Şimdi Ara

1 ay önce hatunla tanıştım geçen tanımadı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
124
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Valla barda tanıştık biraz spontane ve çok hızlı gelişti olaylar.

Bardan sonra burda çok sevdiğim rakı kalamar yapan yer var oraya götürdüm, orda güzeldi muhabbet. Ben de alkollü olunca ağzım deli laf yapar. Kadın açıkçası ilişkiye açığım ben de beğendim seni deneyelim falan dedi. Sonra arabası vardı mokka arabasına bırakırken arabaya oturduk arabasında yiyiştik hatta.

Ertesi gün bekliyorum aramanı denize falan gidelim dedi. Ben de hiç hazır değildim ilişkiye yani hiç aramadım bile, o da hiç aramadı sanki yaşanmamış gibi.

Neyse 1 ay geçti hiç çıt yok. Geçen wp de story paylaşmış taş gibi de hatun ben de yükseldim kafam da iyiydi, gülücüklü kalp gönderdim sonra bana senle nerde tanıştık kimsin ki sen diye sesli mesaj gönderdi.

Ben şok lan vay arkadaş engellemiş bir de. Yani tamam aramadık etmedik de hiç mi hatırlamadın.

Geçen senede iki olay yaşadım böyle günübirlik sahilde yine bir mekanda kızla tanıştım. Biri bankacıydı çok da güzeldi hatta ertesi gün ben aradım bu sefer o istemedi. Sahildeki kızla bir süre görüştük o da vınladı.

Yok arkadaş ne istiyorlar bir anlamadım gitti.

• nasıl tanışıon ve istanbulda nerde tanışılır

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kıza arazilerinden bahset

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Falsoluserttop F kullanıcısına yanıt

Ben antalyadayım olm istanbulu ne bilem burda bir şey yapmıyorum yani eğer kestiğini görürsem bir süre sonra damlıyor yani boy fizik kalıp da olunca. Yıllardır spor boşa değil kank.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.