Şimdi Ara

1-85 Grind

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
418
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Arkadaşıma RAF yollayacağım, herhangi bir karakter kasmak istemiyorum. Main ile dungeonları döndürsem 3x exp alabiliyor mu? Deneyen var mı aranızda?
    Raf daveti 85 'ten sonra etkisini yitirdiği için 90 level 60 level karakter kasabiliyor mu merak ettim.

Niye oyuna girip denemiyorsun diyenler olacaksa daveti henüz atmadım.

• hayır. nasıl ki herhangi bir ara leveldayken belli bir level üstü ve altı moblardan xp gelmiyorsa, arkadaşının bulunduğu levelın belli bir level altı veya üzerindeki karakter ile bonus xp alabiliyorsunuz.

edit: örnek, arkadaşın 48 levelsa sen 55 levelsan birlikte %300 xp alırsınız. ama arkadaşın 48 iken sen 69 levelsan ikinize de bonus xp gelmez.

yani raf invite'ı attığın arkadaşını main karakterinle kasman demek, raf'ın bonus xp'sinden faydalanmadan herhangi birini kasmakla aynı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ChaosBreed -- 29 Eylül 2014; 21:45:43 >
  • RAF ile %300 exp alabilmeniz icin aranızda en fazla 4 level fark olması gerekir.. eger aranızdaki fark 5 level ise bonus exp olayından ayrarlanamazsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cpt Shakespeare

RAF ile %300 exp alabilmeniz icin aranızda en fazla 4 level fark olması gerekir.. eger aranızdaki fark 5 level ise bonus exp olayından ayrarlanamazsın

doğru olan bu olabilir. benim dediğim kesin bilgi değil.
  • dogru bilgi aranızda en fazla 4 level olucak. Biriniz tank alın hic quest yapmadan sadece dg girerek 2 gunde cok rahat 85 ediyorsun ha bide heirloom giyme sürekli 3 level aranda fark oluyor yanındaki adam ile.
  • Bütün karakter slotları dolu olunca silmeye başladım, artık yapıp yapıp silicem mecburen.

Yorumlar için teşekkürler.
  • öyle bişey yapma. başka realmde karakter aç, cross realm bonus xp alabiliyosun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ChaosBreed

öyle bişey yapma. başka realmde karakter aç, cross realm bonus xp alabiliyosun.

hocam exp aliyorsun ama grant a level atamıyorsun. Bu işlem sayesinde yeni realmde 6 tane 85 karakter kastim 1 haftada. Sorularınız var ise itina ile cevaplarım :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: hancer271

quote:

Orijinalden alıntı: ChaosBreed

öyle bişey yapma. başka realmde karakter aç, cross realm bonus xp alabiliyosun.

hocam exp aliyorsun ama grant a level atamıyorsun. Bu işlem sayesinde yeni realmde 6 tane 85 karakter kastim 1 haftada. Sorularınız var ise itina ile cevaplarım :)

eyvallah doğru bilgi, grant a level özelliğini kullanamıyorsun. ama konuyu başlatan arkadaşın amacı, RAF attığı kişiyi hızlıca level 85'e çıkarmak olduğu için, grant a level'ı kullanamamayı problem edeceğini düşünmediğim için söyledim.
  • dostum senin bununla ilgili bir konun vardı bende ordaki promosyon kodunu kullanmıstım cok faydalı eger vaktin var ise editlersen cok guzel olur benim gibi arkadasları realm degistirmis her heroya 20 eu odemek istemeyen veya oyuna yeni baslamak isteyen insanlar olabilir.

Orada raf atılacak kişi ülke olarak Turkiyeyi secmeyecek tek yapılması gereken bu ben ingiltereyi sectim battlechest icin 2.5 paund aldı.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.