Şimdi Ara

07- FORMULA 1 GRAND PRIX DU CANADA 2014 (Montréal) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
5.061
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Massa'ya söylenecek söz yok cidden.
  • son 30 tur ne heyecanlı oldu öyle.
    kaç sezondur ilk kez bu kadar heyecanlı yarış izledim.

    Massa son anda yine Kazmassalığını yaptı.
    Vettel son anda frene asılmasa vuracaktı Massa'ya.
    İyi yırttı.

    Riccardo'ya helal olsun.
    Çok iyi yarışıyor.
    Benim beklediğimden iyi çıktı.

    Bir tebrik de bizim Ferrari'ye.
    Her sene takımı daha da kötüye götürebilmek büyük başarı ister.
  • Massa yarışı noktaladı. Perez'e de çok yazık oldu, kendisine de. Ric karamboldeki en karlı isim oldu.

    Kanada her zamanki gibi sürpriz yumurtalığını gösterdi.
  • Fena değildi yarış zevkli kapışmalar seyredebildik.

    Vettel'in şansını gösteren kare bu oldu son turda.

     07- FORMULA 1 GRAND PRIX DU CANADA 2014 (Montréal)
  • vettel'de ne şans varmış, az daha oda gidiyordu. mercedes'ler problem yaşayınca yarış baya bir keyifli geçti. ferrari o 2 pilotu dinlendirsin bu sene, dayanılacak bir psikoloji değil..
  • Bu sezonun ve son zamanların en iyi yarışı oldu.Özellikle Red Bull için çok iyi sonuç.Ricciardo ilk yarışını kazandı ve bence şamipyonluk kazanabilecek bir pilot olduğunu gösterdi.Mercedes çok iyi motor yapmış bunu görmüş olduk.Bütün Mercedes motorlu otomobiller üst sıralarda bitirdi.Newey ise yine mükemmel bir otomobil tasarlamış.

    Massa ise resmen kasaplık yaptı sonunda hem kendi yarışını hem de günahsız Perez'in yarışını bitirdi.Çok çaylakça bir ataktı.Ferrari için söz söylemek yersiz.İki haftalık ara gelen güncellemeler ve sonuç bu.Belki Alonso olmasa bu da olmayacak.Ferrari kısır döngüye girdi gibi ve bu süreç devam edebilir.

    Son olarak umarım sezon bu şekilde devam eder ve galibiyet çekişmesi izleriz farklı takımlardan.
  • Massa o hatayı nasıl yaptı anlamadım. Yarışı en hızlı tur ve en hızlı bariyerlere çarpmayla bitirdi. Reno motorunu biraz daha geliştirse kalan yarışlarda harika bir dörtlü izleyebiliriz.
  • Yarış çok heyecanlı ve son zamanların en iyi yarışlarından birisiymiş. İzleyemediğim için üzüldüm açıkçası... Zaten ne zaman bir yarışı kaçırsam son zamanların en heyecanlı, en iyi yarışlarından birisi oluyor.
  • Perez'e kazaya sebebiyetten 5 sıra grid cezası geldi

    Montreal'deki F1 hakemleri, Perez'in viraja gelinirken çizgisini değiştirmesi nedeniyle kazaya sebep olduğuna karar verdiler.

    Hakemlerin açıklamasında, "#11 numaralı araba, 1. virajda yarış çizgisini değiştirerek #19 numaralı arabayla çarpışmaya neden olmuştur." ifadeleri kullanıldı.
  • Massa geç Fren yaparak kazaya sebeb veriyor ama Perez ceza alıyor.Fia gerçekten saçmalıyor.Son turlarda Herkes Fren ve Lastik sorunu yaşıyor.Orda kasıt veya Hata varsa Massanındır.
  • Yarışı izleyemediğim için Perez-Massa kazasının görüntülerini şimdi izledim. Kazanın tüm sorumluluğu Perez'e ait. Kaza anında Massa, Perez'in sol arka tekerleğine kadar gelmiş. Perez normal yarış çizgisindeyken ani olarak sola doğru yön değiştirmesi ile kaza meydana geliyor. Bu kazadan kaçınılmasının tek yolu vardı. O da, Perez yön değiştirmeyip, normal yarış çizgisinde kalmasıyla mümkün olacaktı. O yüzden komiserlerin Perez'e verdikleri ceza doğru.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Sercann35

    Yarışı izleyemediğim için Perez-Massa kazasının görüntülerini şimdi izledim. Kazanın tüm sorumluluğu Perez'e ait. Kaza anında Massa, Perez'in sol arka tekerleğine kadar gelmiş. Perez normal yarış çizgisindeyken ani olarak sola doğru yön değiştirmesi ile kaza meydana geliyor. Bu kazadan kaçınılmasının tek yolu vardı. O da, Perez yön değiştirmeyip, normal yarış çizgisinde kalmasıyla mümkün olacaktı. O yüzden komiserlerin Perez'e verdikleri ceza doğru.

    Pereze sormak lazım neden son anda hafif sola hareket ediyor.Yalnız onboard kameradan izleyince önündeki Vetteli sollamak için son anda sola kırdıgını görebiliriz.Aynısı massada Perezi geçmek için yaptı ama aşırı hızlıydı.Orda pereze çarpmasa belki direkt Vettele çarpabilirdi.Perezin bu konudaki Açıklamasınıda dinlemek lazım.




  • Perez'in sola doğru yön değişimi, Vettel'e atak yapmak için değil, Massa'ya karşı savunma yapmak içindi. Çünkü Perez, Vettel'e atak yapacak kadar yakın değildi. Massa'ya savunma yapmak için de çok ama çok geç kaldı. Daha sağa doğru o hafif viraja gelmeden içeriyi kapamalıydı Perez. Ancak neredeyse o virajı geçtikten sonra savunma yapmaya karar verdi. Sonucunu da gördük...

    Massa'nın aşırı hızlı olduğu konusuna katılmıyorum, iki pilot da benzer hızlardaydı. Hemen hemen viraja gelmişlerdi zaten, ikisi de fren yapıp virajı alıp yarışlarına devam edeceklerdi Perez'in hatası olmasa. Massa, Perez ile kaza yapmasa, Vettel'e çarpacaktı demek yanlış olur.
  • Kazada ilk başta izlerken massa hatalı demiştim ama tekrarlarında yanıldığımı gördüm perez suçlu ama yarış hatası gibi bariz amatör bir hatası yoktu.

    Mercedes için dayanıklılık gündeme geldi bu yarışla hamilton un 1 tane ers si kaldı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kesinlikle Perez'in hatası.Aniden sola doğru yön değiştiriyor...
  •  07- FORMULA 1 GRAND PRIX DU CANADA 2014 (Montréal)


    Yarış çizgisinde olmadığı çok açık.
  • Kesinlikle öyle ben ilk başta Massa hatalı demiştim ama burada hata Perezde.Yarış çizgisinde değil zaten üstteki mesajda da güzel şekilde gösterilmiş.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Sercann35

    Perez'in sola doğru yön değişimi, Vettel'e atak yapmak için değil, Massa'ya karşı savunma yapmak içindi. Çünkü Perez, Vettel'e atak yapacak kadar yakın değildi. Massa'ya savunma yapmak için de çok ama çok geç kaldı. Daha sağa doğru o hafif viraja gelmeden içeriyi kapamalıydı Perez. Ancak neredeyse o virajı geçtikten sonra savunma yapmaya karar verdi. Sonucunu da gördük...

    Massa'nın aşırı hızlı olduğu konusuna katılmıyorum, iki pilot da benzer hızlardaydı. Hemen hemen viraja gelmişlerdi zaten, ikisi de fren yapıp virajı alıp yarışlarına devam edeceklerdi Perez'in hatası olmasa. Massa, Perez ile kaza yapmasa, Vettel'e çarpacaktı demek yanlış olur.

    haklıymışsınız.Perez yaptıgı Açıklamada hatasını kabul etti.




  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.