Şimdi Ara

1-2-3 TIP

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
146
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Hadi gençler tıpa düşürün şu mühendislik sıralamalarını

1-2-3 TIP

• idealist mühendis adayları giderek artıyor top uni sıralamalari bunu söylüyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçen sene forumda mühendislik diye yola çıkanların yarısı tıpa kaydı. sıralamalar da düştü bu sene de mühendislik sıralamaları düşse on numara olur
  • METUEngineer kullanıcısına yanıt
    onlar fake idealist ler
    giderek popüler olan mühendislikler bence

• Ne yazıkki toplumda hala mühendislerin bir doktor kadar forsu ve saygınlığı yok. Uzun yıllarda böyle kalacak
  • @dungeon0 Aynen hocam. Sağlam mühendislikler bitmeeeez. devir teknoloji devri

@SlayerCarlion Forsa gerek yok. Sevdiğim işi adam gibi yerde okuyayım yeter.
  • eğer odtü ee-odtü bilgisayar-bilkent mühendislikleri-boğaziçi ee-bilgisayar olmuyorsa tıp yerine müh seçmeyin. adam 10 bine girmiş boğaziçi kimya, odtü inşaat yazıyor. bunlara acıyorum resmen. sıralama bilkent ee'ye yetseydi koşa koşa giderdim ama olmadı. tıp yazdım kafam rahat.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dr. Legolas -- 4 Eylül 2016; 2:31:28 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Müh.liği kendine yediremeyenler var mı hiç?

• Dr. Legolas kullanıcısına yanıt
    odtü ee tutarken neden tıp ?
  • Bilkent tıp olsa onu yazar yine de ee yazmaz

• Biri şu rustemm ....... nı banlasın.

• birkaç sebep var. hafif pişmanlık da var gibi ama bilemiyorum. doktor olmanın haklı gururunu yaşayacağım, o biraz motive ediyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
    hakkında hayırlısı olsun umarım pişman olmazsın. sene içinde milletin kafasının etini yedin bilkent-odtü ee diye
    oo legolascığım seni bi kaç knight konusunun altında görmüştüm nereyi kazandın hocam hayırlı olsun bu arada tıp
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.