Bildirim
1 adet Limit Sorusu SS'li(ÇÖZÜLDÜ)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Pay kısmına +1-1 ekle, sonra basit kesirlere ayır, ilk terim ve son terim kalacak sigmaya göre yazınca.Aradakiler hep birbirini götürecek yani
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eüzerixinintegrali -- 9 Nisan 2016; 16:14:22 >_____________________________ -
Cevap da buradan 1 gelir. Eyvallah hocam. Ben de iki saattir sadeleştirmeye, limit kuralı aramaya çalışıyorum
. Limitten çok toplam-çarpım sorusu olmuş.
_____________________________ -
Klasik soru tipi zaten, yanlız şıklar çok akıllıca olmuş.Ben şıkları incelemeden direkt böyle çıkar diye dedim e'leri görünce şaşırdım.Korkutuyor yani insanın gözünü :D Rica ederim _____________________________ -
--
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eüzerixinintegrali -- 9 Nisan 2016; 16:21:10 >_____________________________ -
aynısı banada oldu sorunun cozumunu dırek gordum sıklara bı baktım e fıllen var dedım ne oluyoz ne alaka dedım bı ıslemı yapayım sonra cıktı yorumunu goorunce aynısı yasadıgımı fark ettım
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler