Şimdi Ara

0 tl var, net paketim yok ama forumdayım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
484
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Ücretsiz Twitter için 3G açık tutuyordum, birden whatsapp bildirim geldi şuan nette dolaşabiliyorum.

iOS 7.0.3 ve IPhone 4s cihaz, Avea kullanıyorum . Bana sonradan giren olurmu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wolfoxlr -- 10 Kasım 2013; 3:02:09 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• olmaz

• quote:

Orijinalden alıntı: Rapid Step

olmaz

Free life

• Sen Avea'ya sokarken iyi, Avea sokunca hede hödö
  • quote:

Orijinalden alıntı: Çikizen

Sen Avea'ya sokarken iyi, Avea sokunca hede hödö

• Vay şanslı seni

• yanlış hesap bağdattan dönerse görürsün gezinmeyi
  • quote:

Orijinalden alıntı: apollo_17

yanlış hesap bağdattan dönerse görürsün gezinmeyi

+1
  • aynısı bende oldu 2 gün bedava internete girdim 0 TL vardı sonra hatta bişiler oldu kapandı
  • Aynısı bizim bir arkadaşa oldu sonra helvasını yedik.
  • Buna benzer birşey olmuştu, neyse kontör gitmedi falan aynı senin gibi sevinçliyim. Aradan biraz zaman geçti gittim kontör attım 10 TL. 2 TL gitti 8 TL ye düştüm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Enes4125 -- 10 Kasım 2013; 10:54:14 >
  • az bile o aveaya ben internet hakkı yaptım geçen 1gb lik o sıra 3g açıktı tarifeden kalma int hakkım vardı
    geri zekalı adamlar tarifeden gelen int hakkı bititkten sonra hattaki 6 liramı yemeye başladı 1gb lık kota hattıma tanımlanmasına rağmen , kontür bittikten sonra aldığım internet hakkı devreye girdi , bu bir değil zaten daha evvelde çektim bu adamların oturmamış sisteminden bu ayın sonunuda vodafone geçicem
    int hakkı bitsinde

• @grejuva6

Dediklerine aynen katılıyorum,şu polis hattı olayı olmasa başka hatta geçeceğim.

• Uyarıyim avea sonradan sokanlardan yani 0 tl olsada bazen nete giriliyor ama tl yükler yüklemez kesiyor hemen.
  • Enes4125 kullanıcısına yanıt
    O turkcellde olmuştur sıfıra düşünce eksiyede düşüyor kontör 8tlye kadar yükleyincede gidiyor zaten.O bakiye sorgulayınca çıkıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kutu149

O turkcellde olmuştur sıfıra düşünce eksiyede düşüyor kontör 8tlye kadar yükleyincede gidiyor zaten.O bakiye sorgulayınca çıkıyor.

Bilmiyordum ya çok sağol Ben Aveya kullanıyorum. He ben kontör yükleyene kadar hiç sorgulatmadım sonra bi yükledim kontörler gitti aaa meğerse Türkcell böyleymiş Bide bakiye sorgulayınca çıkıyor demiş Allahım yaa 21. Y.Y da bunu bilmeyen mi var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Enes4125 -- 10 Kasım 2013; 15:27:18 >

• Enes4125 kullanıcısına yanıt
    Yukarıda ben yükleyince para gitti diyen görünce olduğunu düşündüm iyilik olsun diye yazdım ama yaklaşımınız çok güzel.
  • bende cok ekmegini yemişimdir aveanın böyle
  • 
Sayfa: 1
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.