Şimdi Ara

1 Ay Önceki Duman Konserinden Beri Kulağım Çınlıyor!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (2 Mobil) - 3 Masaüstü2 Mobil
5 sn
19
Cevap
0
Favori
3.062
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 1 aydır müzmin kulak çınlaması çekiyorum sol kulağım hiç susmuyor. etrafta ses varken rahatım da kitap okurken ya da sessiz bi ortamdayken insanın sinirleri bozuluyor. bi duyma kaybım yok aslına bakılırsa ama rahatsız edici ve yaşam kalitesini çok düşürüyor emin olun ki.

devlet hastanesindeki gerizekalı doktor 1 dk bile muayene etmedi 2 kulağıma ışıldak gibi bişeyle baktı ilaç yazdı yolladı konuşturmadı bile. verdiği hapta tinnitus'a etkilidir dio ama 1 ay beklememiz lazımmış.

ekşii sözlükte yazdığına göre göre de tam etkili bi tedavisi yokmuş en.wikipedia'da ise tedavisinin olduğu ama teşhisin konmasının zor olduğu yazılı. ne yapacağımı şaşırdım.

daha 17 yaşındayım ama hyatımın sonuna kadar bunu çekicem sanırım. hep yüksek sesle müzik dinlemekten oldu

headbang yaparken earbang de araya karıştı yani

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tembel hayvan -- 16 Eylül 2007; 23:51:54 >

• arkadaşm benimde başıma gelen bir olay 3 aydan fazla bir süredir böle devam ediyor

kulak çınlaması zaten muayenede anlaşılamayn birşey, sana tavsiyem bir an evvel işitme testi yaptırıp işitme kaybının olup olmadığınada baktırmandır
    şimdi gözünü korkutmak istemem ama bu çınlama herşey yüzünden meydana gelebiliyor, çınlama başlamadan önce nezle,grip veya başka bir mikrobik hastalık geçirdin mi ?? Kendini ii hissedebilrsin ama hala vücudunda mikrop olabilir. Bu mikroplar toksin bırakabiliyorlarmış. Bir sürü ıvır zıvır daha var ama gözünü korkutmak istemem tabiki ama öle geçiştirme. Bu durumlarda erken tedavi cvp verio geciktirirsen kötü. Sinirlerdede sorun olablir ve bu kalıcı olabilir
  • ya tam da üniye başlıcaktım nerden çıktı şimdi bu

ilk işim bi işitme testine girmek olucak.

bu olay direk konserden sonra oldu 10 ağustosta. durmadı bi türlü. hala çınnnnnnnnnnnnnnnn
  • zeki müren dinle geçer
  • bende stüdyoya gittikten sonra oldu 1 yldır var..geçmiyor alanında çk uzman doktorlara gittim geçmez dediler.fakat bir ihtimal maskeleme denilen bir yöntem var..yatmadan önce 1 ay boyunca hışırtı dinle radyo hışırtısı..benden bu kadar
  • en büyük hatayı Duman konserine giderek yaptın kardeş
  • Ne diye dinlersiniz ki öyle müzikleri...Kuru gürültü abicim başka bişiy yok
    Geçmiş olsun arkadaşım,uzman bir doktora görünmen iyi olur...
  • quote:

Orjinalden alıntı: DiabloXT

Ne diye dinlersiniz ki öyle müzikleri...Kuru gürültü abicim başka bişiy yok
    Geçmiş olsun arkadaşım,uzman bir doktora görünmen iyi olur...

+ sonsuz kendin kaşınmışsın
  • işte konserleri partileri bu yüzden sevmiyorum ve gitmiyorum
  • Kuru gürültümü
    Slayersami
    Slayer konserine gitsen ordan cıkamazdın herhalde
  • Kulakların parmakların ile tıka ses geliyor mu dene bi ve yaz
  • kulak burun boğaz tedavisi 5 ilaç 1 haftada geçti
  • bir daha yüksek sesli müzik dinlemezsin umarım
  • duman konseri diyince aklıma geldi bende konserde içip içip wc bulamaıdğım için sıkışmıştım bide ister istemz zıplıyoduk konserde 1 hafta böbreklerim ağrımıştı ondan sonra tövbe ettim bi daha gidersem duman konserine diye + bendede çınlama olmuştu ama 2 günde geçmişti
  • Derler ki ne zaman birinin kulağı çok çınlarsa ya çok küfür yer ya da ayvayı yer Yani her harukarda sana bişe olacak
  • bugun doktora gttm kontrol etti isitme testi yapti tanriya sukur kulak zarinda hasar ve isitme kaybi yok. ucuz atlatmissin dedi. pspden yazmasam daha ayrintiya girerdm de cinlama dwm edio ama bi sorun yok ve ilaclari kullaninca gececekmis;)
  • psp den yazdığını dile getirene kadar , biraz daha ayrıntı verebilirdin özenti gençlik
  • O adamın öyle bet bir sesi var ki normaldir
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.