detay verebilirmisiniz megane ı karsan mı üretecek ileride yoksa sadece yedek parçalarımı |
1.4 Egea üretimi durduğu anda Türkiyede FIAT satışları 3/4 azalır (2. sayfa)
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: en1gmaHangi Renault Muş o 1.0 tce olan egea cross rakibi merak ettim ben de alayım
Dacia DUSTER 1.0 TCe. Şehrini söyle en yakın Renault Bayii numarasını bulup size atayım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tefennili -- 13 Mart 2024; 14:7:57 > -
2021 de Renault ile sözleşme imzaladılar.
2022 sonu 2023 başı gibi Megane sedan üretimine başladılar. O zamandan beri karsan üretiyor. OYAK Renault daki üretim makinelerini alıp karsan da üretmeye başladılar. 5 senelik bir anlaşma. İyi kazanç bırakırsa karsan süreyi uzatabilir.
-
Duster mi,egea cross yerine odun gibi her yerinden lastik rüzgar sesi alan modern Toros Duster alalım turbo diye
öyle mi
-
Cahil olmak böyle bir şey işte Her konuda Duster, Egea Cross dan daha üstün. Bir de "her yerinden lastik rüzgar sesi alan modern Toros" demiş Allahım ya Duster sessizlik konusun da Egea denen tenekeden çok daha üstün var mısın iddiaya?
-
Bilader hayal aleminde yaşıyorsun sen
Duster köye bayira alınacak işçilik kalitesi 0 bir araç o arabayla uzun yola çıkmak eziyet oluyor virajlarda dans ediyor
Yenisini kullandık sözde yalitim yapmışlar fitil falan arabanın içi efil efil esiyor
Millet boşuna LPG garantisine rağmen gidip Duster yerine cross almıyor debelenme
-
Dediginiz gibi yakıt olarakta dizel olması ve düşük devirde yüksek torklu olması önemli bir durum sanırım dizel olarak tek rakip c elysee kalmış durumda hatta pejo 301 üretimi bile bitmiş
-
dizel de elden gidiyor 1 mılyona dizel kalmayacak
-
1.2 milyon altı sedan kalmayacak %50 zam gibi bişey
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X