Şimdi Ara

1,3 Egea tekleme sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
87
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar, aracımı alalı 1,5 yıl oldu.

2017 model 100,000 km de

Aracımdaki sorun sıcak havalarda oluyor. Aldığımdan beri bu sorun var . Araçta trafiksiz alanda sabit gazda 4. vitese kadar sorun yok 4. viteste 2000 devirde araç teklemede değil aslında rolantide oynama yok çünkü böyle içerde bir parça ileri geri giderken aracı sallıyor gibi bir sallanma oluyor. Rahatsız edici bir sarsıntı hafif değil

hararet 2. çizgiden 3. çizgiye çıkana kadar şiddetli sonrasında azalıyor. Daha sonrasında kesiliyor. Ama kış aylarında böyle bir sorun yok. Direk sabit hızda giderken oluyor. Trafikte sorun yok.

Partikül filitresindendir dedim. Uyarı yok. Böyle yaptığında birçok kez 2500 devir 4. viteste temizleme yapsın diye gittim. Ama duman falan yok araç hiç uyarıda vermedi. Hani kurum yakarken koku falanda olmuyor.

Tahminim EGR valfi motoru ısıtana kadar devreye giriyor. Daha sonra ısınınca devreden çıkıyor. Ama bu kadar şiddetli olması normal mi? bilemiyorum.

Acaba diyorum. Egr yi temizleme spreylerinden alıp temizlemeye çalışsam, sorunu çözebilir miyim. Fikirlerinizi bekliyorum.

• Sanırım sadece benim başıma gelmiş..

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    GOLF 6 TEKLEME PROBLEMİ
    5 yıl önce açıldı
    Fiesta 1.4 gaz yememe sorunu
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.