|
Herkese selamlar. Binada Superonline fiber var. Eve cam optik kablo geliyor. Gpon cihazından çevrilip wandan modeme internet veriyor. Evimde 100mbps Vodafone fiber kullanıyorum. Superonline fiber altyapısını kullanıyor. Bu interneti iptal etmeden Superonline kendisinden 1000mbps internet başvurdum. Gelen ekip bir eve iki tane fiber kablo çekilmesinin yasak olduğunu belirttiler. Mecburen Vodafone modemi çıkarttım, Superonline modemi taktılar. Yapmak istediğim şey, iki modemde aktif olsun. Hem Vodafone hem Superonline. Gpondan gelen wan kablosuna Vodafone modemi takınca Vodafone interneti çalışıyor, Superonline modemi takınca Superonline çalışıyor. Aklıma gelen seçenek, Gpondan gelen Wan portunu çoğaltmak. İki modeme de wan takmak. İki modem aynı anda çalışır mı bilmiyorum. Elimde 2 tane gpon cihazı var. Ama tek fiber kablo var. Tavsiyede bulunursanız sevinirim. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi etym656 -- 13 Temmuz 2023; 17:43:49 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

kullanıcısına yanıt