Şimdi Ara

1.0.5 Crowd Control Değişikliği

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
822
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Dün gece gözüme takılan developer blog'ı paylaşmak istiyorum:

http://eu.battle.net/d3/en/blog/5800834/Developer_Journal_Crowd_Control_Changes-05_09_2012

Tüm örnekleri okumadım ama anladığım kadarıyla anlatayım. Örneğin şu an infernoda %65 reduced crowd control var elitelerde direkt. Yani 10 saniyelik bir stun attıysanız 3.5 saniye işliyor sadece.Yeni sistemde şöyle olacak:

Başta %0 resistleri olacak crowd controllara karşı, mesela stun attıysanız,stunda kaldığı her 1 saniye için %10 resist kazanacak ve %65 e kadar yükselebilecek infernoda. Ayrıca crowd control'a tabi tutulmadıkları her 1 saniye için %10 cc resist kaybedecekler.

• Zeka geriliği değilde biz oyunla ilgili geliştirme yapıyoruz bizim boş oturduğumuzu sanmayın imajı oluşturmaya çabalıyorlar ama *ıçıyorlar. Yapacakları bu iş bile o ortamdaki personel içim haftalar almasa gerek ki aydan aya patch atar oldular. Arada gizlice yaptıkları cabası tabi ne olduğunu açıklamıyorlar. ee gerçek para varsa bu oyunda her pislik olur hem oyuncu tarafından hemde oyun firması tarafından. Bu işler karşılıklı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Xwins -- 8 Eylül 2012; 23:23:35 >

Orijinalden alıntı: HunterDare

Her geçen patch oyunu kolaylaştırdıklarına göre, Elitlerin yanına yaklaşınca direk intihar etsinler madem bizde uğraşmayalım boşuna.

çift taraflı olmuş , kolaylaştırmada diyemem zorlaştırmada...

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.