Şimdi Ara

1 gün durumu izledik ve gördüklerimizi bir düşünelim

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
86
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Hdp yöneticilerinin pkk nın siyasi ayağını yürüttüğünü ve özellikle yerel belediyeler üzerinden ciddi maddi yardımların yapıldığını ayrıca siyasi söylemler ile bölücülüğe het daim destek verdiklerini hepimiz biliyoruz.
    Özetle masum olmadıkları aşikar.

    Şimdi devlet pkk ile Mücadelede yeni bir döneme giriyor. Her koldan mücadele dönemi. Belediyelere kayyumlar atanıyor dağda şehirlerde polis asker her türlü mücadelenin içinde ve son 24 saatte olan da siyasi ayağı. Olması gereken yapılıyor.

    Şimdi bir de gelen tepkilere bakalım.

    1- ülke dışı zaten beklenildiği gibi aynı pisliklerini sergiliyor. Yok demokrasiymiş yok seçilmişmiş. Aynı terrane. Ha bunların derdinin demokrasi olmadığı zaten net. Dertleri ortalığı velveleye vermek. Kendilerinde olsa böyle her gün bomba patlatan askere saldıran vatandaşa zülm eden bir terör örgütüne destek veren bir siyasi parti, söylemi möylemi geçin bir toplantısında o örgütün bayrağını assalar o devlet hepsini asar. Misal çıksın bir siyasetçi bir toplantıda deaş bayrağı açsın da görelim. Gerçi bunlar bilindik şeyler de işte yine de örnekleyeyim dedim.

    2- içeride ise durum biraz acaip. Özellikle en büyük hayal kırıklığı Chp oldu bu gün. Şahsen ben şaşırdım. Bu ka dar ileri gideceklerini düşünmüyordum. Gerçi bir diğer şaşkınlığım chp li vatandaşlarda. Cidden bu işi başkanlık meselesine indirgeyip hdp yi savunmaları çok şaşkına çevirdi beni.

    Başkanlığın meclisten ne çıkarsa çıksın referandum ile karara bağlanacağı zaten net. Şimdi referandum ile belirlenecek bir olay ile bunun ne alakası var? Hdp mecliste olmuş olmamış m.vekilleri olmuş olmamış ne değişecek?

    Ama bakıyorsunuz bir şekilde chp tamamen AB hdp ağzına dönmüş sanki onların ülkemizdeki sözcüsü.

    Zor bir gündü. Ülkemiz için milletimiz için. Ama Hem dışardan hem içerden bu vatanı kim seviyor kim sevmiyor kabak gibi ortaya çıkardı. Bizim için, görebilenler için güzel bir kazanım.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >



  • Seni Başkan yaptırmayacağız. Herşey başkanlık için yapılıyor. Bombalar, tutuklamalar vs herşey...

    Hdp ve Chp liler beğen tuşuna çökün lütfen.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.