Şimdi Ara

1,5 tb taşınabilir (adaptörsüz) hdd var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
885
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ben 1 tb veya 1,5 tb taşınabilir adaptörle bağlanmayanlardan direk usb ile çalışanlardan, hard disk arıyorum.
    fiyat aralıgı 150-250 arası olursa çok iyi olur. yardımcı olursanız sevinirim

• Adaptöre ihtiyaç duymadan çalışan 2.5" boyutundaki harici diskler var. 1.5 tb henüz üretilmedi ama 1 tb var. Fakat fiyatı 350 tl
  • usb 3.0 ile inşallah onlarda olacak. 3.0 gerekli gücü sağlayacak diyorlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: lazanya

usb 3.0 ile inşallah onlarda olacak. 3.0 gerekli gücü sağlayacak diyorlar

usb 3.0 bağlantısı ile gelen güç 3.5" diskleri çalıştıramaz. 12 volt ve 5 volt gerekli usb 3.0 ın sağladığı güç sadece 5 volt

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerem -- 12 Mayıs 2010; 0:36:47 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: krm-iks

quote:

Orijinalden alıntı: lazanya

usb 3.0 ile inşallah onlarda olacak. 3.0 gerekli gücü sağlayacak diyorlar

usb 3.0 bağlantısı ile gelen güç 3.5" diskleri çalıştıramaz. 12 volt ve 5 volt gerekli usb 3.0 ın sağladığı güç sadece 5 volt

2.5 lardan bahsediyoruz biz 3.5 inçlerden değil.
  • usb 2.0 5V, 500mA sağlar.
    usb 3.0 5V, 900mA sağlar.

voltaj 3.5 hdd lere kesinlikle yetmez çünkü 12V isterler.
    mA artışı hakkında çok sağlıklı bir yorum yapabilecek kadar elektronik bilgim yok fakat daha uzun kablolara izin vermesi ve daha yüksek performans verebilecek cihazların önünü açması dışında bir faydası olacağını düşünmüyorum.

kısacası 2.5 hdd lerin gelişmesini bekliceksiniz. maalesef o fiyat aralığında o kapasitede 2.5 hdd olması şimdilik imkansız.
    1.5tb 3.5 hdd en iyi fiyat üst limitinize denk gelmektedir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.