Şimdi Ara

0 araç fiyatları çok yüksek (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
195
Cevap
2
Favori
14.641
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: sukrugzdm



    Yolda gördüğünüz bmw, mercedes arabaların yarısından fazlası bankaların, kredi ile alınmış...





    Hocam sonuçta alınıyor değil mi?Bizim gibi insanların gücü yetmeyince kredi çekip alsan nolacak?Kredi bile vermiyorlar öyle diyim.Ha bende ne var 1.6 vw bora var memnun muyum memnunum,fakat piyasaya bakın hiçbi araba parasını haketmiyor örneğin boranın temizleri 34-35 bin ₺ olmuş.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: hadjimurat

    Cari açık falan hikaye devletin parası yok savurduğu milyarlarca parayı bi yerden alacak zaten bukadar savurganlık varki 10 yılda ötv %50 oldu üretim olmayan ekonomiler çökmeye mahkumdur dünya nüfusa oranla araç sayısında türkiyenin esamesi yok bile yani bizde araç falan yok sağda solda mersı bmw bilmem ne görüp vay be falan deme gel taşraya gör neye biniliyo araçların çoğu 2000 model altında sedan sıradan bir araba 100.000 lira bak sıradan diyorum türkiye fakir bir ülke sorun bu fakirliği engeleyememek o yüzden araçlar pahalı geliyor artık ötv yi saymıyorum çünkü sağlam bir ekonomik buhran olmadığı sürece ötv düşmez daha yükselir

    Hocam zaten ülkenin gerçeği zengin daha zengin, fakir daha fakir oluyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Gerçekten çok pahalı ve insanlar bu arabaları alacak nakiti nereden buluyor anlamıyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ø -- 20 Mayıs 2017; 12:8:51 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Millet sıfır araba almıyor diye "ötvye ek zam gelecek bu fiyatları bile mumla ararsınız" yqpıyorlar. Araba ve elektronik fiyatları Türkiye'nin kanayan yarası.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ø -- 20 Mayıs 2017; 12:11:20 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Devlet şimdi ötv yi kaldırsa 100 binlik araba sizce 50 bin olur mu imkansız. Devlet ötv yi kaldırsın otomobil firmaları o açığı kendi zamlari ile kapatır Emin bundan yani tek suç otv de değil. Otomobil firmaları da Türk halkını öpmeyi sever. Illaki birisi öpeceksin Onlar opecegine devlet öpsün der susarım

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aldığın araçtan bi tane de devlete aldığımız için

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aldığımız araçtan bi tane de devlete aldığımız için

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu millet bunlara ne etti de bu kadar zulüm ediyorlar anlamadım. Yav karı koca çalışıyoruz her ay gelen maaş birkaç günde ödemelere giriyor sonra ekhesaplar vs. Çevremden biliyorum herkes bu şekilde. Milletin büyük çoğunluğu bankalara borçlu ya da artık kredi alamayacak kadar sicili bozulmuş durumda. Devlet haybeye mi kredi garanti fonu diye bir şey kurdu piyasaya sıcak para pompalamak için. Bu kredilerin büyük çoğunluğu ö den me ye cek! Maaslara zam geldigi yok hemen vergi dilimi vs bahanesiyle her ay kuşa döndürdüler memur maaşlarını. Ülkeyi bu hale getirenler ve bunların olmasına alet olanlari da allah kahretsin! Memlekette orta sınıf bırakmadınız! Insanlar ya fakir ya zengin! Benim durumum orta diyen de bim den çıkmıyor doğru düzgün kaliteli yediği de yok kendini orta sınıf sanıyor garibim!

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Almanlar kadar rahat otomobil satın almak istiyorsak önce onlar kadar iyi çalışmalıyız.

    Orda insanların otomobile rahat binmesi coğrafi konumundan kaynaklı değil, zamanında insanlarının çok çalışması ve birşeyler üretmesi.

    Rehberiniz bilim olsun, yolunuz aydınlık olsun..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: n a v y_35


    quote:

    Orijinalden alıntı: nightbringer

    Amaç zaten araç satışlarını düşürüp cari açığı azaltmak olduğu için bu kadar pahalı

    Ben de hep bunu savunuyorum

    İyide arkadaşlar hadi alınmasın diye vergileri yukselttiler diyelim.. paramizin yerle bir olmasida mi araba alınmasın diye??? 3-4 sene önce 40 bin seviyesindeki araçlar 60 bin civarına geldi sadece paramizin erimesi sayesinde.. yani burada amaç cari açığı düşürmek değil bence.. Cari açığı düşürmek için araba kaleminde yerli üretimler yapılır ve yerli mal alınsın diye teşvik edilirdi mesela en basitinden ÖTV kaldırır yerli arabada.. Devlet sirket mantığı ile yönetildiği sürece ucuz araba alamayız. Ancak seçimden seçime araba yapıyoruz deniyor ama hala ortada bişey yok..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Başlığı değiştirirmisiniz 0 araçlar pahalı değil 0 araçların vergisi pahalı siz bi araba alırken aynısından birde devlete alıyorsunuz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Kuzen Larry Balki

    Bu millet bunlara ne etti de bu kadar zulüm ediyorlar anlamadım. Yav karı koca çalışıyoruz her ay gelen maaş birkaç günde ödemelere giriyor sonra ekhesaplar vs. Çevremden biliyorum herkes bu şekilde. Milletin büyük çoğunluğu bankalara borçlu ya da artık kredi alamayacak kadar sicili bozulmuş durumda. Devlet haybeye mi kredi garanti fonu diye bir şey kurdu piyasaya sıcak para pompalamak için. Bu kredilerin büyük çoğunluğu ö den me ye cek! Maaslara zam geldigi yok hemen vergi dilimi vs bahanesiyle her ay kuşa döndürdüler memur maaşlarını. Ülkeyi bu hale getirenler ve bunların olmasına alet olanlari da allah kahretsin! Memlekette orta sınıf bırakmadınız! Insanlar ya fakir ya zengin! Benim durumum orta diyen de bim den çıkmıyor doğru düzgün kaliteli yediği de yok kendini orta sınıf sanıyor garibim!

    sen memursun galiba ? Hangi memurun maaşı kuş gibi anlamadım.



    Sen git önce de özel sektörde çalışan adamın ne durumda çalıştığını öğren.Kaç saat çalışıp kaç kuruş aldığını öğren.



    Tüm memurlar kendi maaşlarını müdür maaşlarına göre ayarlayarak yaşıyor.Adam 2500 alıyor uzman alıyo 5000 kuş gibi maaş alıyoruz diyorlar ohhh miss.



    657 in cepte tazminatın cepte her türlü imkan izin var ohhh

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Valla ben asla araba almayi düşünmüyorum bu sisteme asla parami kaptırmam

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sadece Almakla İş Bitse Benzin Mazot En Pahalısı Yıllık Vergisi Bandrolu Sigortası Var Lastİği Suyu Motor Yağı Elektrikle Motor Alın Daha İyi Daha Park Sorunu Var Park Parası Var Ohooooo
  • Türkiye 'de 1 Kasım 2015 seçimlerine 29 adet parti katılmıştır.14 sene iktidarda kalıp ekonomiyi düz tutmayı başaramayanı çıkar 28 parti kalır istediğine vermekte özgürsün. Denemediğinin müddet diğer partilerin ne yapacağını da bilemezsin. Yapamaz edemez diye kesin konusamazsın.

    Başta kalmasına asıl sebeplerden birisi olan Kötünün iyisi zihniyetiyle oy verilmez. Ayrıca Sandık boykotu kadar aptal bir yöntem de daha çıkmamıştır.Söz söyleme hakkını kullanmazsan başına geleceklere katlanırsın.

    Seçim demek halkın memnuniyet düzeyini ölçmek anlamına gelir. Beğenmiyorsa değiştirme hakkını sunarsın. Demek ki sonuçlara göre millet halinden memnun ki 16 Nisanda refandumunda evet verdi.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nerd Miner -- 20 Mayıs 2017; 12:50:54 >
  • Konudan biraz bağımsız olacak kusura bakmayın ama.Hadi araba uretemiyoruz diye arabalar pahalı(Bu kadar pahalı olması kabul edilemez de oyle varsayalım)Hadi telefon uretemiyoruz diye 1000 liralık telefon oluyor 2500 tl.(Bu da aynı şekilde.) Teknolojimiz yok diye modern ulaşım sistemleri yapamıyoruz(Marmaray gibi) geçiş ücretleri pahalı oluyor.Hepsi bir derece anlaşılabilir de abi et niye pahalı ya ? Geçimi tarım ve hayvancılık olan ülkede kuzu etinin kilosu nasıl 70 tl olur yav ? En fazla 7-8 bilemediniz 10 lira olması gerekir.İnsan yetiştiremiyoruz hadi onu anladık da hayvan da mı yetişmiyor ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 41gokhan41 kullanıcısına yanıt
    Hadilen ordan 10 liraymis :)) euroyu tl cevirsen genen10 lira yapmaz 6 7 tane pakette var 2 euro civari fiyatlari kucuk de degil buyuk buyuk taze :)) domates vs hersey bu fiyatlar nerdeyse yani 2 liraya almis oluyo hemen hemen xD 2000 kazansa adama yeter 500 kira odese baska gideri yokki adamin elektrik su internet benzin cok dusuk fiyatlara aliyolar adama 2000 yetio yani ama sana 2000 yetmez burda 700 800 kira ver 100 elektrik 60 su 100 internet diye gidersen boki yedin sen yani :))

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Premium araclara binenler vergisini vermiyor ki. Gider olarak gosteriyorlar araci cunku. Karı dusuk tutup giderleri artirirsan vergi falan vermezsin. Veya odedigin vergi, aracin vergisinin 1/4'une falan denk gelir. Bir smmm adayi olarak ben de isin inceliklerini ogrendim.



    Bu yuzden memurlara, bankacilara, ogretmenlere yani maasli calisanlara geciriyorlar vergiyi. Adamlar da ne yapsin otv'nin kdv'nin dusecegi yok. 60.000 verip aliyor b sinifi araci. Cunku bindikten sonra 50-55'e cok rahat satabilecegini biliyor.



    2 yil once 40.000'e sifir b sinifi arac aldim. Herkes dedi 40.000 verilir mi b sinifina falan filan. Aracin 2017 sifir fiyati 62.000 lira oldu. Yani 2 yil boyunca bindigim araci su an cok rahat 10.000 lira karla satabiliyorum. Satabiliyorum da baska arac alamiyorum iste sorun orada

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: kartal1363

    Konudan biraz bağımsız olacak kusura bakmayın ama.Hadi araba uretemiyoruz diye arabalar pahalı(Bu kadar pahalı olması kabul edilemez de oyle varsayalım)Hadi telefon uretemiyoruz diye 1000 liralık telefon oluyor 2500 tl.(Bu da aynı şekilde.) Teknolojimiz yok diye modern ulaşım sistemleri yapamıyoruz(Marmaray gibi) geçiş ücretleri pahalı oluyor.Hepsi bir derece anlaşılabilir de abi et niye pahalı ya ? Geçimi tarım ve hayvancılık olan ülkede kuzu etinin kilosu nasıl 70 tl olur yav ? En fazla 7-8 bilemediniz 10 lira olması gerekir.İnsan yetiştiremiyoruz hadi onu anladık da hayvan da mı yetişmiyor ?

    "insan yetiştiremiyoruz anladık da hayvan da mı yetişmiyor?"



    :))))))) çok güldüm ahaahah

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: lion_koc


    quote:

    Orijinalden alıntı: Kuzen Larry Balki

    Bu millet bunlara ne etti de bu kadar zulüm ediyorlar anlamadım. Yav karı koca çalışıyoruz her ay gelen maaş birkaç günde ödemelere giriyor sonra ekhesaplar vs. Çevremden biliyorum herkes bu şekilde. Milletin büyük çoğunluğu bankalara borçlu ya da artık kredi alamayacak kadar sicili bozulmuş durumda. Devlet haybeye mi kredi garanti fonu diye bir şey kurdu piyasaya sıcak para pompalamak için. Bu kredilerin büyük çoğunluğu ö den me ye cek! Maaslara zam geldigi yok hemen vergi dilimi vs bahanesiyle her ay kuşa döndürdüler memur maaşlarını. Ülkeyi bu hale getirenler ve bunların olmasına alet olanlari da allah kahretsin! Memlekette orta sınıf bırakmadınız! Insanlar ya fakir ya zengin! Benim durumum orta diyen de bim den çıkmıyor doğru düzgün kaliteli yediği de yok kendini orta sınıf sanıyor garibim!

    sen memursun galiba ? Hangi memurun maaşı kuş gibi anlamadım.



    Sen git önce de özel sektörde çalışan adamın ne durumda çalıştığını öğren.Kaç saat çalışıp kaç kuruş aldığını öğren.



    Tüm memurlar kendi maaşlarını müdür maaşlarına göre ayarlayarak yaşıyor.Adam 2500 alıyor uzman alıyo 5000 kuş gibi maaş alıyoruz diyorlar ohhh miss.



    657 in cepte tazminatın cepte her türlü imkan izin var ohhh

    Memurdan girersek örnek öğretmen diyelim.Yeni başlayan bi öğretmenin maaşı 2.700₺.İzin mizin mis diyorsunuz kimse kimseye izni mis gibi kullandırma şansına sahip değil.Hastalanırsın oldu 1 gün olmadı 2 gün.Git çocuklarla uğraş hele liselerde kaç tane psikopat var bunların yazılı sorusuymuş zümresiymiş vs.Bir de yaz tatilinde 3 ay tatil yapıyor dersiniz.Temmuzun 15'ine kadar okula gidip geliyorlar.Birşey bilip bilmeden konuşmayın 2.700₺ para değil, elin yabancısı en az 5000₺ den başlıyor bu ülkemizin isimlendirdiği "bataklıkta olan Yunanistan" damgası yapıştırdığı ülkenin bile refah düzeyi çok çok yüksek.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.