Şimdi Ara

1.96 update'indeki bug

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
1.099
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • evet, bugun gelen yeni update ile yeni bir bug olustu. yakin bir zamanda inspection gelebilir. cunku biraz ciddi durum.
    kervan yapiyorsaniz veya deve,at, okuzunuzde 5 yildiz mal varsa cikan npc sayisi 5 degil, 15-20 filan oluyor. belki de 30..

baya eglenceli valla :)

• Puahahahahahahaha
  • Eminmisin 1.96 la gelen bi bug olduguna bak alıyom 5 yıldız mal denicem....
    Ayrıca skilleri silahlar ... cart curt hepsindeki yazılar tek satır olmuş 1 tablete bakıyodum bütün ekranı kapladı yazılar 1 deneyin bakın:D
  • quote:

Orjinalden alıntı: ZAYON

Eminmisin 1.96 la gelen bi bug olduguna bak alıyom 5 yıldız mal denicem....
    Ayrıca skilleri silahlar ... cart curt hepsindeki yazılar tek satır olmuş 1 tablete bakıyodum bütün ekranı kapladı yazılar 1 deneyin bakın:D

aynen!
  • bu update olmadan once kervan atmatı dusunuyodum bi baktım update neyse gırdım oyuna taktım bayragı fln neyse simdi mal ALCAM DİKKAT CTRL tuşuyla alıyorum 6 tane alınca 1 yıldız oluo
    neyse ben bastım ctrl ye sayıyom 1 2 3 4 bi baktım 40ar 40ar baktım 3 yıldız dio hopp noluo dedim sonradan aklıma geldi yeni patch :))
  • Beyler 1sn s leri koyuyom şimdi
    Az önce yerde 3 tane mal buldum thief kaptım tabi eskiden mallar 10arlı 10arlı olurdu bu mallar 50şertaneden 3 adet vardı yani 150 adet mal:S
    Tamam 5 yıldız keserim dedim,5 tane thief çıktı 3ü benim lvlimde diğer 2si 64+ imbueleri olmasa keserdimde
    Hemen atıyom ss leri
  • Of ya bu oyun her geçengün değişiyo(iğrençleşiyo):P
     1.96 update'indeki bug

1.96 update'indeki bug

Ayrıca eskiden npc thiefine yatınca normal moba yatmış gibi 2 ex giderdi,
    Şimdi öldüm 0.60% civarında bişey gitti
    NELER OLUYOR NELEEEEEEEEEEEER:P

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Werner Heisenberg -- 8 Mayıs 2007; 20:04:59 >

• quote:

en son ne zaman baktın ölünce % kaç gittiğine 61 lvl olmuşsun ama oyundan 1 habersin 61 ken ölürsen %2 kaybetmessin
  • quote:

Orjinalden alıntı: haadeess

quote:

en son ne zaman baktın ölünce % kaç gittiğine 61 lvl olmuşsun ama oyundan 1 habersin 61 ken ölürsen %2 kaybetmessin

Niye 61 ken moba yatınca lvl down olmuyomu
    Sslere iyi bak sora yorum yap.
    Şuraya bak 61sin oyundan 1 habersin hah

• eger bu bug degilse bunu duyurmadan degistirmeleri ayip olmu$...

ayip oldu joymax, bu hafta olmami$, kiyafetini begenmedim, haftaya in$allah :P
  • ewt 1 yıldızdan 4 thief dogmuştu dmin zuhahaha
  • 5 Yıldıza 20 tane çıkıyor yac muahaha %10 exp im gitti 32 lvl adama 52 lvl thiefler çıkıyor 60 lvl e 64 ler
  • Zevkini çıkartmaya bakın yakında düzelir.
  • thiefleri kesmek eskisi kadar kolay olmas artık
  • Yav isterse 60 lvl 5 tane thief çıksın ama 64+ imbueli thief çıktı (SS de en geridek okçunun imbuesi Thunderdragon Force lvl3 dü :S)
  • doğru npc thiefler kendi hırsızlarımız bize ya yeşil yada gri renkte gözükür burda turuncu gözüküyor bence bişeyler war oyunda
  • ben bugün kırmızı thief gördüm... baya eğlendik ama uzun aradan sonra thief e yatmak acayibime gitti :D
  • İnspection var belki düzelir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rebellon -- 9 Mayıs 2007; 8:52:06 >
  • @rebellon
    Anlamadım nasıl yani beklenen bir gelişme?Bir kaynağa dayanarak mı yazdın yoksa böyle olmalı diyerekmi yazdın?Süpermende olsa gene yatrsın 15-20 thief onları öldüremeden bir 15-20 tane ohh.Böyle bir şeyin beklenen gelişme olduğunu nasıl ifade edersin onu anlamadım.Bana kaynak lazım o önemli.
    @rebellon
    Sana cevap yazmıştım."Bu beklenen gelişme lafına" dair sen silmişsin değiştirmişsin.Ben cevap yazana kadar.Bende bu notu ekledim.Ama senin dediğine cevap olarak yazdıklarımı silmedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 300üb500 -- 9 Mayıs 2007; 9:03:08 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.