Şimdi Ara

1-15 aralık n11 - axess 500/25 - 1000/50 chip para kampanyası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
6
Favori
4.160
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • n11.com üyeleri, 1 Aralık – 15 Aralık 2018 tarihleri arasında n11.com’dan tek seferde yapacakları 500 TL - 999,99 TL arasındaki ilk alışverişlerinde 25 TL, 1.000 TL ve üzeri ilk alışverişlerinde ise 50 TL chip-para kazanıyor.
    Kampanyaya nasıl katılırım? Kampanyaya katılmak için, ilk harcamadan önce asıl kart sahibinin Akbank sistemine kayıtlı olan cep telefonu numarasından N11 yazıp 4566’ya SMS göndererek kayıt olması gerekmektedir. Belirtilen kısa mesaj gönderildikten sonra Akbank tarafından “Kayıt Oldunuz” mesajı gelecektir.

    Axess Mobil üzerinden kampanyaya katılmak için harcamadan önce “Hemen Katıl” butonu tıklanmalıdır. Kampanyanın profil alanındaki “Kampanyalarınız” başlığı altında görünmesinden sonra kampanyaya katılım sağlanır. axess.com.tr web sitesi üzerinden kampanyaya katılmak için harcamadan önce “Hemen Katıl” butonu tıklanmalıdır. Akbank tarafından “Kayıt Oldunuz” mesajı gelecektir.

    Axess Mobil, axess.com.tr web sitesi üzerinden veya SMS ile kayıt olmayan kart sahiplerinin harcamaları kampanya kapsamında değerlendirilmeyecektir.

    Axess Mobil ile katılım sadece şahıs şirketi sahibi müşterilerin ticari kartları ile sağlanabilmektedir. Tüzel müşteriler sadece SMS ile katılım sağlayabilir. Tüzel müşterilerin tüm ticari kredi kartlarıyla kampanyaya dahil olabilmeleri için firma yetkilisinin banka sistemine kayıtlı telefon numarasından başvuru yapılması gerekmektedir.
    Kampanyaya bir kereden fazla katılabilir miyim? Kampanya kart bazında değil, müşteri bazındadır. Her müşteri bir kez chip-para kazanma hakkına sahiptir. Kampanya süresince, kampanya koşullarının sağlandığı asıl veya ek kart ile yapılan ilk alışveriş ödüllendirilecektir.
    Kampanyadan kazanılan maksimum chip-para tutarı nedir? Kampanya kapsamında kazanılacak maksimum chip-para tutarı 50 TL’dir.
    Kazandığım chip-paralar kartıma ne zaman yüklenir? Kazanılan chip-paralar aynı gün içinde karta yansıyacak ve 25 Aralık 2018 tarihine kadar Axess üye işyerlerinde kullanılabilecektir. Kazanılan ödül tutarı, müşterinin kampanya kapsamındaki en son harcamasını gerçekleştirdiği kartına yüklenecektir.
    Chip-paralarımı ne zamana kadar kullanabilirim? Kazanılan chip-paraların son kullanma tarihi 25 Aralık 2018'dir. Kullanılmayan chip-paralar 26 Aralık 2018 tarihinde geri alınacaktır.
    Kampanyaya hangi kartlar dahil? Axess, Wings, Free, Neo, Ticari kartlar ile bu kartlara bağlı ek kartlar ve sanal kartlar kampanyaya dahildir. Bank O’Card Axess ise puan kampanyasına dahil değildir. Nakit çekim, eft/havale, fon alım/satım, BES işlemleri, anlık/otomatik fatura, vergi ödemeleri ve chip-para ile yapılan alışverişler kampanyaya dahil değildir.
    Kampanya hangi kategorilerde geçerli? Kampanya “Yatırımlık Altın & Gümüş”, “Kontör, Simkart ve Hat”, “Toptan Satış”, “Uçak Bileti”, “Toplu Satış”, “Özel Satış” ve “Fırsat kategorileri” kapsamında yapılan alışverişlerde geçerli değildir.
    Alışverişimi iade veya iptal edersem ne olur? İptal ve iade işlemlerinde yüklenen chip-para iade alınacaktır. Chip-para’nın kullanılmış olması halinde ekstreye borç yansıtılacaktır.
    Kampanyaya katılım için gönderilen SMS ücretleri nedir? Katılım için gönderilen SMS’ler; tüm operatörler tarafından 0,65 TL (KDV ve ÖİV dahil) olarak ücretlendirilir.







  • Biraz az mı olmuş ne

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 25-50 yerine 50-100 olmalıydı.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sene sonu geldi. Promosyon bütçeleri tükendi sanırım 2018 için.
  • Sen axess'sin yaa, bonus'luğa özenmenin ne anlamı var ki ?
  • Olmamış

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ulan n11 yatacak yerin yok

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 16 aralığa saklarız kendimizi
  • axessin değil N11in pintiliği

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Malum soruyu soruyorum çip yatar mı acaba ?
  • Mekanikizm kullanıcısına yanıt
    ??

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Oran epeyi dusmus.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Mekanikizm

    Malum soruyu soruyorum çip yatar mı acaba ?
    N11 de birşey gelmez

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yine bir n11 saçmalığı. axessi bile yoldan çıkardı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • N11'de bayagidir axess 50/100 vermiyor ki zaten.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • axess ile alakalı bir durum değil bu, tamamen n11 in çakallığı..sayesinde gg de kıstı musluğu, 50-75 filan başladı oda,

    ayrıca merak edenler için malum soruya cevap vereyim,
    n11 de malum ürün için ayrı bir posa yönlendirme olur ve chip para puan bonus vs kazanmanız mümkün değildir, aklınızdan bile geçirmeyin yani
  • Kart son iki hane + Kisiye özel de gelirse harcama yapılabilir. Ha bir de n11 kupon olmadı lazım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Axess ile n11'in en son kampanyasını istisna tutarsak dediğiniz doğru vermiyor. Bu kampanya için deneyecek arkadaşlara başarılar..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 16'sında gittigidiyor kampanyası gelirse yılbaşı fırsatlarıyla güzel olur.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İş yapmaz...
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.