Şimdi Ara

1.2 Milyon TL'ye Kadar Araba Önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.040
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • 2014 nissan micra sahibiyim,aracımı değiştirmek istiyorum. En fazla 1.2 milyon tl'ye düşük kilometreli,otomatik vites, 2020 ve üstü model hatchback bir araba arıyorum. Genelde şehir içi kullanılacak bayan için uygun, yakıt performansı ve masraf konusunda beni üzmeyecek önerilerinizi bekliyorum.

Araba konusundan pek anlamıyorum, bu konuda bilgisi olan arkadaşlardan tavsiyelerini bekliyorum.

2024 Honda jazz Var 1.3 e çıkınca.

https://www.sahibinden.com/s/4RKZQHrf

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi izengel -- 12 Nisan 2025; 0:41:15 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende bir kaç aydır bu fiyat aralığında araç bakıyorum fakat genel olarak son 3-4 haftadır takip ettiğim araç modellerinde 100 bine yakın bir fiyat artışı var. Sizce artış devam eder mi? Beklemelimiyim bilmiyorum

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Selamlar, bende 1.2 milyon civarında BMW, Audi veya mercedes araç bakıyorum. C180 var 170k civarı kmde, A3 var benzer ama bunlar 2013, 2012 model civarı, siz ne önerirsiniz, Golf veya ibiza fr lar mantıklı olur mu?

Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.