Şimdi Ara

1 - 2 Haftaya kadar aksilik çıkmaz ise alıyorum xboxı :D (ilk hangi oyunları alayım) (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
62
Cevap
0
Favori
1.322
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • sasa_iliç

    gold ile görüşün derim mağazalarında xbox360 elite satış fiyatı nakit 620tl taksitte 20-30tl vade farkı gelir en azından garantili cihaz alırsınız, oyunları da shopto.net üzerinden uygun fiyata alabilir live'da arkadaşlarınızla online oyun oynarsınız.
  • Fifa 2010 u al, saatlerce oyna hem single hem multi...

    Gears of War 1,2
    Forza 3
    PGR4
    Kameo (şahane bir action-adventure oyun)
    Crackdown (2. si geliyor, bu türün babası)
    Fable 2 (RPG)
    Mass Effect 1 ve 2 (muhteşem 2 rpg)
    Devil May Cry 4
    Resident Evil 5
    Halo 3
    Halo ODST
    Call of Duty 4 ve 6 hatta 2

    say say bitmez...Çok var oyun
  • bakin anlamiyorsunuz..
    Ozellikle BBR sen..
    COkta sert cikislarin var.
    Ama ben ne demisim yukarda..
    Bu donem next gen donemi ve en belirgin ozelligi online oyun. Bunu demisim zaten ama olmayinca mahmut neylesin mamut hesabi.normal bir kullanici Bana gore normal bir oyuncu en az haftada 1 oyunu oynamali..
    Sizin dedigiz gibi 2 yada 3 ayda bir oyun inan kesmez. Kesmiycektirde.
    Ucuzlasin alyim mantigi yada ikinci ele duser mantigida ZAMAN anlaminda pek oyuncu dostu degil malesef..
    COk beklenilen oyunlarin da ikinci eli hem ETLI hem cok ama cok gec cikariyor millet elden.

    Ben burda ahkam kesmiyorum..
    Bir arkadasimiz fikir istemiz bende olan da bu !! onu sumdum kensisine..
    Ben size gelip sizin kullandiginiz tabirlerle sizin fikriinizin ne kadar sacma oldugunu da ispatlamaya calismadim calismam da .
    Ben fikrimi soylerim uyan uyar uymayan uymaz,, Buna da hakkim var degil mi ? Yok eger olmadigini dusunuyorsaniz sikayet edersiniz hepsi bu.
    Bir diger konu ise benim soylediklerimin kafamdan uydurdugum kendi aklimdan yaptigim cikarimlar oldugunu dusunmeniz..
    Ben bizzat bu ORJINAL OYUN ORUCU diye niyeledigim olayi cogu arkadasimda gordum..
    Maddi durumunu zorlarcasina 2 ayda bir oyunla idare etmeye calisiyor ve sonrasinda oyunlar cogaldikca ve ISTEKDE oldukca artik pes ediyor..
    Aslinda inanin bana herkes orjinal kullanmak ister (geci ben istemem de neden bilmem) ama caresizlik buna itiyor. Bunu anlamiyorsunuz.
    Siz hep OYLEYSE PASTA YESINLER modunsasiniz.. Yapmayin bunu.
    Ben simdi sizin onerilerinize binaleyh adam cok fazla oyun oynamak istiyor 2 ayda alacagi bir oyun ona yetmez desem siz o zaman da oynamasin canim der cikarsiniz isin icinden.




  • Hocam senin bahsettiğin fikir her yerde her şekilde söylenecek fikirlerden değil. Sana orjinal oyun kullanmak yük gelebilir ama bu benim fikrimdir deyip kırdır keyfine bak demeyede hakkın yok.

    Benim içinde gasp kapkaç hırsızlık iyi olabilir. Benim fikrim bu yönde olabilir ama gelip burda "ne uğraşıyosun para kazanmak için çal benim gibi, gasp et, zorla soy yoldan geçen yaşlı insanları, araba alıp niye boşa para harcıyosun sıkıntıya giriyosun? sokakda bissürü var çal birini.." diyebilirmiyim? Bunlar benim fikrim olduğu halde, burasıda özgür bi forum olduğu halde diyemem... Aynı şekilde sende orjinal oyun oynarsan sıkıntıya girersin kırdır beleş beleş oynada diyemezsin... Burası özgür bi forum doğrudur ama milleti yanlış yola sevkedicek kadarda değil...

    Kim ne yapıyorsa yapsın ister kırdırır ister kırdırmaz fwli makinasınan memnundur ben dahil kimseyi ilgilendirmez. sonuçda banı yicek online ile ilişkisi kelisilp yeni bansız makinaya para bayılacak olan bu kişiler....

    Yani önceki 3-4 mesajımdada dediğim gibi fwli makinanızla mutluysanız mutluyum deyin böyle seviyorum deyin ama orjinal kullanırsan çökersin bitersin, ilk başlarda orjinal kullansan bile elbet bigün paran biticek kırdırıcaksın altından kalkamazsın bu yükün gibi abartı ve yanlış şeyler söylemeyin bunlar fikir belirtmek değildir alenen insanları yanlış yöne sevketmektir...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leingrad -- 10 Mart 2010; 16:23:16 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: BeyazBüyü

    sasa_iliç

    gold ile görüşün derim mağazalarında xbox360 elite satış fiyatı nakit 620tl taksitte 20-30tl vade farkı gelir en azından garantili cihaz alırsınız, oyunları da shopto.net üzerinden uygun fiyata alabilir live'da arkadaşlarınızla online oyun oynarsınız.


    hocam elite pahalı olur baya şu arcade den başlayalım bi aadım atalım gerisi gelir inş. zaten az bi para kaldı arcade için onu tamamlayım alayım arcade yi. elite daha sonra olur büyük ihtimal




  • xboxta kopya oyun oynamak live dan banlenmek demek.orjinal oyun alacaskın live da birde paralı üye olacaksın.çok masraflı iş bence.
  • Ninja gaiden 1
    Ninja gaiden 2
    Dirt 2
    PES 2010
    FINAL FANTASY XIII
    TEKKEN 6
    STREET FIGHTER
  • quote:

    Orijinalden alıntı: onboardx

    xboxta kopya oyun oynamak live dan banlenmek demek.orjinal oyun alacaskın live da birde paralı üye olacaksın.çok masraflı iş bence.


    öyle ama live ı çok övdüler artık denemeden olmaz
  • az kaldı artık çoğu gitti azı kaldı kavuşacağız yakında inş
  • hocam live aylık yaklaşık 10 tl civarına geliyor.harçlığınla bile halledersin.

    bi wireless adaptor alsam gireceğim ben de live a ama daha biriktiremedim.

    bu arada makineyi yeni aldım ama 8 tane orjinal oyunum var.hatta forumda 2. elde 4 oyunu 25tl ye bile satan var.korsan parası resmen.yeni değil belki ama eğlencelik olur en azından
  • gears of war 1-2
    halo 3 ve halo odst
  • 360 da olay farklı..Online ı kaliteli oyunlar var. Bir kere alırsın aylarca oynarsın. 10-15 saatte bitirip kenara konan türde oyunlar degil. O nedenle masraflı demek yanlış olur
    Örnegin bir Gears of War u, single da tek, coop oynarsın 2-3 kere, multisini aylarca oynarsın ,sıkmaz
    Halo yu 3 senedir oynuyoruz. Onuda single yada 4 arkadaşla co-op oynarsın,multisini aylarca, yıllarca oynarsın yine sıkmaz..
    Forza da öyle

    İşin içine Live kaliteside girince (aylık 5-10 tl ye gelir) verdigin paranın kat kat karşılığını alıyorsun. Orjinal single oyun alıp, 10 saatte bitirip, takasa satışa koyma gibi olayın olmuyor en azından
  • Ben daha geçen gün sevdiğim bir insana Xbox 360 aldırdım.Ama aldırmamın tek sebebi ilaçlı oyun oynayabilmesiydi.Çünkü orjinal oyun oynayabilecek durumda değil kendisi maddi anlamdaEğer orjinal oyun kullanacaksan şu an özellikle son 6 aydır ağırlığını hissettirip ciddi şekilde farklılık yaratan PS3 sistemini seçebilirsinYok illada ben Xbox 360 istiyorum orjinal ya da naneli oyun farketmez şimdiden hayırlı uğurlu olsun sana

    Kendimce dikkat etmen gerekenleri sıralayabilirim


    • Ne olursa olsun makinayı DİK şekilde kullan ve havadar bir ortamda tut.Kim ne derse desin 3K sorunu çözülmemiş bir sorundur her ne kadar azalsada
    • Makinayı açar açmaz DVD"yi takıp oyun oynama,5-10 dakika sonra makinayı açtıktan oyuna başla ve aynı şekil oyunu çıkartıp makinayı kapatacaksan 5-10 dakika sonra kapat
    • Voltaj düşmelerine önlem olması için makinayı UPS ile kullan.Fiyatları çok uçuk değil bu çok önemli


    Oyun tercihine gelince arkadaşlar listeleri harika şekilde hazırlamışEk olarak her ne kadar 576P ve düşük kalitede görünse bile 3DVD boyutunda ki Final Fantasy XIII RPG türünü seviyorsan biran önce bul ve oyna




  • olay farklı yerlere gitmiş ya :D
  • @NextGenCeo


    576p ve 3DVD olayını söylemeden geçmem diyorsun yani
  • "Makinayı açar açmaz DVD"yi takıp oyun oynama,5-10 dakika sonra makinayı açtıktan oyuna başla ve aynı şekil oyunu çıkartıp makinayı kapatacaksan 5-10 dakika sonra kapat"

    Bunu ilk kez duydum. Senelerdir açar açmaz oynamaya başlarız, 5 dk neden beklensin ? Kopya kontrolü için diyorsan bilemem.
    Kapattıgında zaten direk kapanmıyor cihaz, bir süre fanlar çalışıyor ve öyle kapanıyor.
  • yorumlarınız için sağolun hepsini okudum ve dikkate alacağım.
  • XBOX 360 ve online oyun oynama isteği olduğuna göre oyunlardan önce Live için Gold Üyelik alın.

    Oyunlar konusundaki önerilerim :

    1. Gears of War 2
    2. Fifa 10
    3. HALO 3
    4. Forza 2 yada Forza 3

    Bu arada oyunları sıfır almak yerine forumlardan ve gittigidiyor.com gibi sitelerden ikinci el olarak alırsanız çok daha fazla oyuna sahip olmanız mümkün olacaktır.

    İyi eğlenceler
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Definitive©

    XBOX 360 ve online oyun oynama isteği olduğuna göre oyunlardan önce Live için Gold Üyelik alın.

    Oyunlar konusundaki önerilerim :

    1. Gears of War 2
    2. Fifa 10
    3. HALO 3
    4. Forza 2 yada Forza 3

    Bu arada oyunları sıfır almak yerine forumlardan ve gittigidiyor.com gibi sitelerden ikinci el olarak alırsanız çok daha fazla oyuna sahip olmanız mümkün olacaktır.

    İyi eğlenceler


    teşekkür ediyorum. öyle yapmayı planlıyorum zaten büyük mağazalarda baya yüksek fiyatlarda satılıyor o da çok az oyun demek.
  • Eğer istersen yurtdışından oyun getirtebilirsin. İnsanlar oradan getirip ticaretini bile yapıyor sonuçta. İngilterede fiyatlar daha makul, açıkcası ben protein tozunu bile ordan getirtir oldum. Yani max 90tl verip battlefield bc2 fln alıyorsun. Ayrıca bir arkadaş oyun ömrü=online demiş gerçekten çooook haklı; hele hele bir arkadaş ps3de de aynı demiş online multiplayer için bak işte o çok yanlış; deneyim konuşur psn'de kendimi asosyel hissediyorum birsüre sonra.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.