Arkadaşlar bi aya aşkın süredir bi kadınla konuşuyorum ve ilerde ciddiyete dönüşürse düğün gereksiz dedim cimri dedi engelledi. Bu insanların kafa yapısını anlsmıyorum. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
kendi bonkörse kendi düğününü kendi karşılasın allahın kezbanı |
Vizyonsuz kadın düğün yerine Maldivlerde 1 hafta balayı yapardı
|
Boşver öyle insanları.Sanki erkekler atm
|
Daha önce bir kızla tanıştım arkadaş vasıtası ile. Kız lise okuyordu açıktan yaşı 24 dü sanırım. Lise bitince üniversite okumak istiyormuş. Neyse muhabbet muhabbeti açtı. Üniversite bitince ne gibi bir planın var ne yapmak istiyorsun diye sordum. Kız ev hanımı olmak istiyorum dedi, şaşırdım ilk başta. Üniversiteyi veya okulu insanlar güzel bir işi olsun, istediği iş kolunda çalışmak veya daha iyi bir hayat sürmek için okur, en azından ben öyle yaptım dedim. Kızda bizim ailede kadınlar çalışmıyor, pek adetimiz değil dedi. Ablası hemşire, kuzenlerinin bayan kuaförü var ve kendisi yıllarca çalışmış. Peki dedim bir daha pas vermedim. |
Bi arkadaş vasıtasıyla tanıştım öyle muhabbet geçti sonra cimri dedi:) < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Yanlış üslup kullandın ya da kadın alıngan |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
görüştünmü |
Turnusol kelimesi yapılabilir.Düğün gereksizdir chantını 3 kere tekrarlayalım.Eğer infilak ederse bloklayabiliriz |
kendi bonkörse kendi düğününü kendi karşılasın allahın kezbanı |
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Düğün masraflarının 100 bin tl yi aştığından haberin yok < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
şimdi haksızmıyım elinizi vicdanınıza koyun < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Daha önce bir kızla tanıştım arkadaş vasıtası ile. Kız lise okuyordu açıktan yaşı 24 dü sanırım. Lise bitince üniversite okumak istiyormuş. Neyse muhabbet muhabbeti açtı. Üniversite bitince ne gibi bir planın var ne yapmak istiyorsun diye sordum. Kız ev hanımı olmak istiyorum dedi, şaşırdım ilk başta. Üniversiteyi veya okulu insanlar güzel bir işi olsun, istediği iş kolunda çalışmak veya daha iyi bir hayat sürmek için okur, en azından ben öyle yaptım dedim. Kızda bizim ailede kadınlar çalışmıyor, pek adetimiz değil dedi. Ablası hemşire, kuzenlerinin bayan kuaförü var ve kendisi yıllarca çalışmış. Peki dedim bir daha pas vermedim. |
Senin mesieğin ne? İyi bir işin varsa ona güvenmiştir belki. |