Şimdi Ara

1 (73. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.480
Cevap
782
Favori
330.876
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
222 oy
Giriş

Öğrenmem gereken şeylerle ilgili Türkçe kaynak yok. Amazon'da bolca kitap satışı var. En azından şimdilik yazılanları anlayabilecek şekilde nasıl geliştiririz kendimizi? Hangi yolu önerirsiniz?

Birde memrise programı hakkında düşünceleriniz nelerdir?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hazırlık okurken bu sistemle çalışmak hakkında neler söyleyebilirsiniz hocam? Pek sallamayan okullar neyse de işi sıkı tutan okullarda mesela? Okulların açılması yaklaşırken bu konu hakkında bir şeyler yazabilirseniz çok faydalı olur.
  • İkisini beraber götürmek gerek o da çok zor.
    O nedenle ben geçmiş mesajlarda da yazdığım gibi okuldaki sistemle ilerleyin buraya çalışmayın dedim.
    Diğer türlü karışıklık olur.
    Okul derslerini iyi dinleyip evde bol tekrar ve ek okuma,kelime öğrenme,gramer tekrarı yaparsanız sorun olmaz.Speaking okula göre değişiyor.

Orijinalden alıntı: rat.planet

İkisini beraber götürmek gerek o da çok zor.
    O nedenle ben geçmiş mesajlarda da yazdığım gibi okuldaki sistemle ilerleyin buraya çalışmayın dedim.
    Diğer türlü karışıklık olur.
    Okul derslerini iyi dinleyip evde bol tekrar ve ek okuma,kelime öğrenme,gramer tekrarı yaparsanız sorun olmaz.Speaking okula göre değişiyor.

Konuyu sıkı takip ediyorum ama gözümden kaçmış sorulduğu, özür dilerim hocam.

Okulların buradaki kadar kapsamlı öğreteceğini düşünmüyorum hocam ya. Hala daha sayfa sayfa kelime ezberi yapıyorlar. Buradaki sistemle karıştırabileceğim, birlikte yürütebileceğim bir şeyler söyleyebilir misiniz bana?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    Önce grameri iyi bilmen gerek.Sonrası sana kalmış.İster konuşma becerisinde çok ilerlemek istiyorsan dizi izleyip kelime,deyim kalıp öğrenirsin istersen daha kapsamlı öğrenmek istiyorsan cbc derslerine başla.Seçim senin.Tekrar etmeyi asla aksatma.Başarılar dilerim.

Okul başarısının yüksek olması için okul derslerine(kitaplarına)çalışmanız uygun olur.O nedenle buraya çalışmayın dedim.
    Buraya çalışın dersem daha güncel kelime öğreneceksin ve sınavlarda bu kadar güncel kelime çıkar mı bilmiyorum.Sonra beni suçlamayın diye diyorum.
    Önce grameri iyi bilmen gerek.Sonrası sana kalmış.İster konuşma becerisinde çok ilerlemek istiyorsan dizi izleyip kelime,deyim kalıp öğrenirsin istersen daha kapsamlı öğrenmek istiyorsan cbc derslerine başla.Seçim senin.Tekrar etmeyi asla aksatma.Başarılar dilerim.

Hazırlık sonraki senelere etki etmediği için not ortalamasını çok da önemsemem aslında ama okul zorluyor, mecburen oraya bolca vakit ayırmam gerekecek. Yardımseverliğinizi biliyorum hocam, asla suçlamam. :D

Okulda nasılsa gramere yoğunlaşacaklar. Okul açılana kadar look ahead dersleri, açıldıktan sonra buradaki sistemle olduğu kadar gramer. Kendi çalışmamla yaptığım grameri bitirince de cbc'ye bakarım. Okul açıldıktan sonra bir yandan okul dersleri de olacak tabii. Nu yüzden buradaki çalışma tam gaz gitmese de ara vermeden devam ederim. Sıkıntılı bir yeri varsa haber verirseniz sevinirim hocam, yardımlarınız için çok teşekkür ederim :) İngilizce bitince burada olursanız diğer dillerde de kapınızı çalmak isterim :) Umarım olursunuz, yaptıklarınızı tarifi imkansız gerçekten.

• Gramer konusunda ufak değişiklik yapacağım siteye eklendiğinde onu oku.

Gramer konusunda ufak değişiklik yapacağım siteye eklendiğinde onu oku.

Pekala hocam, gözüm hep buralarda zaten :) Teşekkür ederim.

1.5 aydır sorulmamış da ben sorayım Bilgisayar programından haber var mı hocam?

Daha önce yazmıştım arkadaşa bedava yaptırdığım için fazla soramıyorum.Yakında bitecek dedi en son.

Biliyorum öyle dediğinizi de bir umut sordum işte hocam :D İyi de oldu, bilgi almış olduk. Size de ona da ayrı ayrı teşekkür ederim :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mofire -- 30 Temmuz 2017; 21:11:19 >
  • Hocam merhaba ,
    ingilizce kursuna gidenler için bir çalışma programı uyarlayabilirmisiniz ?
    Evet.

GÜNCELLEME

GÜNCELLEME

4.adımdaki gramer bölümü güncellendi.

• Yeni konu eklendi:

Değerlendirme:Resimli Sözlükler ve Kelime Öğrenme
    quote:

https://forum.donanimhaber.com/3h-degerlendirme-resimli-sozlukler-ve-kelime-ogrenme--128214870

"A Student Grammar of Turkish" kitabını incelemenizi şiddetle tavsiye ederim. İnternette pdf hali mevcut. Kitap İstanbul Bilgi Üniversitesi'nde bir akademisyen tarafından yazılmış. Türkçe tercümeleri de çok doğru verilmiş. Gramere yeni başlayacak arkadaşlara çok yararlı olacağını düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xren7 -- 7 Ağustos 2017; 20:4:18 >
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.