Şimdi Ara

06.07.2017 MSI Rezaleti

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
382
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba değerli DonanımHaber forum üyeleri,

    Dün incehesap.com'dan satın aldığım MSI Marka GE62 7RD 206xtr model notebookum elime ulaştı.Diz ameliyatı olduğum için kapıda sadece vuruk kırık var mı kutusunda diye bakabildim ayakta zar zor durduğumdan dolayı.Velhasıl odaya geçip çalıştırınca ekranının hemen altında paneldeki renk farklılığı armut gibi sırıtıyordu.Başıma kaynar sular dökülmüştü çünkü ben bu bilgisayar 5500 tl ye yakın bir para ödemiştim ve gelen ürün defoluydu.Resimlerini de ekleyeceğim.Siz de görün ,görün ki dikkat edin kargoyu hemen alırken her şeyine dikkatle bakın.Ben de fark ettikten hemen sonra incehesap ile iletişime geçtim.Tekrar kargoladım.Henüz ellerine ulaşmadı.Süreci burdan sizinle de paylaşacağım.

    06.07.2017 MSI Rezaleti



  • Hemen yaygara çıkarmak yerine incehesap a mail atmalısın bence MSI ın servis hizmetini servispoint veriyor onları arayıp durumu anlatabilirsin
  • Valla hocam attim hepsiburada parayi iade etti 5369 a aldigim urun 5800 su an yapilan ayip degil de ne?Ozellikle degisim istedigim halde bu yapilan nedir?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • BauschLomb B kullanıcısına yanıt
    değişim istiyorsan servise gitmen gerekiyordu, garanti ile servise gitsen direk yenisi ile değiştirebilirdin.
    malesef satıcı siteler (hepsiburada, gg, n11 vb) ürün değişimi yapmıyor.
  • Öncelikle Servis Pointle görüşseniz büyük ihtimalle LCD bezel değişimi yapılırdı, rahat rahat kullanırdınız. Sürekli en ucuz siteleri kovalayıp en ucuz ürünü alıyorsunuz, üründe para iadesini beğenmiyorsunuz. Ne olacaktı 5369 lira verdiğiniz ürün iadesini güncel fiyat olarak mı ödeyecekti?
  • Ee kardeş bunun neresi rezalet? Değişimini mi yapmamışlar? Kavga mı çıkartmışlar? Ne yapmışlar hiçbir şey. Gelen ürün defolu gelebilir bunda garip olan şey ne? Üretim hatası işte. Her gün milyonlarca teknolojik üründe üretim hatası ortaya çıkıyor. Önce bir servise götür sorununu düzeltsinler, düzeltmezlerse sorun çıkartırlarsa öyle gel yaz buraya rezalet diye. Gerçi servise götürmemişsin iade almışsın. Sen bunu servise götürdüğünde her türlü o bezel'i yani çerçeveyi değiştireceklerdi. Sorun çıkartmazlardı bariz bir defo var.

    Bir de gelmişsin 5300'e aldım şu an 5800 diyorsun. Kaç iade edeceklerdi kardeş? Aldığın fiyat neyse onu verecekler sana. Bu her yerde böyledir. Siteler değişim değil iade yapar. Servise götürecektin. Her türlü haksızsın.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NomadCRY -- 15 Temmuz 2017; 18:18:37 >
  • Birincisi burada zaten MSİ'nin hiç bir suçu yok. İkincisi ince hesabın bile suçu olmayıp getirirken kargoda sorun olmuş olabilir. Bu kadar olayı büyütüp dramtikleştirmeye gerek yok. E-posta atın bir ne cevap veriyorlar bakın olmadı garantiye yollayın. Ki cidden MSİ Rezaleti yazmak markayı karalamaktan başka bir şey değil. (ki tam bir Asus fan boyu olup diğer tüm markaların açıklarını arayıp o şöyle bu böyle diyen biri olduğum halde bu duruma da yok artık dedim)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: BauschLomb

    Valla hocam attim hepsiburada parayi iade etti 5369 a aldigim urun 5800 su an yapilan ayip degil de ne?Ozellikle degisim istedigim halde bu yapilan nedir?

    oha diyorum , verdiğin paranın fazlasınımı istiyordun ? döviz mi yatırdın sen?
  • heyysanadiyom kullanıcısına yanıt
    birader okuduğunu anlayamıyor musun ? para değil benim derdim ,ben notebookun sağlam halini istiyordum
  • quote:

    Orijinalden alıntı: BauschLomb

    birader okuduğunu anlayamıyor musun ? para değil benim derdim ,ben notebookun sağlam halini istiyordum

    yanlış anlamışım afedersin .... şuan haklısın tabi para veripde ayıplı ürünle karşılaşmak sıkıntı.... kolay gelsin
  • heyysanadiyom kullanıcısına yanıt
    ben de gerginim kusuruma bakmayın sert çıktıysam,tam indirimdeyken alıp bozuk ürün gelince sinirleniyor insan
  • Konu başlığını msi mükemmeliyeti olarak değiştirmek lazım, incehesap hemen iade yapmış cidden mağduriyete sebebiyet vermemiş.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.