Şimdi Ara

1 - 79 ARASI GÖREVLER TAMAMI TÜRKÇE ( YENİLENDİ ) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
78
Cevap
0
Favori
309.048
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
1 oy
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • paylaşımın için saol bilgileri cok işime yaradı yeni başlamama ramen
    ☻ AMD Athlon 64 3000+ AM2 ☻Kingston 512 MB DDR2 533 MHZ RAM ☻Samsung SpinPoint 1TB HDD ☻Bi klavye bi mause ☻Tüplü Monitör ☻Ekran Kartı Yok(Onboard) ☻Hoparlör Yok ☻Kasmadan oynayabildiğim oyunlar : Hearts, Solitarie, Mayın Tarlası bide paintte resim çizebiliyom okadar.
  • 35 LVL (Asa's Grumble) GÖREVİNDE TAKILAN ARKADAŞLARIN DİKKATİNE

Görev biraz karışık gibi ayrıntılı anlattım ki soru işareti kalmasın hadi başlayalım...

1) Önce görevi dowhang ile hotan arası gemi sefer bileti satan ((Ferry ticketseller Asa)) abiyle uzun bi
    muhabbetden sonra.(size bir "flut" veriyo)

not1: Herkes görevi "Ferry Salmai" alıyoz diyo ama yanlış oraya gitdinizde iki tane adam var,
    soldakinden (Ferry ticketseller Asa) alıyonuz.

not2: Görev almaya giderken heukmakdan kalesinin altındaki yoldan gitmeyi tavsiye ederim
    40 lvl Red Scorpion atla geçmek kolay.Ama dead revine den geçerseniz 42 lvl yaratıklarla
    başa çıkmanız lazım..

2) Görevi aldınız şimdi dowhangdaki Leeguk(kervancılara mal satanlar) gidin eğer konuşabiliyosanız görev bitmiştir.

Benim gibi sizde konuşamadınız değil mi ? o zaman devam...

3) Hemen ışın makinasıyla jangana ışınlandık...jangandaki "Gyoun Wangwon"(kervan malları aldığımız
    adamların hemen arkasındaki binada) bu adamla konuştuk ve hiç birşey olmadığını gördük..

Çünkü.Bu konuşma görevi. yani Size exp,skill ve para vermiyo onun yerine görevleri açıyo
    anladınız siz onu..

Açılan görevler
    1) Looking for Chinese Liquor
    2) Looking for European Liquor
    3) Huhoan's Book
    4) Drinking with Huhoan
    tabi bu görevler zincirleme biri bitiyo diğeri açılıyo cinsinden

not3:Yukardaki görevleri almaya hak kazandıysanız "asa's Grumble" görevi başarıyla bitmiş demektir
    gözünüz aydın.

not4:Hatırlatim bu yukarda açılan 4 görev jangandan alınıyo sonra sizi DW de görev araken görmiyim

not5:Çok sevip saydığım bir abim görevde verilen " flut" gidip satmış ve şimdi görevi bidaha alamıyo siz sakın böyle bişi yapmayın. çünkü bu görevi yapmadan 4 tane görevi alamazsınız...

not6:Ben şu an görevleri yapmaya başladım ama "flut" bende kaldı yer kaplıyo diye satayım dedim
    ama ne olur ne olmaz şu dört görevi bir bitireyim sonra satarım

quote:

Orjinalden alıntı: feriox

not6:Ben şu an görevleri yapmaya başladım ama "flut" bende kaldı yer kaplıyo diye satayım dedim

flütü satmayın çünkü lazım olacak hohan book görevinde azmanı sarhoş edip flütle kitabı değiştiriyoruz

ewet arkadaşlar flutü satmayın yer kaplıyo diye "Drinking with Huhoan" görevinde işe yarıyormuş bilginize...

UMARIM YARDIMCI OLMUŞUMDUR. TAKILAN VARSA YAZSIN VAKİT BULDUKCA CEVAP YAZARIM

DEMEDİ DEMEYİM BU OYUN BENİ SINIFTA BIRAKACAK...

ALINTI DEĞİLDİR!....ORJİNALDİR... sın2018 TARAFINDAN YAZILMIŞTIR...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DaRK_Z7D -- 6 Mayıs 2007; 6:36:13 >

• görevleri yazdığın için teşekür ederim yoksa çok arıyordum görevleri felan saol
  • Çok sağol valla çok işime yaradı çok çok teşekkürler.Ama biz boşa uğraşıoz adamlar botla 1 ayda 60 lvl oluolar.Bide oyunun %90 ı bot diolar ne derece doğru bilemiom tabi.Bide bi tane görevin hilesi varmış storageye falam koyuyomuşuz topladıklarımızı bilgisi olan varmı
    Ödül: 121kexp, 12500 sp exp, 200 medium mp recovery potions

arkadaşlar bu görevin canavarını nerde bulacağım haritadki yeri bana söyleyebilirmisiniz?
  • CK SAOL HERETİC ABİ CK TESEKKURLER :)

Orjinalden alıntı: Rejhata

eve4t görev bugu filan bişeyler varmıs bilen varsa bilgi verebilir mi

Orjinalden alıntı: sın2018

35 LVL (Asa's Grumble) GÖREVİNDE TAKILAN ARKADAŞLARIN DİKKATİNE

Görev biraz karışık gibi ayrıntılı anlattım ki soru işareti kalmasın hadi başlayalım...

1) Önce görevi dowhang ile hotan arası gemi sefer bileti satan ((Ferry ticketseller Asa)) abiyle uzun bi
    muhabbetden sonra.(size bir "flut" veriyo)

not1: Herkes görevi "Ferry Salmai" alıyoz diyo ama yanlış oraya gitdinizde iki tane adam var,
    soldakinden (Ferry ticketseller Asa) alıyonuz.

not2: Görev almaya giderken heukmakdan kalesinin altındaki yoldan gitmeyi tavsiye ederim
    40 lvl Red Scorpion atla geçmek kolay.Ama dead revine den geçerseniz 42 lvl yaratıklarla
    başa çıkmanız lazım..

2) Görevi aldınız şimdi dowhangdaki Leeguk(kervancılara mal satanlar) gidin eğer konuşabiliyosanız görev bitmiştir.

Benim gibi sizde konuşamadınız değil mi ? o zaman devam...

3) Hemen ışın makinasıyla jangana ışınlandık...jangandaki "Gyoun Wangwon"(kervan malları aldığımız
    adamların hemen arkasındaki binada) bu adamla konuştuk ve hiç birşey olmadığını gördük..

Çünkü.Bu konuşma görevi. yani Size exp,skill ve para vermiyo onun yerine görevleri açıyo
    anladınız siz onu..

açılan görevler
    1)Looking for Chinese Liquor
    2)Looking for European Liquor
    3)Huhoan's Book
    4)Drinking with Huhoan
    tabi bu görevler zincirleme biri bitiyo diğeri açılıyo cinsinden

not3:Yukardaki görevleri almaya hak kazandıysanız "asa's Grumble" görevi başarıyla bitmiş demektir
    gözünüz aydın.

not4:Hatırlatim bu yukarda açılan 4 görev jangandan alınıyo sonra sizi DW de görev araken görmiyim

not5:Çok sevip saydığım bir abim görevde verilen " flut" gidip satmış ve şimdi görevi bidaha alamıyo siz sakın böyle bişi yapmayın. çünkü bu görevi yapmadan 4 tane görevi alamazsınız...

UMARIM YARDIMCI OLMUŞUMDUR. TAKILAN VARSA YAZSIN VAKİT BULDUKCA CEVAP YAZARIM

DEMEDİ DEMEYİM BU OYUN BENİ SINIFTA BIRAKACAK...

• EMEĞE SAYGI

tolga_537@hotmail.com MAİL ATANLAR İSE tolga537@gmail.com

multinational task force: Team Rainbow
  • quote:

Orjinalden alıntı: disast3r

görewlerin alıntı olduğunu belirtseydin keşke.en azından emeğe saygın olurdu

kime yazdın mesajı_?.. onu belirtmemişsin....

sırf görevleri yaparakta level 79'a gelinebilir mi? yoksa görevler haricinde de level kasmak gerekiyor mu?
  • quote:

Orjinalden alıntı: sın2018

quote:

Orjinalden alıntı: disast3r

görewlerin alıntı olduğunu belirtseydin keşke.en azından emeğe saygın olurdu

kime yazdın mesajı_?.. onu belirtmemişsin....

topiği açana!!!

multinational task force: Team Rainbow
  • Level 77 - ''Research on Ancient Niya Magic ( 3 kere tekrarlanabilir)''
    NPC: MANINA(Hotan Herbalist)
    1: Niya Mage veya Niya Shaman öldürerek 200 bişi toplayın.
    Ödül: 4.275.000 exp, 350k gold.

Level 79 - ''Lost Horseshoe ( 3 defa tekrarlanabilir)''
    NPC: Salihap(Hotan Stable-keeper )
    1: Niya Royal Guard veya Niya General ile birşey yapacakmışsınız..Kestikçe anlarsınız zaten Laughing
    Ödül: 4.775.000 exp, 375k gold.

şu ödüllere bekın yaw

flütü satmayın çünkü lazım olacak hohan book görevinde azmanı sarhoş edip flütle kitabı değiştiriyoruz
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.