Şimdi Ara

1,5 AY OLDU MUHABBET KUŞU HALA ALIŞMADI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
227
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Aslında bizden korkmuyor. Ele parmağa omuza geliyor ama bizden başka yerlere gitmeyi daha çok seviyor. Hep ya kafesine uçuyor ya aynanın üstüne ya da perdeye. Yanına gittiğimizde parmağımıza geliyor istediğimiz yere götürürken uçuyor. Öptüğümüzde korkmuyor. Kanatlarını elletiyor. Sırtına dokunmamızdan başına dokunmamızdan kaçmıyor. Kafesi her daim açık. Genelde kafese kendi giriyor biz sadece misafir geldiğinde yatarken yemek yerken vs koyuyoruz. Yani evin içinde istediği kadar özgür. Eşyalardan acayip korkuyor. Komşunun kuşu benim telefonumla uğraşırken kılıfını falan ısırırken bunun yanına 1 metre yaklaştıramıyorsunuz. Bizden ve kafesinden başka neredeyse her şeyden korkuyor. Adam akıllı ısırmıyor. Elimizi acıtmıyor. Gaga taşını kullanamıyor. Gagası uzadı ama hiç kırmıyor. Komşunun kuşu neredeyse yerinden çıkartıyor o gaga taşını bizimki sadece taşına çizik atıyor. Ne yapmalıyız?

    Bir de elden vere vere o kadar alıştı ki artık yemliğini kullanmıyor. Açlıktan ölse bile ötüyor bizden yem istiyor. Başlarda elden vermek hoşumuza gidiyordu ama her seferinde de elden beslenmez ki. Bizimle oynasın sağı solu ısırsın kemirsin az yaramaz olsun.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hakkını Arayan Serçe -- 12 Şubat 2017; 14:9:54 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >







  • Tamamen alışmış işte sorun yok. Hem ele almak sevmek vs. iyi olmayan şeyler. Sorun yok bence, sağlıklı bir şekilde beslemeniz dileğimle.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Raptor_ex

    Tamamen alışmış işte sorun yok. Hem ele almak sevmek vs. iyi olmayan şeyler. Sorun yok bence, sağlıklı bir şekilde beslemeniz dileğimle.

    Bizimle milletinkiler gibi samimi durmuyor. Zorunluluktan yapıyor gibi. Bugün yemek isterken kafasıyla o dansı yaptı bayağı güldük ama bizimki sürekli bizden uzakta durmayı yeğliyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hakkını Arayan Serçe -- 12 Şubat 2017; 20:30:26 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • her kuşun karakteristik özelliği farklıdır , aslında kuşun hareketleri normal
  • Bir süre kanat uçlarını yapıştırıp sürekli yanında gezinmesini sağlayabilirsin.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Raptor_ex

    Tamamen alışmış işte sorun yok. Hem ele almak sevmek vs. iyi olmayan şeyler. Sorun yok bence, sağlıklı bir şekilde beslemeniz dileğimle.
    bizim kuşa bir çıngıraklı top aldım 7 gün hiç yaklaşmadı sonra hafiften yanına gitti gagaladı kaçtı falan şimdi deli gibi oynuyor acele etmemek en önemlisi zorlamamak oyun parkı alanı gibi bir yer yaptım ben oraya yakın bir yere koydum alıştı ayrıca evde yalnız kalmıyorsa ilgileniyorsanız aynayı kaldırmanız iyi olur yada bazen koyarsınız nadiren



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi benonur -- 28 Şubat 2017; 15:8:35 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.