Şimdi Ara

1.5 dci EDC fluance alınır mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
376
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar selamlar. 600-650 bin bütçe ile 2011-12 model 150-200bin km lerde 1.5 dci edc fluance alınır mı? Edc şanzıman ile ilgili birçok iç karartıcı şikayet ve yüksek meblalara çıkan masraflar okudum. Başımıza bela mı alırız yoksa alınıp binilebilir bir araç mı? Bu fiyatlara 2010 model üstü başka otomatik araç nelere bakabiliriz? Yakıt ve kasa türü fark etmez.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Alınır ama kavraması değiştiyse alınır. Arkadaşım aldı 240binde fluence kavraması değişmişti. 2 yıldır sorunsuz biniyor. Yağ su bakım dışında şanzımandan yana sorun olmadı. Tabiki bu çok değişken bir durum kimisi 70binde beyin arızası var kimisi 280binde tık yoktur

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

Kimsesiz Sevdaların Oldu Kimsesi
  • Bu fiyatlara temiz 1.4 tam otomatik 4 vitesli fiesta ve corsalar buldum, ama biraz daha büyük bir araç olsun istiyoruz. Bana kalsa manuel fluance alırdım ancak müstakbel eşim illaki de otomatik istiyor şimdiki arabası otomatik olduğu için. Ve diyelim ki flu almaya karar verdik bir ustaya göstersek anlar baskı balata ne durumda iş yapar mı diye?

650 ve altında hangi arabalar tercih edilebilir otomatik?

Eski dizel birde cift kavrama kendini zorlama. Arızaları masraf demek

Fd6 Civic olabilir sedan fb7 sedan bulunmaz herhalde 650 bunlara bakılabilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nerd Miner -- 4 Şubat 2025; 3:30:28 >
    16 yıl önce açıldı
    Kuga 2,0 TDCİ Alınır mı
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.