Şimdi Ara

0 araç tavsiyesi (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
2
Favori
845
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: double minded

s.a.

sene sonuna kadar sıfır bir araç almayı düşünüyorum.a180,1.16,v40 ve giulietta arasında kaldım.içlerinden sadece a180'i kullandım.çok kısa izlenimlerim görüş mesafesinin çok dar olduğu ve o fiyata değmeyen bir konfora sahip olduğuydu.diğerlerine binme şansım bile olmadı.önceliklerim

dizel,manuel
    işçilik,sağlamlık,donanım,konfor,iç-dış tasarım
    yakıt,performans,yol tutuş

ve daha aklıma gelmeyen sizin için önemli olan şeyler.

giulietta fiyatı ile ön plana çıkıyor.v40 sanki her anlamda tatmin edici bir araç gibi.almadan önce hepsini görmek gerekiyor ama sizin önerileriniz benim için çok önemli.bunların haricinde ki tavsiyelerinize de açığım.saygılar

not:pek detaylı anlamıyorum araba konusunda.yanlış bir şeyler yazdıysak affola

0 km volvo alırsan hayatının en büyük yanlışını yaparsın

• quote:

Orijinalden alıntı: umut_shn

Seat leon fr düşündünüz mu çok spor bir araç hehde ucuz

evet.özellikle fiyatı çok uygun ama alacağım aracı bir aksilik olmazsa en az 5 yıl kullanmayı düşünüyorum.içim de kalsın istemiyorum şu an imkanım varken.
  • quote:

quote:

evet.özellikle fiyatı çok uygun ama alacağım aracı bir aksilik olmazsa en az 5 yıl kullanmayı düşünüyorum.içim de kalsın istemiyorum şu an imkanım varken.

Fazla kullanmayı düşünüyorsanız polo gti veya golf 7 1.4 tsı 140 hp act modellerini düşünebilirsiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cihanair

quote:

s.a.

sene sonuna kadar sıfır bir araç almayı düşünüyorum.a180,1.16,v40 ve giulietta arasında kaldım.içlerinden sadece a180'i kullandım.çok kısa izlenimlerim görüş mesafesinin çok dar olduğu ve o fiyata değmeyen bir konfora sahip olduğuydu.diğerlerine binme şansım bile olmadı.önceliklerim

dizel,manuel
    işçilik,sağlamlık,donanım,konfor,iç-dış tasarım
    yakıt,performans,yol tutuş

ve daha aklıma gelmeyen sizin için önemli olan şeyler.

giulietta fiyatı ile ön plana çıkıyor.v40 sanki her anlamda tatmin edici bir araç gibi.almadan önce hepsini görmek gerekiyor ama sizin önerileriniz benim için çok önemli.bunların haricinde ki tavsiyelerinize de açığım.saygılar

not:pek detaylı anlamıyorum araba konusunda.yanlış bir şeyler yazdıysak affola

0 km volvo alırsan hayatının en büyük yanlışını yaparsın

bakalım.henüz acelem yok.sene sonuna kadar olsun istiyorum ama alacağımız son fiyatlara,incelememize,tavsiyelere göre şekillenecek atık

• quote:

quote:

quote:

Fazla kullanmayı düşünüyorsanız polo gti veya golf 7 1.4 tsı 140 hp act modellerini düşünebilirsiniz

golf'un tasarımı hiç içime sinmiyor.belki onun haricinde dört dörtlük bir araçtır ama dış görünüş de çok önemli

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.