Şimdi Ara

1

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
399
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lRuleBreak -- 21 Ocak 2014; 1:16:29 >

• Bir ihtimal, iş yerinde seni kullanabilmek, faydalanabilmek için yakın davranıyor olabilir, çok örnek var,
  • belki telefon kullanmayı sevmiyordur herkese karşı mı böyle hocam ? ama sonuçta samimisiniz eğer seni geri plana atsaydı niye senle direkt konuşsun hem zaten hoşlanmaya başlamışsın yolun açık olsun hocam gönlünce olsun sonu
  • çıkar ilişkisi diye bir şey var . Kapılma sakın

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaslar cikar iliskisi demissiniz fakat kizin isyerinde benden faydalanmasi mumkun deil farkli bolumlerdeiz 1 hafta once sevgilsinden kendi isegi ile ayrildi yanliz kaldiginda aklina o gelio olabilirmi acaba?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Deyelimki senden faydalanması mümkün değil, ve diyorsunki işyerinde sevgili gibiyiz, ama 1 hafta önce ayrılmış. E kardeşim, daha 1 hafta önce ayrılmışken seninle böyle samimiyet kurabiliyosa sen ne hayır göreceksin o kızdan. Daha eski ilişkisine saygısı yok, bitmişte olsa.
  • quote:

Orijinalden alıntı: VisionTech

Deyelimki senden faydalanması mümkün değil, ve diyorsunki işyerinde sevgili gibiyiz, ama 1 hafta önce ayrılmış. E kardeşim, daha 1 hafta önce ayrılmışken seninle böyle samimiyet kurabiliyosa sen ne hayır göreceksin o kızdan. Daha eski ilişkisine saygısı yok, bitmişte olsa.

nasıl bağlantı kurdun hocam ? elbet samimiyet kurabilir yani olmuş bitmiş bir şey yani kıza şeyi yapıştırmayın hemen
  • sevgili gibiyiz diyor, sence yeni ayrılmış biri böyle mi olmalı hemen, bu kadar basit mi kızların yapıları, en azından kendisine saygısından hareketlerinin ölçüsünü tutması gerekmez mi, arkadaşın sevgili gibiyiz demesinden yorum yapıyorum
  • Hocam biraz bekle istersen hemen bir şeyler yapma sabret değişir belki olmazsa bir şeyler yapmayı dene.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

sevgili gibiyiz diyor, sence yeni ayrılmış biri böyle mi olmalı hemen, bu kadar basit mi kızların yapıları, en azından kendisine saygısından hareketlerinin ölçüsünü tutması gerekmez mi, arkadaşın sevgili gibiyiz demesinden yorum yapıyorum

ben bir sorun göremiyorum sonuçta böyle davrandığına göre eski sevgilisini sevmiyormuş zaten ee o zaman niye üzülüp dursun zaman geçiyor hocam her saniyesi değerli
  • tabi, sizin düşünceniz de böyle, zihniyet meselesi sonuçta.
  • quote:

tabi, sizin düşünceniz de böyle, zihniyet meselesi sonuçta.

zihniyet ? sana da laf anlatmaya çalıştım
  • quote:

Orijinalden alıntı: incir reçelşi

quote:

tabi, sizin düşünceniz de böyle, zihniyet meselesi sonuçta.

zihniyet ? sana da laf anlatmaya çalıştım

Bana laf anlatmaya çalışmayın, çünkü bir bayanın böyle rahat olabilmesini, sırf zaman değerli her anı yaşamalı düşüncesini kabul edemem. Zira kadın erkek ilişkileri güvene dayalıdır. Bu arkadaş diyorki benimle ilgilenmediğinde eski sevgilisini mi düşünüyodur diyor. Diyelim ki bunlar sevgili oldu ve ara ara ilgisiz kaldı başlarda, ne düşünücek acaba eski sevgilisini mi düşündüğünü düşünücek. Bunu kaldırabilecek mi? Geniş bir insansa kaldırır elbet.

Zamanımız ne kadar kötü olursa olsun, bir bayanı ve erkeği önemli kılan halen bazı değerler vardır. İnsanlar ne kadar zaman kıymetli herşeyi yaşamak lazım desede...

• bütün gün işte berabermişsiniz zaten bide akşam evde mesaj atıp kızı boğarsan tabi cevap geç gelir akışına bırak ve fazla sıkma derim
  • Aynısı benim başıma geldi.Ardından kızın sevgilisi varmış söylememişti uzun zamandır.O yüzden temkinli ol.Kızların gönlü genelde Ali Ağaoğlu gibi."O da benim olsun bu da benim olsun bütün erkekler benim olsun oleey."
  • quote:

Orijinalden alıntı: La Haine

Aynısı benim başıma geldi.Ardından kızın sevgilisi varmış söylememişti uzun zamandır.O yüzden temkinli ol.Kızların gönlü genelde Ali Ağaoğlu gibi."O da benim olsun bu da benim olsun bütün erkekler benim olsun oleey."

Şuan Sevgilisi Yok Bugün Bana hediye parfüm almış baya hoşuma gidiyo beni düşünmesi sadece işyerinde görüşüyoruz şuanlik eve gidince sms falan atmıyorum ama onunda atmaması can sıkıcı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lRuleBreak -- 4 Ocak 2014; 14:03:59 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: lRuleBreak

quote:

Aynısı benim başıma geldi.Ardından kızın sevgilisi varmış söylememişti uzun zamandır.O yüzden temkinli ol.Kızların gönlü genelde Ali Ağaoğlu gibi."O da benim olsun bu da benim olsun bütün erkekler benim olsun oleey."

Şuan Sevgilisi Yok Bugün Bana hediye parfüm almış baya hoşuma gidiyo beni düşünmesi sadece işyerinde görüşüyoruz şuanlik eve gidince sms falan atmıyorum ama onunda atmaması can sıkıcı.

Ne diyeyim o zaman dostum.Takıl gitsin.Hiç değilse sana karşı birşeyler hissediyor anladığım kadarıyla.Ya ağacında yeşerecek bir yaprağı bile kalmamış birine aşık olsaydın ne yapacaktın.Aşk acısı çekmekten iyidir.Zaten birgün ölüp gideceğiz.

• quote:

quote:

quote:

Ne diyeyim o zaman dostum.Takıl gitsin.Hiç değilse sana karşı birşeyler hissediyor anladığım kadarıyla.Ya ağacında yeşerecek bir yaprağı bile kalmamış birine aşık olsaydın ne yapacaktın.Aşk acısı çekmekten iyidir.Zaten birgün ölüp gideceğiz.

Bana Karşı Bişeyler Hissetse Beni Eve Gidince Neden Direk 2.Plana Atıyorki?Smslere geç saçma sapan cevaplar falan anlamıyorum,Kızın benim üstünden bişey kazandığıda yok neden böyle yapıyo kendine bağlamak istiyo olabilirmi beni?

• quote:

quote:

quote:

quote:

Bana Karşı Bişeyler Hissetse Beni Eve Gidince Neden Direk 2.Plana Atıyorki?Smslere geç saçma sapan cevaplar falan anlamıyorum,Kızın benim üstünden bişey kazandığıda yok neden böyle yapıyo kendine bağlamak istiyo olabilirmi beni?

Bunu kendisine sorman lazım.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.