Şimdi Ara

1-1,5 milyona otomatik araba tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
328
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba.1-1,5 milyon bandında otomatik araba arıyorum.Satarken zarar etmeyeceğim,yakıt tasarruflu,beni sanayiye götürmeyecek bir araba istiyorum.Kadın olduğum için ikinci el arabalara bakmaya korkuyorum.Hiç riske atmayıp bütçeyi zorlayıp sıfır mı alayım?Yoksa temiz az km ikinci ellere de bakayım mı?Bir de elektrikli araç önerir misiniz?Teşekkür ederim şimdiden

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

demiş birisi geçen gün. i20 bayan için uygundur. Hyundai Bayon da bakabilirsiniz.

Phanteks P360A Enermax RevDfx1350w // i5 13500 // GB z790 D // Patriot Viper 6000 // Gigabyte 9070xt Aorus Elite // Crucial P3 Plus 1TB // Samsung Odyssey G5 32// Logitech G213 + Razer Deathadder V2 X HyperSpeed // Creative G6 + Takstar GM200 // S24 Ultra 12/256 Tit Black //
    _______ Odtü Matematik-BÖTE-İktisat-Tıp Fakültesi + Ekonomi YL _______ Life is just life. No more expectation! /b]
  • Sıfır olarak taigo rakipsizdi o fiyata hala var mı bilmiyorum 1.500 küsürdü

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Taigo leş bir araç, 1.0 motor olmasına rağmen rakiplerinden yavaş gidiyor, DSG hızlılığını anlamıyorsun belki de DSG'nin en alt kademesi başka bir versiyon kullanılıyor, vites geçişleri Passat, Polo ve Golf'e göre çok yavaş, kliması çok yetersiz resmen üflemiyor ve cam tavan-sunroof yok o fiyatta ki pakette içi de bomboş.

Aynı paraya orta paket Bayon çok ama çok daha mantıklı.

Copyright © 2011/2012/2013/2014/2015/2016/2017/2018/2019/2020/2021/2022/2023 Burada yazdıklarımın tamamı hayal ürünüdür ve gerçek değildir, zotacing sorumlu tutulamaz...Yazdıklarıma inanmayın ve üzerinize almayın/alınmayın.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    1.5 milyona otomatik SUV
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.