Şimdi Ara

+0 Dolunun çok kıymetli olduğu günler (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
0
Favori
2.345
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Sene 2008. Agamemnon serverının sayılı zihinsellerindenim o zamanlar. Chat kısmına "sevgili olmak isteyen var mı?" yazmıştım. Baktım biri pm attı. Dedi ki "sevgili mi arıyorsun?" bende "evet" demiştim. Ee hadi olalım o zaman falan derken biz sevgili olduk. İlk başta erkektir diye düşünüyordum sonra msnden görüntülü konuşmaya başlayınca anlamıştım gerçekten kız olduğunu ( o zamanlar msn var tabii, gözler yaşlı ) Gel zaman git zaman ayşegülle gerçekten sevgili olduk biz arkadaşlar. Oyunda evliyiz, sanki gerçekten karımmış gibi koruyup kolluyorum. Başka bayraktan birisi kesiyor gidip mekanı dağıtmaya çalışıyorum. Serverın örnek çiftlerinden olmuştuk anlayacağınız, çoğu kişi tanırdı bizi :) Sevgili olduğumuz günleri gülerek anıyoruz, hala arkadaşız kendisiyle

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • delgado.11 kullanıcısına yanıt
    Belki senin dediğin gibidir. Ben o zamanlarda ilk önce kılıç çevirmeyi ve hamleyi master yapıyordum. :) Nereden bilelim doğru statüyü, beceri sıralamasını.. Belki de yaşımız büyüdüğü için bize o kadar zevkli gelmiyordur artık. Buna benzer bir oyun elbette çıkabilir ama bunun vereceği tadı verebilir mi kuşkuluyum.
  • Cazoria kullanıcısına yanıt
    Yazının başını okuyunca kötü sonla biteceğine çok emindim. :D Nasıl kazık yedi acaba diye okumaya devam ederken hiç ummadığım gibi noktalamışsın. 10 yıllık arkadaş da kazandırabiliyor bir oyun.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Cazoria

    Sene 2008. Agamemnon serverının sayılı zihinsellerindenim o zamanlar. Chat kısmına "sevgili olmak isteyen var mı?" yazmıştım. Baktım biri pm attı. Dedi ki "sevgili mi arıyorsun?" bende "evet" demiştim. Ee hadi olalım o zaman falan derken biz sevgili olduk. İlk başta erkektir diye düşünüyordum sonra msnden görüntülü konuşmaya başlayınca anlamıştım gerçekten kız olduğunu ( o zamanlar msn var tabii, gözler yaşlı ) Gel zaman git zaman ayşegülle gerçekten sevgili olduk biz arkadaşlar. Oyunda evliyiz, sanki gerçekten karımmış gibi koruyup kolluyorum. Başka bayraktan birisi kesiyor gidip mekanı dağıtmaya çalışıyorum. Serverın örnek çiftlerinden olmuştuk anlayacağınız, çoğu kişi tanırdı bizi :) Sevgili olduğumuz günleri gülerek anıyoruz, hala arkadaşız kendisiyle

    Ay ne güzel, benim de Metin 2 den buluştuğum kişiler bile oldu, bana guzel dostluklar kazandırdı, ama daha sonra cogu evlendi, bende yengelere ayıp olmasın diye gorusmeyi kestim, eger kesmeseydim, cogu dostluğum devam ediyor olacaktı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Bu konuda erkekler daha sansli sanirim. Metin2 her ne kadar genclik yillarimin katili olsada bana cok fazla dost kazandirdi. Usakta, izmirde, muglada, kayseride, sivasta, ankarada her yerde bir arkadasim oldu. Istanbula geldiklerinde bulusmalar ayarlayip bol bol eski gunleri yad ediyoruz :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Cazoria

    Bu konuda erkekler daha sansli sanirim. Metin2 her ne kadar genclik yillarimin katili olsada bana cok fazla dost kazandirdi. Usakta, izmirde, muglada, kayseride, sivasta, ankarada her yerde bir arkadasim oldu. Istanbula geldiklerinde bulusmalar ayarlayip bol bol eski gunleri yad ediyoruz :)

    Ay ne güzel.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ülkenin pek çok yerinden arkadaşlarım oldu hem kadın hem erkek güzel günlerdi o zamanlar oyunda ciddi kadın oyuncu kitlesi vardı yani bu erkek mi kız mı diye düşünmüyordun özellikle Alesta da oyunun popülerliği azalınca bıraktılar tabi oyunun en güzel yılları 2008 2011 arasıydı.

    Ara ara görüştüğüm farklı şehirlerden arkadaşlarım var halen facebook dan konuştuğum muhabbeti kesmediğim sağolsunlar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zamanında Tramolada şuanda anadolu serverında halen daha duruyor hesaplarımız.Whatsapp gurubumuzda halen daha konusuyoruz gruptaki herkes oyunu bıraktı.75 level şaman ve 83 level savaşçımla kalakaldım :D yeni server açılırsa savaşçıyı satıp şamanı bi kaç ay sonra o servera taşımayı dusunuyorum.Kısacası yeni servera bomba gibi geliyoruz.
  • Çook çok uzun zaman önce Samarrada 1. Köydeki köyün dışındaki ışınlayıcıdan şehire gidiyordum o zamanlar kimsede at yok tabii neyse yakınlaştım köye bilen bilir yonahın ilerisindeki düm düz yola döneceğim oradan köye gireceğim. Tam kenarda 4-5 kişi var (2008 yılında 1. Köyde heryerde kasılan insanlar vardı) 1 şaman ve 1 savaşçı kavga ediyor sonra bu şaman olan bayan çar beni durdurdu "aşkım yardım et bu beni rahatsız ediyor" dedi bende o zamanlar orta 1deyim nerden bileyim olaya bende dahil oldum sonra adama döndüm "rahat bırak kızı" dedim bunla kavga ettik. Daha sonra bu şaman kız bana ihanet etti savaşçıya kalp falan atmaya başladı bende vay şerefsiz dedim köye doğru gittim sonra savaşçıya pm attım "kardeş özür dilerim" falan filan bunla kanka olduk. Ertesi gün bana "SamanKiziyla ayrıldık erkek çıktı :(" dedi bende "vay şerefsize bak" derken bununla gerçek anlamda dost olduk sonra gel kasayim seni dedi 2. Köye git dedi gittim sonra pm attım geldim diye dedi "CH kaç?" bende dedim "CH ne?" "Sağ altta CHn yanındaki numara" dedi bende söyledim hangi chde olduğumu bu beni biraz kastı gel zaman git zaman ben 19 lvl oldum birgün sarılıları basıcaz 30 kişi (en yüksek lvlımız 42 lvl bi çar ) vadiye gittik orta alana geldik bir baktım benim kanka 34 lvl olmuş ölümcül plakayı takmış (o zamanlar ölümcülü takan şuanki 120 lvl zırhını takmış gibi olurdu) Dedim "Vaaay kanka ölümcülü takmışın h.o" o da "eyv" dedi artist. Bu sonra beni kasmaya devam etti ben 25 küsür levelim bu 55 lvl hileyle sooda kasıyor bizi. Daha sonra banlandı yeni çar açtı aynı nickle sonunda aynı sayıdan birtane daha olarak. O çarlada bizi geçti 60 lvl falan oldu yine hep kastı yardım etti sonra biri bunun çarını silmiş bir tane daha açtı bu sefer kayboldu bir daha girmedi. arthur1717 bu yazıyı okuyorsan valla sana helal olsun onca oyun oynadım senin gibi birine daha denk gelmedim kanka.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Chiehsheshuai -- 4 Nisan 2017; 5:15:7 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Chiehsheshuai kullanıcısına yanıt
    Ahahaha cidden adama helal olsun hocam. Bende Metin2 de arkadaş olduklarım hep Facebook'tan eklerlerdi hala da dururlar ara da konuşurum.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Chiehsheshuai

    Çook çok uzun zaman önce Samarrada 1. Köydeki köyün dışındaki ışınlayıcıdan şehire gidiyordum o zamanlar kimsede at yok tabii neyse yakınlaştım köye bilen bilir yonahın ilerisindeki düm düz yola döneceğim oradan köye gireceğim. Tam kenarda 4-5 kişi var (2008 yılında 1. Köyde heryerde kasılan insanlar vardı) 1 şaman ve 1 savaşçı kavga ediyor sonra bu şaman olan bayan çar beni durdurdu "aşkım yardım et bu beni rahatsız ediyor" dedi bende o zamanlar orta 1deyim nerden bileyim olaya bende dahil oldum sonra adama döndüm "rahat bırak kızı" dedim bunla kavga ettik. Daha sonra bu şaman kız bana ihanet etti savaşçıya kalp falan atmaya başladı bende vay şerefsiz dedim köye doğru gittim sonra savaşçıya pm attım "kardeş özür dilerim" falan filan bunla kanka olduk. Ertesi gün bana "SamanKiziyla ayrıldık erkek çıktı :(" dedi bende "vay şerefsize bak" derken bununla gerçek anlamda dost olduk sonra gel kasayim seni dedi 2. Köye git dedi gittim sonra pm attım geldim diye dedi "CH kaç?" bende dedim "CH ne?" "Sağ altta CHn yanındaki numara" dedi bende söyledim hangi chde olduğumu bu beni biraz kastı gel zaman git zaman ben 19 lvl oldum birgün sarılıları basıcaz 30 kişi (en yüksek lvlımız 42 lvl bi çar ) vadiye gittik orta alana geldik bir baktım benim kanka 34 lvl olmuş ölümcül plakayı takmış (o zamanlar ölümcülü takan şuanki 120 lvl zırhını takmış gibi olurdu) Dedim "Vaaay kanka ölümcülü takmışın h.o" o da "eyv" dedi artist. Bu sonra beni kasmaya devam etti ben 25 küsür levelim bu 55 lvl hileyle sooda kasıyor bizi. Daha sonra banlandı yeni çar açtı aynı nickle sonunda aynı sayıdan birtane daha olarak. O çarlada bizi geçti 60 lvl falan oldu yine hep kastı yardım etti sonra biri bunun çarını silmiş bir tane daha açtı bu sefer kayboldu bir daha girmedi. arthur1717 bu yazıyı okuyorsan valla sana helal olsun onca oyun oynadım senin gibi birine daha denk gelmedim kanka.

    Vay be, ne hikaye. Gözlerim doldu. Özledim o günleri. Artık eskisi gibi olmaz Metin 2.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Chiehsheshuai kullanıcısına yanıt
    Sonundaki "kanka"ya dikkat Şu an ben 7 yıl önce tanıştığım "kanka"m ile hala iletişimdeyim. Nice güzel dostlukların kurulduğu o ortamı kim özlemez ki?
  • oldukça özlenilen ve artık özenilen günlerdir.
  • ah be kardeş ağlattın :((





    ben atı zırhlamıştım birde 36 levellik tırpanın +9 unu almıştım.at zırhlama günümü unutamıyorum bölgeye at zırhlama görevine yardım yazıp duruyordum 5 kişi toplandık herkese 20k verdim ışınlanma parası :D

    gittik deli gibi kestik yaptık çok rahatlamıştım o gün :D

    atı zırhlayınca vadinin ortasında gruba almışlardı çok sevinmiştim acayip kasmıştım 42 lvl falan olmuştum :D

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bızde suan +7 +6 muhoları celıklerı pete yedırıyoruz :) vay anasınaaa

    https://www.youtube.com/channel/UCz2zG6fRi6dahp15KguNU7Q
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Cazoria

    Sene 2008. Agamemnon serverının sayılı zihinsellerindenim o zamanlar. Chat kısmına "sevgili olmak isteyen var mı?" yazmıştım. Baktım biri pm attı. Dedi ki "sevgili mi arıyorsun?" bende "evet" demiştim. Ee hadi olalım o zaman falan derken biz sevgili olduk. İlk başta erkektir diye düşünüyordum sonra msnden görüntülü konuşmaya başlayınca anlamıştım gerçekten kız olduğunu ( o zamanlar msn var tabii, gözler yaşlı ) Gel zaman git zaman ayşegülle gerçekten sevgili olduk biz arkadaşlar. Oyunda evliyiz, sanki gerçekten karımmış gibi koruyup kolluyorum. Başka bayraktan birisi kesiyor gidip mekanı dağıtmaya çalışıyorum. Serverın örnek çiftlerinden olmuştuk anlayacağınız, çoğu kişi tanırdı bizi :) Sevgili olduğumuz günleri gülerek anıyoruz, hala arkadaşız kendisiyle

    Outcast :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • eskiler güzeldi
  • Sene 2007. Sınıf arkadaşım çağırmıştı. Metin2 diye bi oyun var online, gel beraber oynayalım. Yav yok demiştim online bizi bozar. Israr edince başlamıştım. O zamanlar metin2 ülkenin resmi bi olayı gibiydi. Her 10 kişiden 8 i oynuyordu. Bizim sınıftaki en güzel kız bile oynuyordu. Arkadaş güvenlik görevlisi kuzeniyle ortaktı. Bu yüzden sağlamdılar :D 43 lvl llzeynall. Bana 30 lvl char bide +5 dolu vermişti. Büyük torpille başlamıştık :D o zamanlar dolu sahibi olmak hollywood da oyuncu olmak gibi birşeydi. 3 4 sıra pm gelirdi dolu bakayım diye. Hatta 60 lvl pm atıp onikiruh la takas diye kandırmaya çalışmıştı. Çok geçmeden ilk soyulma vakası. Eleman doluyu almak istedi. Arkadaşı ev telinden arıyorum dolu için. Şimdi düşününce ne güzel ya :D alo doluyu satayım mı ? :) neyse sat deyince koydum. Kabule basmadan 1 yang yapıp çalmıştı. Ne üzülmüştüm arkadaşa da mahcup. Çalıştık çabaladık bi dolu daha aldım. Bu sefer doluyu kopyalayalım mı diye bir mesaj... Güvenmezsen ilk uzun kılıçta deneyelim cümlesi bizi oltaya getiren etkendi :D o doluda gitmişti. 44 lvlken arkadaş oyunu bıraktı hesabıda bana verdi. O dönem 44 lvli bedava vermek. Harbiden kıyak çocuktun furkan. llzeynall kız bedensel ile intikam vaktiydi. Kız taklidi yapmaya başlamıştım. Adımada zeynep demiştim :D 55 surayla evlenmiştim. Şifreye kadar vermişti. Sağlamdı baya. Üzülerekte olsa itemleri almıştım. Sonra bi tane daha. -Aşkım doluyu versene deniyim. - Al aşkım. Böyle +9 dolu +9 ejder yapmıştım. Pişmanım :D yinede güzel günlerdi. Geçen oynayan bi çocuğa rastladım aklıma geldi yazayım dedim. Arada bu konudan hikayelerinizi yazın da okuyalım güzel oluyor



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DisArt5k -- 14 Mayıs 2017; 14:36:25 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Orta okul lise hayatımı yedi oyun Biraktigimda 90 Lv zihinsel (Itemlerim o seviye icin cok iyi degildi ama ilk 100'deydim), 78 sura, 75 bedensel ve 75 ve 45 samanim vardi. Ablama samani ve surayi verip tek basima Azrail'e gitmek; sabahin korunde zindanin ikinci katinda oda tutmak; bedenselimle Doyum-Paper'de, Buzlu olan haritada metin kesmek, kralice örümceklerin ates krallarin dokuz kuyruklarin cikis zamanlarini ogrenip kesmek vs vs. Düşündükçe özlüyorum. Kızıl ormanda ruh taşı dusurmek icin saatlerce metin arıyorduk arkadaşlarla. Anneme balik botunu ogretmistim ben evde yokken balik acip istiridye cikariyordu



    Sonra Buz Zindani cikti, orasi da fena değildi. Cok kolay level aliniyordu. Ama sonra Mavi Ejder miydi buz zindani ikinci katin sonunda açılmıştı. Birkac haftami da orada giris bileti kazanmak icin gecirmistim, 15-16 yasinda biri olarak etrafimda 40 yasini gecmis ogretmenler vardi, imam vardi bir tane loncada. Adam namaz saatleri disinda full onlinedi. Hatta hesaplari da ona satmistim zaten. Ejdere girdik iki uc kez ama kesemedik Sonra YGS LYS gireceğim icin butun charlarimi sattim. Sinavdan sonra baktigimda bircok yenilik olmus serverlar birleşmiş galiba. Alışamam diye baslamadim.



    Cektigimiz videolari xfire'a atardik. Lonca demircimizde +9 Elektro bastigim videom vardi, yakmistim. 40 binden fazla izlenmisti sitede. Cok popülerdi oyun.



    Bir keresinde de kule önünde iki bayrak adasi savas var. Serverin saglam adamlarindan biri öldü, baktim yerde +8 Zehir Kılıcı var hemen kaptım. Adam ruh tasi okudugu icin Zalim olmus olunce itemi düştü. Kimin aldığını asla anlayamadilar, anlasalar vermek zorunda kalırdım. 30 kusur ortalamasi vardi



    Sonra biraz PVP denedim ama olmuyor. %1 exp kasmak icin saatlerce ugrasmanin verdigi emek, kalici dostluklar cok daha iyi.



    Yılbaşı oldugunda Buzlu Haritanin ortasinda corap asiyorduk, GM'ler falan gelip sohbet etmişti. Cidden ozlemisim. EdiLee var diye Alesta'da 1 Lv char acip onu gormeye gitmiştim



    Kulenin oldugu yerin ilerisinde de bir boss vardi o da gelir kaynagimdi ama adini hatırlayamadım şimdi



    Benden bu kadar, hic pisman degilim oynadigima. Bir daha oyle ortam bulacagimi sanmiyorum. Artik konsolda FIFA oynuyorum, o da zevkli ama bir Metin2 tadi yok, sıkıyor cok oynayinca. Metin2'de sabahtan aksama oyna hic tik yoktu. 2 saatte bir boss cikiyordu daha ne olsun zaten

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • Asena Truva olmus. Bizim sari bayrak o zaman da gucsuzdu yine oyle. Yuksek level cok yok. Ama zamaninda beraber oynadiklarimizdan 110,105,104, 99 level olanlar olmus. Nicklerini gorunce bile bi garip oldum.



    Benim 90 lv sattigim hesap bayrak degistirmis 92 su an.

    Samanim piyasada yok.

    Sura da bayrak degistirmis leveli ayni.

    Bedenselim de yok. Ne yaptılar lan hesaplarıma

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.