Şimdi Ara

0 araç almanın avantajı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
1.200
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba ben 2.el focus düşünüyordum 2006-2007 arası fakat krediler çok ağır faiz alıyor bu yüzden o sevdadan vazgeçtik şimdi 0 araçların 18 ay %0 faisiz 5600 peşinat olayı var Ford'da aylık ödeme 400 lira diyorlar beni bu konuda lütfen aydınlatın aracın parasını seneye tamamen kapaticaz tazminat ile bilgili kisilerin 1 yorumunu istiyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Yok mı fikri olan :/

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Başka bir konuya yazmıştım buraya da yazıyorum;


    Fiesta 1lt Ecoboost, Focus 1lt Ecoboost modelleri kampanyaya dahil değildir. Belirtilen faiz oranına karşılık gelen aylık taksit tutarı 1.000TL’dir. Bu kredi tutarı, taksit tutarı ve vade için; bir kereye mahsus ve peşin olarak tahsil edilen 525TL dosya masrafı ve vergiler dahil edildiğinde FordFinans kredisinin gerçek kişilerin bireysel amaçlı araç alımlarında aylık toplam maliyet oranı %0,38, yıllık toplam maliyet oranı %4,56; tüzel kişilerin ticari amaçlı araç alımlarında aylık toplam maliyet oranı %0,33 yıllık toplam maliyet oranı %3,96 olmaktadır. Belirtilen tutar Mondeo Selective 4K 2.0 TDCi 163PS PowerShift A/T modeli için peşin alımlarda geçerli 2012 model yılı indirimidir.

    2012 model 2.0 TDCI mondeo alırsanız 6500TL indirim varmış

    Fiyat listesinde bir tane örnek aldım;

    Fiesta titanium 5K 1.4 TDCi 70PS (kredili fiyatı:43.110) (peşin fiyatı:40.495)

    Aradaki fark ve dosya masrafını da düşünürsek 3150TL+(vergiler) gibi peşin fiyatından fark var. Nerde %0 faiz ? yalanınızı yesinler. Hep yapıyorlar bunu...
    Aracı peşin alıp bir firmadan 18ay 18bin TL çekerseniz 20500TL geri ödeme yapıyorsunuz, yani firmanın kampanyası foss...

    http://www.enuygun.com/kredi/ihtiyac/karsilastir/18-ay-vade-ile-18000-tl/

    ihtiyac kredisi çekerseniz araç rehin derdi yok...

    Sıfır araç almanın neresinde avantaj var çözemedim ?

    %40 ÖTV %18 KDV falan filan... 2.elden şaşmamak lazım.. Ayrıca baktığınız modele dikkat edin zira; kiraliık, şirket araçları olarak çok sık tercih edilen bir model.




  • Eniştem haklıymış çok teşekkür ederim bilgi için 30 bin lira cekicez 48 ay vade dusunuyoruz o zamanda faiZler tavan yapmis durumda bilmiyorum ne yapicam siz bayagi detayli yazmisiniz sizce ne yapmaliyim ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 30bin TL çekip ayda yaklaşık 850TL ödemek var. geri dönüşü 40bin TL. 4yılda 10bin TL faiz...

    Bir de 4yıl az değil. Araca kasko şart.

    Kaskosu, sigortası, vergisi, muayenesi derken aylık bunların getirisi en az 150TL...

    elinizde ne araç var, ne almak istiyorsunuz bilemem ama böyle bir borcun altına girmek kolay iş değil. ayda 1000TL araç için vereceksiniz. Bunun daha yıllık bakımları, yakıtı yok...
  • Musaitseniz özelden konuşalım mı hocam bı yol gösterin bana ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 0 aracin tek avantaji sorunsuz yeni araba olmasi. Egerki duzgun arastirip usenmeden gidip bakip sorunsuz temiz arac bulursaniz dertsiz tasasiz arac sahibi olursunuz. 2. El arac satanlarin neredeyse 0 fiyatinin uzerinde fiyat cekmesi birde 2. El arac kredilerinin yuksek olmasi sebebiyle , 0 arac aliniyor.

    Egerki elinde 30.000 lira temiz birikmis para var ise. Gidip pazarlii yapip sifiri 40-45.000 olan arabayi bile alabilirsin. Fakat gidip 30.000 lira kredi cekip 2. El alirsan geri odemesi 0 fiyatina olacak. Bu sebeple 0 arac kampanyalarindan yararlanip almak daha mantikli. Kosula ve eldeki paraya gore degisiyor biraz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Golden Gate -- 24 Ocak 2013; 8:37:06 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Valla onunda ödemesi çok zor bilmiyorum nasıl olacak

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ödemek zor geliyorsa daha düşük fiyatlı ve daha küçük modellere yönelin. Sonuçta bir otomobil için boğazınızı sıktırmanıza gerek yok.
  • Evet arkadasım haklısın bu konuda yada hiç almamak seneye 0 alırız peşin :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bazı modellerin ikinci el fiyatlarının sıfırıyla yarıştığını görünce en azından o modeller için bana göre ikinci el almanın hiçbir avantajı yok.
  • Ben normalde 30000 lira kredi çekicektim ama gördüm ki 40+ geri ödemesi var 0 alalım dedik ondada peşinat felan istiyorlar ödemesi yüksek 10-15 arası çekeriz seneye satıp 0 alırız o daha mantıklı artık öyle düşünüyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ödeyebileceğiniz tutar üzerinden en çok 18 ay kredi çekin. 4-5 yıl kredi anca ev için olur.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Finansal açıdan kredili 0 almanın avantajı yoktur. Bazı arkadaşların belirttiği gibi 0 faiz derler ama kredili olunca 2-3 binli fiyat farkı koyarlar + dosya masrafı v.s., O zaman bir hesap yaparsınız gerçek maliyet % 0 değil de %1,5 falandır.
  • Evet bunuda gördüm zaten o yuZden bu hevesten vazgeçmek zorundayim :/

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.