Şimdi Ara

1.25 benzinli fiesta yedek su deposu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.027
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • merhabalar,


    2012 model 1.25 benzinli fiesta aracımın yedek su deposu çatladığı için kale marka muadil yedek su deposu takıldı. yağ bakımı için ustaya aracı götürdüğümde "keşke orjinal yedek su deposu taksaydın bu da çatlayabilir veya su eksiltebilir" dedi. şimdi aklıma bir şüphe düştü. ben yedek su deposunun su miktarını takip ederek kullanayım mı yoksa değiştireyim mi ? tavsiyeleriniz nedir. teşekkürler.




  • Kale marka olsa ne olacak ki? Sıfır değil mi sonuçta. Sensörlü ise eksildiginde uyari verir zaten. Ben sorun cikaracagini sanmam.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • orijinal parça tabii ki daha iyi mühendisler ona göre ısısını, genleşmesini vs her şeyi hesaplayıp gerekli malzeme neyse onu kullanarak ürettiriyorlar ..


    Kale markayla ilgili ciddi şikayetler mevcut. Belki çelik kapının anahtarını güzel yapıyor olabilirler ama oto yedek parça konusunda öyle olmayabilirler;


    www.sikayetvar.com
    Kale Radyatör Kalitesiz Malzeme
    https://www.sikayetvar.com/kale-radyator/kale-radyator-kalitesiz-malzeme
  • Aracıma bilgim dışında kale marka yağ soğutucusu takılmıştı 5 bininci km' de suya yağ karıştırdı yerine febi takıldı 20 km' den fazla oldu sorun yok bir daha aracıma kale marka vida dahi taktırmam.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Ben Kale yağ soğutucu taktırdım hiç bir sorun yaşamadım. Zaten alt tarafı suyu muhafaza edecek bir kap ne kadar kötü olabilir ki? Bir müddet takip edersiniz kapağı v.b sıkıntı yaratmazsa zaten sorun yok.

  • sıkıntı olmaz. burada sallayanların %99 u eline cırcır almamış anahtar almamış adamlar. yedek su deposu işte ne teknolojisi var. sanki 500 deredece çalışacak kritik bir ağır sanayi parçası.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.