Şimdi Ara

[1.1.4] UNLOCK[MAC/WİNDOWS]Ziphone 2.5 Eklendi!![SORUNSUZ] (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
257
Cevap
2
Favori
26.936
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 114 mü 113 mü yüklemek istersiniz ikisinin bir farkı yok aslında.Ayrıca DFU moduna almamışsınız iphone u

quote:

Orjinalden alıntı: 145tr

Arkadaslar,
    forumdaki diger konulari da elimden geldiginde okumaya calistim.
    Elimdeki telefonlar 16gb olan modeller ve
    - Firmware 04.03.13_G --> bununda 1.1.3 modeline denk geldigini saniyorum.

Simdi telefonlarin 2si de Amerika'dan Apple store'dan alinma. Iclerinden AT&T karti ile geldi.
    Su an iTunes 7.6.1.9 versiyonunu kullaniyorum.

Ziphone 2.5 versiyonunu indirdim ve Ms.Net in 2.0 framework'ünü laptopima yükledim.
    Genel olarak islemlerin nasil gidecegi gayet güzel bir bicimde yazilmis. Elinize saglik.
    Yanliz benim bu isleme baslamadan önce anlamak istedigim bir nokta var.

Ilk adim olarak Itunes'dan Shift+restore a basilarak 1.1.4 versiyonunun yüklenmesi tavsiye ediliyor.
    Ancak:
    - benim itunes AT&T activation'dan baska birsey göstermiyor. Bu noktada ne yapmam gerekir?
    - Su an telefon default olarak DFU modunda. Ziphone'u calistirarak sanirsam bazi seyleri degistirebilirim.

Ama sizin tavsiyeniz nedir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Storm_Wind -- 3 Mart 2008; 19:38:15 >

• Tesekkürler. Yaptigim hatanin farkina vardim.
    Su an telefonu DFU moda alabildim.

Sundan sonraki adim istenirse 1.1.4 ün yüklenmesi.
    Ama anladigim kadari ile 1.1.3 olarak da devam edilebilir.
  • quote:

Tesekkürler. Yaptigim hatanin farkina vardim.
    Su an telefonu DFU moda alabildim.

Sundan sonraki adim istenirse 1.1.4 ün yüklenmesi.
    Ama anladigim kadari ile 1.1.3 olarak da devam edilebilir.

Evet artık nasıl isterseniz öyle yapabilirsiniz
  • @apple_store ,

1. yöntemle 1.1.4'e yükselttim, fixleri vs yaptım, safari hızlanmış güzel olmuş ama çekiş gücünün arttığını henüz farkedemedim.

karşılaştığım tek sorun: cektiğim fotograflar, gözükmüyor, yani yükselttikten sonra tesadüfen bir foto çekeyim dedim, çekiyor, ama olması gereken yerde yok fotolar, bu sorunla karşılaşan oldu mu, çözümünü bilen var mı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: dunyao

@apple_store ,

1. yöntemle 1.1.4'e yükselttim, fixleri vs yaptım, safari hızlanmış güzel olmuş ama çekiş gücünün arttığını henüz farkedemedim.

karşılaştığım tek sorun: cektiğim fotograflar, gözükmüyor, yani yükselttikten sonra tesadüfen bir foto çekeyim dedim, çekiyor, ama olması gereken yerde yok fotolar, bu sorunla karşılaşan oldu mu, çözümünü bilen var mı?

Peki fotoları başka bir yere mi atıyor yoksa hiç mi kaydetmiyor?
  • abi göremiyorum nereye attığını da bulamıyorum ssh yüklemedim. sadece olması gereken yerde gözükmüyor.
  • 1.1.3 olarak Ziphone 2.5 ile Do it all yaptim.
    30 saniye bile sürmeden bitti. Hersey hazir dedi.
    Su an halen network coverage yok. Onunla ugrasiyorum. Reset all settings de dedim ama fayda etmedi. Cevap hangi konuda acep
  • quote:

abi göremiyorum nereye attığını da bulamıyorum ssh yüklemedim. sadece olması gereken yerde gözükmüyor.

Anladım WinSCP den de görünmüyor sanırım.Böyle bir sorun duyanı duymadım hiç.Bence bi ayarlara bakın kamera ile ilgili.Olmazsa bir defa daha restore yapın bence
  • quote:

Orjinalden alıntı: apple_store

quote:

Orjinalden alıntı: rcourb

3.9 b.l iphone uma yaptım ilk yöntemde anlatılanları canavar gbi 3-4 dakikada halloldu
    şu an 1.1.4 kullanıyorum. sağol tekno

Tekno??Güle güle kullanın

karıştırdım tekno center diye

• quote:

quote:

quote:

3.9 b.l iphone uma yaptım ilk yöntemde anlatılanları canavar gbi 3-4 dakikada halloldu
    şu an 1.1.4 kullanıyorum. sağol tekno

Tekno??Güle güle kullanın

karıştırdım tekno center diye

Canın saolsun

• Bu konuda yorumu olan var mi?

quote:

1.1.3 olarak Ziphone 2.5 ile Do it all yaptim.
    30 saniye bile sürmeden bitti. Hersey hazir dedi.
    Su an halen network coverage yok. Onunla ugrasiyorum. Reset all settings de dedim ama fayda etmedi. Cevap hangi konuda acep
  • tekrar restore yaptım sorun çözüldü.

1.1.4 güzel gözüküyor, tek olumsuz eleştiri wifi sık kopması.

quote:

quote:

abi göremiyorum nereye attığını da bulamıyorum ssh yüklemedim. sadece olması gereken yerde gözükmüyor.

Anladım WinSCP den de görünmüyor sanırım.Böyle bir sorun duyanı duymadım hiç.Bence bi ayarlara bakın kamera ile ilgili.Olmazsa bir defa daha restore yapın bence

• Arkadaşlar bir sorum olucak . .

Shift + Restore ile 1.1.4 e sürümü yükseltince telefondaki rehberim ve müziklerim falan silinicek mi?

teşekkürler . . .
  • quote:

Orjinalden alıntı: hasanimben

Arkadaşlar bir sorum olucak . .

Shift + Restore ile 1.1.4 e sürümü yükseltince telefondaki rehberim ve müziklerim falan silinicek mi?

teşekkürler . . .

yani hocam cevap yazdığınız konuyu bi okusanız. Bu konunun 2. sayfasında yazıyor...

Evet herşeyiniz silinecek ama daha önceden iTunes ile backup yaptıysanız. herşey hatta cevapsız aramalar bile geri gelir. Backup nedir diye sormayın Google diye bişey var ben oradan baktım öğrendim

• quote:

tekrar restore yaptım sorun çözüldü.

1.1.4 güzel gözüküyor, tek olumsuz eleştiri wifi sık kopması.

quote:

quote:

Güle güle kullan dunyao abiSevindim gerçekten ama wi fi kopmuyor bende öyle ya.

• eyvallah birader....
    aydınlatman için . . .

ben bide şimdi iTunes ile nasıl backup yapacağımı öğrenim...ona göre makinaya müdahahale edim . . .

• Rizelinin Amerika Görmüşüde Hiç Çekilmez Be
    Pazarlımısın diye sorarlar adama

Amerikadan ne istensin bizler iPhone İstiyoruz
    Apple_Storede iPhone ile yetinmiyor Hepten Apple Store İstiyor

YES KARDESIM PAZAR HEMSIN LIYIM AMA KOYUMUZ CAYELINE DAHA YAKIN EHUEHU O DEDIGIN BAYILIK ISINE GIRER O KASAR BIRAZ EHEHUEHU

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RIZELI53 -- 4 Mart 2008; 0:13:03 >
  • apple_store ELIMIZDEN GELENI YAPARIZ KARDES :)
  • Merhaba.. Apple_store kusura bakma dünde bi kaç soru sordum acemilikten korkuyorum Sorum şu 1.1.3 olarak gelen cihazımı Ziphone 3.1 ile kırıcam. DFU moda almak içinde üzerinde bi tuş var sanırım ve diğer yönergeleride ezberledim artık. Fakat bunu yaptıktan sonra herşey oldu diyelim daha sonra bsd subsysteam ve open ssh gbi terimler geçiyor bunları yüklemem gerekirmi? Yada kısaca Ziphone dan sonraki yapmam gerekenleri sırasıyla yazarsan çok sevinirim.
  • Ziphone dan sonra ben hep şunları yaparım:

1-Community Sources update et
    2-BSD Subsytem yükle
    3-Ziphone Fix yükle (source: http://i.unlock.no)
    4-Open SSH
    5-Türkçeleştirmek

Bu şekilde yapabilirsiniz siz de
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.