Şimdi Ara

1 ayda 90 nete ciktigin videoyu artik atar misin? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
30
Cevap
2
Favori
2.503
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bu 34 net girdiğin sınava göre 10 nette olabilir, 5 nette olabilir, 20 nette olabilir. Adam diyorki “hayvan gibi çalışırsan netlerini her türlü yükseltirsin”. Başkasının ne dediğine bakma çünkü neyin ne olacağı belli değil diyor, nitekim haklıda. Adam ekolojiye hiç çalışmadan sadece göz gezdirerek sınava girse sınavda da göz gezdirdiği yerden çıksa, hoop 1 net. Halbuki diğer adam 5 saatini vermişti ama onunla aynı neticeye sahip oldu sonuçta. Ama bu tamamıyla şans işi. İşte sınavda da şans faktörünü minimuma indirmek için hayvan gibi çalışmalıyız. Tabii bu hayvan gibi çalışmada akıllıca olmalı.

• Yorumları okudum da 2.5x-3xte ders dinleyenler var. Nasıl anlıyor olm bunlar sdfafds

• IIICoDeMaXIII kullanıcısına yanıt

puahahahah fena patladım buna dasfsdfsdlşfkasdşlfk

• 3 ayda 7 cm daha olası

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Diş Fırçası D kullanıcısına yanıt

Aıpbahhğıasgığdbasfğshğdfvgb müthiş

• IIICoDeMaXIII kullanıcısına yanıt

Sıla ambulans şoförü olur anca yazan vardı adkşdakşldlşkfsdlşksfdsalşfdlşsaldfşdşfsa

Ya abi tamam doktor olmak istersin de, Hacettepe Tıp'ın logosunu pp yapmak nedir ya. Çoluk çocuğun hedeflerine bak. Sonra üzülüyorlar işte.

• quote:

Orijinalden alıntı: MaviolanYedigün

Yorumları okudum da 2.5x-3xte ders dinleyenler var. Nasıl anlıyor olm bunlar sdfafds

Çoğu hoca 2xte anlaşılabiliyor aslında. Alıştıktan sonra normal halleri çok yavaş geliyor. Bazı hocalar için 2xten de fazlası gerekiyor. Mesela seninbiyolojin

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.