Şimdi Ara

1.365.000 dolarlık transfer ping yüzünden yalan oldu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
879
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Cs:go takımı cloud9 a 1 milyon 365 bin dolara transfer olmuş woxic kullanıcı adlı gencin sözleşmesi "ülkenizde var olan ping sorunu" yüzünden fesh edilmiş..


    Bu ayıp ülkedeki komple İnternet servis sağlayıcılara yeter de artar diyecem de valla umurlarında bile olmaz..


    Her zaman söylüyorum; bu ülke halkına İnternet diye başka bir şey satıyorlar..Hani bim'de sucuk benzeri ürün var ya..bunların sattığı da İnternet benzeri ürün..


    https://mobile.reuters.com/article/amp/idUSFLMbgFlPG?__twitter_impression=true


    1.365.000 dolarlık transfer ping yüzünden yalan oldu



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi superegoid -- 21 Ocak 2021; 0:21:37 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • başka ülkeye taşınılır o kadar paraya .

  • yanlış hatırlamıyorsam Cloud9 Kuzey Amerika takımı, en iyi durumda bile ABD Doğu Yakası'na İstanbul'dan 100ms'den daha düşük bir gecikme süresi almak fizik kurallarına aykırı, 50ms üstü gecikme süreleri rekabetçi oyunlarda sorun yaşatıyor. Bir ihtimal ABD'ye yerleşebilirdi, yazık olmuş. Türkiye'deki ISS'lerden de bir cacık olmaz, böyle gider bu düzen.
  • Hhahahjsjs olaya bak yazık
  • avrupada ingiliz takımları dışında şansı yok... http://www.dslreports.com/speedtest/67064919

  • Ülke internetinin savunulacak bir tarafı yok zatende. Transfer etmeden önce bilmiyorlar mı ülkedeki ping durumunu. 1.3m verdiğin adamı en kötü Amerika'ya taşırsın. Başka birşeyler var deniliyorda bizi bağlamaz zaten. Adam parasına bakar.

  • O kadar para verdiğin adama sponsor olur taşınmasını sağlarsın. Boş haber.

  • Amerika degil avrupa'da takim. Ayrica sektordeki yetkin insan eksikligi ve cahilligi bildigimden soyluyorum, duzgun konfigurasyonlar yapilsa ortalama 10-15ms ping dususu yasariz genel olarak, paket gecikmelerini(jitter) ve kayiplarini saymiyorum bile. Istanbul'dan Almanya'ya (Frankfurt) 40 ping gayet fazlasiyla mumkundur. Bu da stabil bir baglantida online turnuvalar icin yeterlidir. Ama stabil olamiyoruz sikinti orada :), niceligi nitelikten ustun tutuyoruz hep...




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AndJusticeForAll -- 22 Ocak 2021; 18:4:57 >
  • 40'ı güncel durumda alıyoruz zaten hocam 1.365.000 dolarlık transfer ping yüzünden yalan oldu  33ms mümkündür. Ki yanlış hatırlamıyorsam @The Hollow 'un Geforce Now testlerinin birisinde Frankfurt sunucusuna 33ms görünüyordu. Biraz daha düzenlemeler ile birkaç ms daha inebilir. O da teknik sınıra yakın oluyor.

  • Sonuç eklemeyeli ortalama bayağı artmış. Millet 40ms'lerden bahseder olmuş. 1.365.000 dolarlık transfer ping yüzünden yalan oldu Evet, 3 aylık kampanya yaptıklarında GFN'ı denemek için yüklemiştim. Zaten PC'den oyun açtığımda da fark olmadığı için gerek duymamıştım.


    1.365.000 dolarlık transfer ping yüzünden yalan oldu
    1.365.000 dolarlık transfer ping yüzünden yalan oldu

    Bu aralar oyun oynamaya pek vaktim olmuyor, arada telefondan pubg açıyorum. Yanlış hatırlamıyorsam onun sunucularıda frankfurt'taydı. Ekran görüntüsü almıştım, aşağıya ekledim. 20ms gösterdiği de oluyor ama büyük ihtimal gerçek sonuçtan biraz daha düşük gösteriyordur.


    1.365.000 dolarlık transfer ping yüzünden yalan oldu

    Düzenleme: yazım hatası.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Der Meister. -- 27 Ocak 2021; 4:11:25 >




  • hocam routing konusunda baya sanslisin sanirim, vie.valve.net route'unda 2-3ms fazla cikiyor senden ama GFN testinde 50'den asagiyi zor goruyorum... Ben Istanbul Kucukyali'dayim, cok ozel degilse sizin konum neresi acaba?


    1.365.000 dolarlık transfer ping yüzünden yalan oldu


    1.365.000 dolarlık transfer ping yüzünden yalan oldu



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AndJusticeForAll -- 27 Ocak 2021; 17:56:39 >




  • AndJusticeForAll A kullanıcısına yanıt

    Semt ile bir alakası olmadığı için direkt dairemin bulunduğu rezidansın adını vermem gerekir, o da özel oluyor maalesef. Bu arada vie.valve sonucunuz gayet iyiymiş. Türk Telekom'dur herhalde, çünkü o değerlere inebilen bir tek o var.

  • Evet Turk Telekom, ayni zamanda TT Fiber altyapisindan TurkNet hattim da var isim geregiyle kullandigim. Bazi route'larda TurkNet daha iyi sonuc veriyor.


    Sizden bir ricam olacak, 85.114.146.20 adresine traceroute ve ping yapabilir misiniz? Route sonucunu merak ediyorum.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.