki bir başka ya.
  • Edicem sanırım hocam.Teşekkür ederim
  • FaRaKaN kullanıcısına yanıt
    Bu belirtiler yok ama karında tarif edemediğim bir şeyler oluyor.Hep bi hareketlilik wtf
  • Hocam günlük işlerinden seni alıkoyuyorsa bir şekilde halletmeye çalış. Bir yerden sonra iyi, güzel duygularken "toksik" bir şeye dönüşüyor. Seni yer bitirir. Ya vazgeçmeye çalış ya da açıl. Açılacaksan da yüz yüze açılmanı öneririm. Telefondan olacak iş değil. Yüz yüzeyken kendini bütün bir şekilde ifade edersin. Jest ve mimikler etkiliyor yani. Eğer açılmayı düşünüyorsan yüz yüze konuşmanı tavsiye ederim. Eğer reddedilirsen de olmadı ne yapalım dersin. Birazcık canını sıkar ama geçer diye umut ediyorum. En azından "söyleseydim ne olurdu" diye pişmanlık yaşamazsın ileride. Ama bir ilişkiye de hazır değilsen ya da önünde önemli derslerin varsa bilemiyorum. Onun da anlayışına kalıyor birazcık burada iş (ilişki süresinde çok fazla ilgi felan isterse derslerinin önüne geçerse kötü olabilir.) Senin kararın hocam.

    1 sene beklenir mi dersen beklenir ama bu sırada iletişimi koparmayayım derken canın sıkılır, üzülürsün. Birazcık anksiyeteye kadar da götürebilir. Sonuçta takılı kalmak gibi bir şey olacak. Burada da başta bahsettiğim gibi birazcık toksik bir hal alıyor.

    Kafanı karıştırmak istemedim sadece olasılıklardaki olayları daha çok netleştirmeye çalıştım. Çok fazla da düşünme. Bol şanslar hocam. Dediğim gibi karar senin.

    edit: Uzaktan ilişki yürütmek de zordur hocam onu da hesaba katın



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GjRr1 -- 20 Eylül 2017; 22:50:46 >




  • 1 yıl sonra dönsen de sana "gitme" diyen kızdan farklı biri olacak karşında. Yine de sen bilirsin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • En geç 2-3 haftaya geçiyor merak etme. Bir de uzaklaşır hiç görmezsen çok kolay atlatırsın. Ama ben açılmak istiyorum dersen sen bilirsin.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok teşekkür ederim.Zaten kız da benim gibi çalışan birisi.Aynı fakülteden olduğumuz için bu sene o da başını dersten kaldıramayacak zaten.O yüzden bi sıkıntı olmaz diye düşünüyorum.Açıkçası 1 sene sonra geri dönebilirim yanına o yüzden 1 sene sonra mı açılsam acaba.Veya bu sadece bi hoşlantı mı 2 3 haftaya geçer mi bilemem.Neyse zaman her şeyin ilacı derler.Zamanla çözülür umarım her şey.
  • CharlieSelim kullanıcısına yanıt
    Neden olmasın hocam? Merak ettim neden yani.
  • torata90 kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim yorumun için.Tecrübelisin sanırım bu konularda Geçerse çok iyi olur benim için en azından 1 sene derslere yoğunlaşayım diyorum.Sanırım evleneceğim kızı buldum.Eğer beni beklerse çok mutlu olacağımızı tahmin ediyorum.Memleketlerimiz de çok yakın birbirine.Kültürlerimiz benzer.Sanırım birbirimiz için yaratılmışız biz ya
  • quote:

    Orijinalden alıntı: InScienceWeTrust

    Çok teşekkür ederim.Zaten kız da benim gibi çalışan birisi.Aynı fakülteden olduğumuz için bu sene o da başını dersten kaldıramayacak zaten.O yüzden bi sıkıntı olmaz diye düşünüyorum.Açıkçası 1 sene sonra geri dönebilirim yanına o yüzden 1 sene sonra mı açılsam acaba.Veya bu sadece bi hoşlantı mı 2 3 haftaya geçer mi bilemem.Neyse zaman her şeyin ilacı derler.Zamanla çözülür umarım her şey.

    Sene içinde illa arada konuşursun. Konuştukça daha çok tanırsın. Duruma göre hareket edersin hocam. 1 hafta birazcık kısa olabilir yani açılmak için. Şimdilik işi zamana bırakmak daha mantıklı, evet. Ama bazen zamana bırakmak da iyice bulanıklaştırabiliyor (tecrübeyle sabit ) Birincil öncelik olarak derslerini tut hocam sen yine. Elinden geldiğince derslerine odaklan diğer yandan yürütebiliyorsan yürüt. Ama onun da seni bekleyeceği malum değil yani. Akışına bırak.

    Dediğim gibi bu konuya çok kafanı yorma yoksa çok yıpranırsın 1 senede. 1 sene sonraya plan kurup heveslenme. Yok böyle yapacağım, yok sevgili olacağız felan deme. Beklentini yüksek tutma, fazla hayal kurma. Yıpranmana izin verme. Birincil öncelik dersler Kolay gelsin.




  • Çok teşekkürler.İçimi rahatlattınız gerçekten.Olacağı varsa olur zaten.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: InScienceWeTrust

    Çok teşekkür ederim efendim görüşleriniz için.Ama kızdan 1 sene uzak durmam gerekiyor şuan farklı şehirlerdeyiz.1 hafta önce aynı şehirdeydim.Vedalaştık falan işte.O yüzden 1 sene beklemem lazım.Veya olmadı telefondan açıp söyleyecem ne dersin

    biraz daha bekle gerçekten hoşlanıyormusun falan düzgünce oturup düşün aynı duruma bende düştüm çok iyi anlıyorum seni, ama daha fazla bekletme 1 yıl sonra gittiğinde kızın yanında erkek arkadaşını görünce yıkılan sen olursun o değil, aşkta ve hayatta cesaret şart git söyle kıza eğer reddederse o seni kaybeder
  • sahbeewah kullanıcısına yanıt
    Haklısın.Tüm gelen görüşleri mix yapıp en son kararımı vericem.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.