Şimdi Ara

1.6 Avensis Wagon & 1.8 Avensis CVT Gelmiş!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
1
Favori
3.592
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Toyota'nın sitesinde gördüm, 1.6 SW Avensis Elegant Extra satışa sunulmuş. Fiyatı 66.500 TL.

http://www.toyota.com.tr/turkey-local/fiyatlistesi2.tmex

Ayrıca 1.8 Avensis Sedan CVT vites seçeneği de satışa sunulmuş.

1.8 Elegant Extra Multidrive S 89.500 TL.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Muss@ -- 8 Ekim 2012; 3:00:25 >

• gerek süspansiyon konfor olsun
    gerek atmosferik motora göre gücü ve verimliliği olsun
    gerek yakıt tüketimi olsun
    gerek dayanıklılık-sağlamlık olsun
    gerek sessizlik yalıtm olsun
    gerek sorunsuzluğu olsun

10 üzerinden 10 numara araçtır...

kendi aracım olduğu için söylemiyorum avensise ciddi ciddi kusur bulamazsınız gerçekten kusursuz araçlardır ama aurisin çok eksikleri ve kusurları var...
    gerçi konuyu neden dh foruma açtınızki avensisi zaten bilen bilir... forum ergenlerinin bilmesine gerek yok... çünkü onlar için tek önem verdikleri kriter aracın tipidir...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi avensis42 -- 8 Ekim 2012; 3:15:23 >
  • ben beğendim açıkcası sw araçları her zaman beğenirim ki beğendiğim tek araç accord sw dir. buda ona benzemiş bunuda beğendim ileride neden olmasın :)
  • meraklısına diye bir tabir vardır ya o durumda kalmış sw u.50 tane satabilirlerse başarıdır.

sw ları bende severimde öncelikle yapılması gerekenler var.mesela ilkin ototmatiğini getirin sonra 1.6 dieselini.büyük marka dünyanın en büyüğü hatta ama. türkiye toyata bir işe yaramıyor sanırım.neden bastırıp 1.6 dizel otomatik vs seçenekleri ürettirmiyorlar.

neden passat hem dizelini hem otomatiğini sunuyor yada volvo s60 v 60 bence vw ve volvo daha iyi strateji uyguluyor.

toyota tr hadi dizelini getirmiorsunuz bari en azından otomatiği olsun avensisin 1.6 da.
  • şu 1.8 deki multidrive s 1.6 elegant ve 1.6 elegant extra versiyonlarına koy, satışların katlasın hemen.
  • sedan elagant extra ile sw elegant extra arasında 6000 tl fark var. sw alacak musterinin içine oturacak bir rakam. sw almak için bayiye girsem bile almam. sw daha kullanişlı olsa da hacim olarak fark yok. fiyat farkını nasıl açıklayacaklar merak ediyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: avensis42

gerek süspansiyon konfor olsun
    gerek atmosferik motora göre gücü ve verimliliği olsun
    gerek yakıt tüketimi olsun
    gerek dayanıklılık-sağlamlık olsun
    gerek sessizlik yalıtm olsun
    gerek sorunsuzluğu olsun

10 üzerinden 10 numara araçtır...

kendi aracım olduğu için söylemiyorum avensise ciddi ciddi kusur bulamazsınız gerçekten kusursuz araçlardır ama aurisin çok eksikleri ve kusurları var...
    gerçi konuyu neden dh foruma açtınızki avensisi zaten bilen bilir... forum ergenlerinin bilmesine gerek yok... çünkü onlar için tek önem verdikleri kriter aracın tipidir...

Tipi de güzel be kardeş

10 üzerinden 11 numara bir araç....

• Valla arkadaş D sınıfı bir araca A sütununa kadar uzanan far koyarsan, yıllar boyu 1.6 motora açık renk döşeme getirmezsen imajın da satışların da böyle olur. Ayrıca 1.6 station neden ilk versiyonda gelmiyor.
    Avensis ilk çıktığında Toyota bölümündeki arkadaşlarla bunları eleştiriyorduk. Şimdi ne değişti? Makyaj diye farları alttan kıvırdılar, ön panjurda amblemin üstüne doğru, aracı Çin arabalarına çeviren bir kromaj eklediler. Bir de güzelim arka stoplarını bozdular.
    Yeni Auris ümit verici ve güzel ama bu Avensis bu makyajla dizayn açısından daha da geriye gitti. Kısa sürede kasa değiştirmesi dileğiyle...

Bu kadar laftan sonra yine de işlevselliği açısından benim talip olabileceğim bir araç. Bu paraya 2. el 4 çeker bir suv almazsam, çok km yapmayan biri olarak dizel C sınıfı parasına bu Avensisi düşünebilirim.
    Alternatif olarak dizaynını çok beğendiğim bir Passat var ama o da ne yazık ki sadece TSI motorla satılıyor. Bu da benim gibi garantici kullanıcılar için seçeneklerden çıkma sebebi oluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İlkerA. -- 8 Ekim 2012; 9:11:50 >

• 1.6 Sedan düşük kmli araçlar 2010-2011 model falan gayet uygun fiyata bulunabiliyor (38-45 bin arası) Bence gayet mantıklı uzun süreli kullanımlar için.
  • Güzel araç-fakat 1.8e o para verilmez.
    Artık toyotanın da 1.6 1.33 turbo teknolojisini keşfetmesi lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: shadowgeist

Güzel araç-fakat 1.8e o para verilmez.
    Artık toyotanın da 1.6 1.33 turbo teknolojisini keşfetmesi lazım.

Üstteki mesajımda göreceğiniz gibi atmosferik kullanması, benim gibi alıcılar açısından tercih sebebi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilker67

Üstteki mesajımda göreceğiniz gibi atmosferik kullanması, benim gibi alıcılar açısından tercih sebebi.

downsizing e geçen firmalar atmosferikleri üretimden kaldırmıyor genelde.
    Toyota atmosferik sunabilir,fakat artık devir turbo devri.
  • toyota fiyat konusunda çağa ayak uydurmuş bi de araçları konusunda çağa ayak uydurabilse süper olacak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: RAN99

toyota fiyat konusunda çağa ayak uydurmuş bi de araçları konusunda çağa ayak uydurabilse süper olacak.

• quote:

Orijinalden alıntı: mehmetyilmaz77

sedan elagant extra ile sw elegant extra arasında 6000 tl fark var. sw alacak musterinin içine oturacak bir rakam. sw almak için bayiye girsem bile almam. sw daha kullanişlı olsa da hacim olarak fark yok. fiyat farkını nasıl açıklayacaklar merak ediyorum.

kesinlikle.. satmak için getiriyorsan bu aracı, fiyatını en azından sedanla eşdeğer tutacaksın. bakınız o çok eleştirdiğimiz doğuş passat variantı nasıl satıyor
  • Araç fena değil ama 1,6 motorla gideceğini pek düşünmüyorum.
  • 1.6 sw versiyonu 1-1.5 yıl sonra ikinci el olarak 40 küsurlu rakamlara alınır.

İşte tam buraya yazıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: haluk 23

1.6 sw versiyonu 1-1.5 yıl sonra ikinci el olarak 40 küsurlu rakamlara alınır.

İlle gidip PassatVariant mı alalım arkadaşım?
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Division Bell

quote:

Orijinalden alıntı: haluk 23

1.6 sw versiyonu 1-1.5 yıl sonra ikinci el olarak 40 küsurlu rakamlara alınır.

İlle gidip PassatVariant mı alalım arkadaşım?

ikinci el olmadıktan sonra onda da zarar edersin dostum.

Ikinci elde de zarar etmeyeceğinin garanti olduğu tek sw araç torostur herhalde.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Elegant extra donanımındaki Alkantra koltuk, yumuşacık direksiyon, yumuşak debriyaj, kapıları kapatınca fuar alanının gürültüsünü içine sıfır alması beni şok etmişti. Güzel araçtır avevnsis.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.