Şimdi Ara

[b]1.4 versiyon Hdmi Kablo İncelemesi[/b] (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
212
Cevap
7
Favori
73.253
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Yine farklı marka , fiyat ve uzunluktaki kabloları

    http://www.audioholics.com/education/cables/long-hdmi-cable-bench-tests

    başlığında incelemiş ve sonuçlarını eklemiş. Kısa mesafeli (3 metre altı uzunlukta) 10 dolarlık kablo da , 250 dolarlık kablo da testleri geçiyor.

     [b]1.4 versiyon Hdmi Kablo İncelemesi[/b]


     [b]1.4 versiyon Hdmi Kablo İncelemesi[/b]


    Düzeltme : Ekran görüntüsü bir şekilde minik ve okunmaz hale gelmiş. Yenisine ait link eklendi.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ender123 -- 15 Temmuz 2012; 14:11:04 >




  • Selamlar Herkese,

    aşağıdaki ürün bilgisinde Ethernet'li ibaresi yer almaktadır, 1.4 kabloların ethernet özelliği olmasını biliyoruz ama bunda başlık altında yazmaları dikkatimi çekti, bir bilgisi olan varmı dır? Inca 1.4 kablo aldım tv ile ses sistemi arasında internet aktarımını bir türli sağlayamadım sanırım bu ürünü alıp deneyeceğim.

    Teşekkürler

    http://www.bimeks.com.tr/urun/118744/philips-ethernet-li-3d-hdmi-kablo-1-5m-swv3481-10-.aspx#photos
  • bende philips ethernetli olan 1,4 hdmi kablo aldım lakin tv samsung 40d6000 ps3 ile desteği var ama ethernet olayıyla internet olmadı
  • Bende de olmuyor kafayı yedirdi bana bu olay

    Tv ye ethernet kablosu ile bağlanıp ses sistemine 1.4 kablo ile ethernet aktarabilen varmı dır? 42 LW5500,LG HB806PH kullanmaktayım ne yaptıysam olmadı,,, Kullanan yada fikri olan arkadaşlardan destek rica ediyorum. Gerekirse servis çağıracağım
  • Arkadaşlar ,

    Hdmi 1.4 ile ethernet özelliğinden faydalanmanız için tüm cihazların HDMI 1.4 standartını desteklemsi gerekir. Tv destekleyebilir ama PS3 Hdmi 1.3 versiyon kullanır.

    Ses sistemi ile veya uydu alıcı ile de ethernet kanalı üzerinden internet paylaşımı yapamıyor olabilrisiniz. Uydu alıcılar bu standartı desteklemiyor (şimdilik). Ses sistemleri ve tv arasında Sanal IP vardır. Aynı bilgisayarda olduğu gibi IP çakışması olmadan otomatik IP almasını veya sizin tanımladığınız IP üzerindne internete çıkmasını sağlamalısınız ve bu sanal IPnin herhangi başka bir ayar , firewall tarafında bloke edilmemeli...


     [b]1.4 versiyon Hdmi Kablo İncelemesi[/b]




  • Yardımınız icin teşekkür ederim,,
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ender123

    Arkadaşlar ,

    Hdmi kabloların görüntü kalitesini arttırdığına dair 250 dolar ve üzeri uçuk fiyatla kablo satan firmaların sitesinde bile bilgi bulamazsınız. Yapılan tek şey teknik konuda bilgisi olmayan kişilerin zaaflarından faydalanmak ve korku ve endişelir üzerinden onlara pahalı kablo satmaktır.

    Eskiden Analog kablolar vardı ve bunlarda iletilen görüntü ve ses kalitesi kabloya bağlıydı. Hdmi kablo ise dijital bir sistemdir. Amacı zaten bu eski teknoloji Analog sistemin sıkıntılarını ortadan kaldırmaktır. Aynı eski sistem gibi kabloya bağlı kalite sorunları çıkatacak olduktan sonra yeni sistem çıkartmanın anlamı nedir ? Hdmi kabloların versiyonları arasında farklar ve ek özellikler vardır ama aynı özellikte yapılmış 3 metreye kadar olan kısa kablolar arasında görüntü ve ses kalitesi iletilmesi açısından fark yoktur.

    İnternet üzerinde istediğiniz siteye bakın , her yeri araştırın , hiçbir yerde HDMI kabloyu değiştirdiği için görüntü kalitesi artışı yaşayan birisini (malesef ki bizim forumdaki bir kişi hariç) bulamazsınız.

    Kimse sizin paranızı nasıl harcayacağınıza karışamaz ve bu denisizliği yapmamalı. Eğer isterseniz 10 dolarlık kablo da alırsınız 1000 dolar üzeri fiyata satılan kablo da alırsınız. Ama ne yaparsanız yapın bu işin size zerre kadar görüntü açısından getirisi olmaz. Sadece boşa para vermiş olursunuz. Eğer kablo değiştirince kalite artacak olsa ben akıl hasatası mıyım ki size " boşuna pahalı kablo almayın" diyeyim? Şu marka veya şu fiyata satılan kabloyu alın ve görüntü probleminiz oratadan kalkar derim. Hadi beni boşverin bu başlığı 13.000 kişi okumuş , diğer arkadaşlarımız niye aksine bir fikir beyan etmiyor?

    Bilmemek ayıp değildir , siz bu gibi başlıkları okuyarak kendi üstünüze düşen "bilgi edinme" işini yerine getiriyorsunuz. Bazı insanların bilmemeleri kullanıp onlara yalan yanlış bilgi vermek ayıptır. Şehir efsanalerinin yılmaz savunucu gibi hiçbir teknik dayanağı olmayan yalanları saplantılı şekilde diğer insanlara başka başlıklarda o defalarca çürütülmüş olmasına rağmen ısrarla sunup kafalarını karıştırmak kadar çok ama çok ayıptır!!!

    Sizlerin yaşadığınız sorunun temeli kalitesiz tv yayınıdır. Almış olduğunuz tv istediği kadar kötü olsun , 1920x1080 (Full Hd) görüntü verilirse tatmin edecek seviyede görüntü verir. Tvnin USB girişinden 1080p film izleyince neden şikayetçi olmuyorsunuz???

    Ama tvniz Full Hd olmasına rağmen siz SD uydu alıcı ve Scart kablo kullanırsanız kötü görüntü almanız kaçınılmazdır. HDMI çıkışlı bir uydu alıcı ile yine SD (normal uydudaki tv yayını) izlerseniz de sonuç bir yere kadar olacaktır. Sonuçta kusurlu olan tv yayını ve kalitesizliğidir. Siz ne yaparsanız yapın bu sorunu kablo değiştirmekle ÇÖ-ZE-MEZ-Sİ-NİZ.

    Bir sorunu çözmek için öncelikle sorunun ne olduğunu bilmek gerekir. Dişiniz ağrırken göz doktoru size ne fayda sağlayabilir?? Sizin görüntünüz kaynaktan kötü ise , görevi sadece 1-0-1-1-0-0-1 şeklinde dijital aktarım olan kablo size nasıl deva olur? Lütfen bir saniye bunu düşünün.

    Sizde harici medya oynatıcı olsun ve onunla Divx filmi tvden izlemeye çalışıyor olun. Bu filmin içindeki ses 128 kb/sn veya 192kb/sn 'lik mp3 ise hangi kablo size bu sesi yüksek kaliteye çıkartabilir. Kaldi ki bu filmi tvlerin basit hoparlörü ile dinleyecekseniz nasıl bir mucize bekiyorsunuz. Led aydınlatmalı tvler ince oldukları için hoparlörü de ince olur ve malesef ince ve küçük hoparlörlerin ses kalitesi daha da düşüktür. Tv üreticileri üst modellerine daha kaliteli hoparlör koyabilir ama giriş (1000-1500 lira) ve orta sınıf (1500-2000 lira) tvlerde ses kalitesi düşük olacaktır.

    Önceki sayfada yine ayrıntlı olarak anlattım. Eğer sizin tüm sistemleriniz HDMI 1.4 değilse , Hmdi 1.4 kablonun size HİÇBİR FAYDASI OLMAZ. Uydu alıcılarda hangi verisyon Hdmi kullanıldığı bile meçhul. Sigma işlemcili AZBOZ gibi uydu alıclar 1.3 versiyon kullanır çünkü işlemcisi bunu destekler. Harici film oynatacan cihazların da çoğu HDMI 1.3 desteklidir. HDMI 1.4 kabloyu bu cihazda kullanmanız size hiçbir fayda getirmez.

    Sizde 3D TV yoksa
    3D bluray oynatıcınız yoksa
    Hdmi 1.4 destekli ses sisteminiz yoksa
    Tv internet bağlantısını desteklemiyorsa veya siz kullanmıyorsanız
    Bilgisayarı tvye bağlayıp 3D filmleri bilgisayar üzerinden oynatmayacaksanız ve aynı zamanda ekran kartınız HDMI 1.4 destekli değilse ( ATi 6000 serisi ve üzeri , Nvidia 400 , 500 serisi ve üzeri) değilse
    Uydu alıcı ile bağlantıda kullanacaksanız

    Hdmi 1.4 kablo size hiçbir ek özellik sunmayacaktır. Sadece rakama bakım 1.4 , 1.3'ten büyüktür, büyükse mutlaka iyidir ve üst ve gelişmiş versiyondur gibi bakmayın , yanılırsınız.

    Nerede nasıl üretildiği belli olmayan markasız ürünleri ne kablo ne de başka bir şey olsun almayın. Evinizden içeri sokmayın. Adı sanı bilinenen markaların ürünleri almaya çalışın ki en azından arkasında duran bir firma olsun , veya muhatap bulabilme ihtimaliniz olsun.

    Sadece üzerine marka vurulmuş veya kutusu yapılmış ürünler de marklı ürün değildir. Siz de parasını verip Çinde kendi adınıza kablo veya aklınıza ne gelirse , canınız ne isterse onu üretebilirsiniz. Her ürün Çinde yapılır bu bir kusur değildir. Ne kalitede üretildiği ve kimin ürettirdiği önemlidir. Bu da ayrı bir konudur.

    Eğer 5 metre ve üzerinde HDMI kablo kullanacaksanız dikkatli olun. Mesela 10 metre kablo aldınız , bu kablonun çalışmama veya iletimde kesinti , donma, parazit , resimde renk kayması vs.. gibi sorun çıkartma ihtimali vardır. Tv ile uydu alıcı gibi arasında 1 metrelik kablo kullandığınız kısa mesafade kabloda üretim hatası yoksa veya kablo sonradan hasar görmemişse sorun yaşamazsınız.

    Aksini iddia eden , yani kabloyu değiştirince daha kaliteli ses ve görüntü aldım diyen kişiye bilginin kaynağını mutlaka sorun. Kaç bin liralık ürün aldınız 10 liralık kablo olur mu denirse neden olmadığını ispatlamasını isteyin. Göreceksiniz iddia boş çıkacaktır.


    ------------------------------------------------------------------------------


    Diyelim ki bir yazıcı aldınız baskı kalitesinden memnun değilsiniz. Kabloyu değiştirince baskı kalitesi artıyor mu?

    Yine diyelim ki bir fotoğraf makinası aldınız ve yine çektiği fotoğraf kalitesinden memnun değilsizin. Siz başka marka hafıza kartı alsanız veya bilgisayara çektiğiniz fotoğrafları aktaran ara kablosunu değiştiriseniz daha kaliteli fotoğraflara sahip olabilir misiniz?

    Çok kalitesiz bir mp3 veya film var. Bunu farklı marka usb bellek veya usb harddisklere yükleyip dinlersenizi veya izlerseniz daha kaliteli sonuç olur mu?

    Ethernet kablosunu değiştiriseniz internet hızınız artar mı?

    Siz yakışıklı biri değilseniz , aynaya bakınca Brad Pitt gibi görünme ihtimaliniz var mı? Eğer çok yakışıklı görünmüyorsanız aynayı değiştiriseniz daha yakışıklı görünebilir misiniz?

    100 kilometrelik bir yolu gitmeniz gerekiyor ve iki tane otomobil var . Birisi Mercedes , diğeri Murat 124. İki araba da saatte 100 km hızla diğerse hangisi daha önce varır?

    1 kilo pamuk mu ağırdır , 1 kilo demir mi?

    Hala bir türlü ikna olmayan olursa PM atsınlar 3. köprüyü satıyorum. İsteyen hisse olarak ortaklık hakkını , isteyene gölgesini , isteyene manzarasını maliyetine veriyorum. Sahibinden ve kendi imaltımız olduğu için fiyatlar uygundur. Hem siz temelden iştirak ettiğiniz için daha da avantajlı fiyata vereceğim.

    yıllardır birikmiş duygularıma tercüman olmuşsun.
    dijital veri ile analog veriyi anlamayan arkadaşlarımız düşünmeyin ve en ucuz hdmi kabloyu alın lütfen.

    ayrıca bir ekleme, HDMI arabirim, pakette bir kayıp var ise, paket ayıplı olduğundan görüntü oluşmaz. yani elinize bıçak alıp kabloya dalsanız dahi bozuk, kalitesiz görüntü elde edemezsiniz.
    Ya tam ve net görüntü elde edersiniz, ya da hiç bir şey gözükmeyecektir. Renkleri kaydırmak, karıncalandırmak, flulaştırmak vs. mümkün değildir.




  • iyi geceler
    philips 42pfl7696k/02 tv im var ve lenovo Y530 Nvidia 9500 G ekran kartlı laptop var, hdmı kablo alacağım, marka önerecek olan varmı, birde 1.4 mü almalyım.
    philips in bu modeli kablo 1.4 müdür açıklamasında 3d ve ses dönüş kanalı diyor ama!
    http://www.vatanbilgisayar.com/dijital-urun-kablolari/philips-swv2432w10-philips-swv2432w10-hdmi-kablo-15-m/productdetails.aspx?I_ID=35587
  • ARC channel dan bahsediyorsa evet 1.4 olması lazım. Kabloyu alınca kullanım klavuzunda ya da kablo üzerinde yazar zaten. Marka çok önemli değil HDMI da, üstteki iyidir onu al.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: techraven

    ARC channel dan bahsediyorsa evet 1.4 olması lazım. Kabloyu alınca kullanım klavuzunda ya da kablo üzerinde yazar zaten. Marka çok önemli değil HDMI da, üstteki iyidir onu al.

    peki benim laptop 3 yıllık makinedir, nvidia 9500 ekran kartı var 1.4 desteklememe gibi bi durumu varmıdır?
  • bu 1.4 hdmı kablolardaki 3d dedikleri nedir 3d filmileri direk açabilecekmiyim 42pfl7696k tv ile half sbs vs. 3d filmleri?
  • güncel
  • mesajımız bulunsun.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: cgs54

    quote:

    Orijinalden alıntı: techraven

    ARC channel dan bahsediyorsa evet 1.4 olması lazım. Kabloyu alınca kullanım klavuzunda ya da kablo üzerinde yazar zaten. Marka çok önemli değil HDMI da, üstteki iyidir onu al.

    peki benim laptop 3 yıllık makinedir, nvidia 9500 ekran kartı var 1.4 desteklememe gibi bi durumu varmıdır?

    Bilgisayarda ARC channel ı ne yapacaksın ki? 3 yıllık ekran kartı HDMI v1.4 destekli değildir büyük ihtimalle.
  • Arkadaşlar ,

    Eğer çok uzun mesafeli kablo kullanırsanız ya hiç görüntü alamazsınız ya da aşağıdaki fotoğraflardaki gibi görüntü aktarımında kusurlar oluşuyor.

    Fotoğraflardan da anlaşılacağı üzere görüntü kalitesini düşüren durumlardan ziyade kabloda sıkıntı olduğu çok açık belli. Böyle bir sonun varsa o zaman kablonuzu başka bir kablo ile değiştirin. Diğer durumlarda farklı kablo kullanmak bu başlıkta defalarca açıklandığı gibi görüntü kalitesini etkilemeyecektir. Yani tvde kumlu veya net olmayan görüntü alıyorsanız , hdmi kabloyu değiştirmekle sorununuz çözülmeyecektir.

     [b]1.4 versiyon Hdmi Kablo İncelemesi[/b]


     [b]1.4 versiyon Hdmi Kablo İncelemesi[/b]


     [b]1.4 versiyon Hdmi Kablo İncelemesi[/b]


     [b]1.4 versiyon Hdmi Kablo İncelemesi[/b]


     [b]1.4 versiyon Hdmi Kablo İncelemesi[/b]


     [b]1.4 versiyon Hdmi Kablo İncelemesi[/b]




  • mesela benim htpc nin hdmi cikisi 1.4 ü destekliyormu nerden bakabilirim buna?

    http://www.zotac.com/index.php?page=shop.product_details&flypage=flypage_images-SRW.tpl&product_id=278&category_id=141&option=com_virtuemart&Itemid=100172&lang=tr



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fakasupi -- 12 Şubat 2012; 13:18:30 >
  • Altın uçlu kablo gerçekten işe yarıyor mu diye soran arkadaşlar yazıda gerek açıklama yapılmış
    http://www.chip.com.tr/konu/altin-uclu-kablo-gercekten-ise-yariyor-mu_31546.html
  • Monster 1200Ex kablo aldım..Sizce nasıl bir kablo...1.4 mü acaba..Böyle ibare göremedim üstünde..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ender123

    Arkadaşlar ,

    Hdmi kabloların görüntü kalitesini arttırdığına dair 250 dolar ve üzeri uçuk fiyatla kablo satan firmaların sitesinde bile bilgi bulamazsınız. Yapılan tek şey teknik konuda bilgisi olmayan kişilerin zaaflarından faydalanmak ve korku ve endişelir üzerinden onlara pahalı kablo satmaktır.

    Eskiden Analog kablolar vardı ve bunlarda iletilen görüntü ve ses kalitesi kabloya bağlıydı. Hdmi kablo ise dijital bir sistemdir. Amacı zaten bu eski teknoloji Analog sistemin sıkıntılarını ortadan kaldırmaktır. Aynı eski sistem gibi kabloya bağlı kalite sorunları çıkatacak olduktan sonra yeni sistem çıkartmanın anlamı nedir ? Hdmi kabloların versiyonları arasında farklar ve ek özellikler vardır ama aynı özellikte yapılmış 3 metreye kadar olan kısa kablolar arasında görüntü ve ses kalitesi iletilmesi açısından fark yoktur.

    İnternet üzerinde istediğiniz siteye bakın , her yeri araştırın , hiçbir yerde HDMI kabloyu değiştirdiği için görüntü kalitesi artışı yaşayan birisini (malesef ki bizim forumdaki bir kişi hariç) bulamazsınız.

    Kimse sizin paranızı nasıl harcayacağınıza karışamaz ve bu denisizliği yapmamalı. Eğer isterseniz 10 dolarlık kablo da alırsınız 1000 dolar üzeri fiyata satılan kablo da alırsınız. Ama ne yaparsanız yapın bu işin size zerre kadar görüntü açısından getirisi olmaz. Sadece boşa para vermiş olursunuz. Eğer kablo değiştirince kalite artacak olsa ben akıl hasatası mıyım ki size " boşuna pahalı kablo almayın" diyeyim? Şu marka veya şu fiyata satılan kabloyu alın ve görüntü probleminiz oratadan kalkar derim. Hadi beni boşverin bu başlığı 13.000 kişi okumuş , diğer arkadaşlarımız niye aksine bir fikir beyan etmiyor?

    Bilmemek ayıp değildir , siz bu gibi başlıkları okuyarak kendi üstünüze düşen "bilgi edinme" işini yerine getiriyorsunuz. Bazı insanların bilmemeleri kullanıp onlara yalan yanlış bilgi vermek ayıptır. Şehir efsanalerinin yılmaz savunucu gibi hiçbir teknik dayanağı olmayan yalanları saplantılı şekilde diğer insanlara başka başlıklarda o defalarca çürütülmüş olmasına rağmen ısrarla sunup kafalarını karıştırmak kadar çok ama çok ayıptır!!!

    Sizlerin yaşadığınız sorunun temeli kalitesiz tv yayınıdır. Almış olduğunuz tv istediği kadar kötü olsun , 1920x1080 (Full Hd) görüntü verilirse tatmin edecek seviyede görüntü verir. Tvnin USB girişinden 1080p film izleyince neden şikayetçi olmuyorsunuz???

    Ama tvniz Full Hd olmasına rağmen siz SD uydu alıcı ve Scart kablo kullanırsanız kötü görüntü almanız kaçınılmazdır. HDMI çıkışlı bir uydu alıcı ile yine SD (normal uydudaki tv yayını) izlerseniz de sonuç bir yere kadar olacaktır. Sonuçta kusurlu olan tv yayını ve kalitesizliğidir. Siz ne yaparsanız yapın bu sorunu kablo değiştirmekle ÇÖ-ZE-MEZ-Sİ-NİZ.

    Bir sorunu çözmek için öncelikle sorunun ne olduğunu bilmek gerekir. Dişiniz ağrırken göz doktoru size ne fayda sağlayabilir?? Sizin görüntünüz kaynaktan kötü ise , görevi sadece 1-0-1-1-0-0-1 şeklinde dijital aktarım olan kablo size nasıl deva olur? Lütfen bir saniye bunu düşünün.

    Sizde harici medya oynatıcı olsun ve onunla Divx filmi tvden izlemeye çalışıyor olun. Bu filmin içindeki ses 128 kb/sn veya 192kb/sn 'lik mp3 ise hangi kablo size bu sesi yüksek kaliteye çıkartabilir. Kaldi ki bu filmi tvlerin basit hoparlörü ile dinleyecekseniz nasıl bir mucize bekiyorsunuz. Led aydınlatmalı tvler ince oldukları için hoparlörü de ince olur ve malesef ince ve küçük hoparlörlerin ses kalitesi daha da düşüktür. Tv üreticileri üst modellerine daha kaliteli hoparlör koyabilir ama giriş (1000-1500 lira) ve orta sınıf (1500-2000 lira) tvlerde ses kalitesi düşük olacaktır.

    Önceki sayfada yine ayrıntlı olarak anlattım. Eğer sizin tüm sistemleriniz HDMI 1.4 değilse , Hmdi 1.4 kablonun size HİÇBİR FAYDASI OLMAZ. Uydu alıcılarda hangi verisyon Hdmi kullanıldığı bile meçhul. Sigma işlemcili AZBOZ gibi uydu alıclar 1.3 versiyon kullanır çünkü işlemcisi bunu destekler. Harici film oynatacan cihazların da çoğu HDMI 1.3 desteklidir. HDMI 1.4 kabloyu bu cihazda kullanmanız size hiçbir fayda getirmez.

    Sizde 3D TV yoksa
    3D bluray oynatıcınız yoksa
    Hdmi 1.4 destekli ses sisteminiz yoksa
    Tv internet bağlantısını desteklemiyorsa veya siz kullanmıyorsanız
    Bilgisayarı tvye bağlayıp 3D filmleri bilgisayar üzerinden oynatmayacaksanız ve aynı zamanda ekran kartınız HDMI 1.4 destekli değilse ( ATi 6000 serisi ve üzeri , Nvidia 400 , 500 serisi ve üzeri) değilse
    Uydu alıcı ile bağlantıda kullanacaksanız

    Hdmi 1.4 kablo size hiçbir ek özellik sunmayacaktır. Sadece rakama bakım 1.4 , 1.3'ten büyüktür, büyükse mutlaka iyidir ve üst ve gelişmiş versiyondur gibi bakmayın , yanılırsınız.

    Nerede nasıl üretildiği belli olmayan markasız ürünleri ne kablo ne de başka bir şey olsun almayın. Evinizden içeri sokmayın. Adı sanı bilinenen markaların ürünleri almaya çalışın ki en azından arkasında duran bir firma olsun , veya muhatap bulabilme ihtimaliniz olsun.

    Sadece üzerine marka vurulmuş veya kutusu yapılmış ürünler de marklı ürün değildir. Siz de parasını verip Çinde kendi adınıza kablo veya aklınıza ne gelirse , canınız ne isterse onu üretebilirsiniz. Her ürün Çinde yapılır bu bir kusur değildir. Ne kalitede üretildiği ve kimin ürettirdiği önemlidir. Bu da ayrı bir konudur.

    Eğer 5 metre ve üzerinde HDMI kablo kullanacaksanız dikkatli olun. Mesela 10 metre kablo aldınız , bu kablonun çalışmama veya iletimde kesinti , donma, parazit , resimde renk kayması vs.. gibi sorun çıkartma ihtimali vardır. Tv ile uydu alıcı gibi arasında 1 metrelik kablo kullandığınız kısa mesafade kabloda üretim hatası yoksa veya kablo sonradan hasar görmemişse sorun yaşamazsınız.

    Aksini iddia eden , yani kabloyu değiştirince daha kaliteli ses ve görüntü aldım diyen kişiye bilginin kaynağını mutlaka sorun. Kaç bin liralık ürün aldınız 10 liralık kablo olur mu denirse neden olmadığını ispatlamasını isteyin. Göreceksiniz iddia boş çıkacaktır.


    ------------------------------------------------------------------------------


    Diyelim ki bir yazıcı aldınız baskı kalitesinden memnun değilsiniz. Kabloyu değiştirince baskı kalitesi artıyor mu?

    Yine diyelim ki bir fotoğraf makinası aldınız ve yine çektiği fotoğraf kalitesinden memnun değilsizin. Siz başka marka hafıza kartı alsanız veya bilgisayara çektiğiniz fotoğrafları aktaran ara kablosunu değiştiriseniz daha kaliteli fotoğraflara sahip olabilir misiniz?

    Çok kalitesiz bir mp3 veya film var. Bunu farklı marka usb bellek veya usb harddisklere yükleyip dinlersenizi veya izlerseniz daha kaliteli sonuç olur mu?

    Ethernet kablosunu değiştiriseniz internet hızınız artar mı?

    Siz yakışıklı biri değilseniz , aynaya bakınca Brad Pitt gibi görünme ihtimaliniz var mı? Eğer çok yakışıklı görünmüyorsanız aynayı değiştiriseniz daha yakışıklı görünebilir misiniz?

    100 kilometrelik bir yolu gitmeniz gerekiyor ve iki tane otomobil var . Birisi Mercedes , diğeri Murat 124. İki araba da saatte 100 km hızla diğerse hangisi daha önce varır?

    1 kilo pamuk mu ağırdır , 1 kilo demir mi?

    Hala bir türlü ikna olmayan olursa PM atsınlar 3. köprüyü satıyorum. İsteyen hisse olarak ortaklık hakkını , isteyene gölgesini , isteyene manzarasını maliyetine veriyorum. Sahibinden ve kendi imaltımız olduğu için fiyatlar uygundur. Hem siz temelden iştirak ettiğiniz için daha da avantajlı fiyata vereceğim.




    Sizde 3D TV yoksa
    3D bluray oynatıcınız yoksa
    Hdmi 1.4 destekli ses sisteminiz yoksa
    Tv internet bağlantısını desteklemiyorsa veya siz kullanmıyorsanız
    Bilgisayarı tvye bağlayıp 3D filmleri bilgisayar üzerinden oynatmayacaksanız ve aynı zamanda ekran kartınız HDMI 1.4 destekli değilse ( ATi 6000 serisi ve üzeri , Nvidia 400 , 500 serisi ve üzeri) değilse
    Uydu alıcı ile bağlantıda kullanacaksanız

    47lw570s kullanıyorum Ekran kartım Geforge Gt 540 M Cuda şu an için pcden film seyrediyorum.Sence bu hdmi kabloyu almam kullanmam faydalı olur mu?Bu kabloyu alayım mı?

    http://www.hizlial.com/bilgisayar/aksesuarlar/dark-v1-4-3d-ve-ag-destekli-ferrit-core-emi-rfi-filtreli-kilifli-dual-molding-altin-uclu-10mt-hdmi-kablo-dk-hd-cv14l1000_30.041.9352.0006.htm




  • quote:

    Orijinalden alıntı: hakanemre34

    Monster 1200Ex kablo aldım..Sizce nasıl bir kablo...1.4 mü acaba..Böyle ibare göremedim üstünde..

    evet aldığın kablo 1.4 dür. daha iyisi var tabiki monsterda. ama türkiyede bulmak imkansız. sahtesi çok dikkat etmek gerekir.
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.