Şimdi Ara

0 arabamı çizdiler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
509
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Henüz 5 6 ay önce araba almıştım 5 yıl 150 Bin km garantisi var park hakindeki arabamın ön tampon ve sis lambası çevresini sürtmüşler. Sürten kişi benimle iletişime geçti çok büyük hasar yok acaba serviste yaptırmasam garantim. Biter mi yoksa garantisi devam etmesi için serviste mi yaptırmalıyım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

benim daha 2 günlük aracıma vurdular. şimdiye kadar 50 kere falan vurmuştur birileri daha bir Allah'ın kulu aramadı. çok şanslısın.

5 yaşında olup içinde hala sıfır kokusu olduğu iddiasıyla satılan arac ilanı gördü bu gözler o yüzden çok da şey etme  

P4P800-X - ***FX5500*** - 768 MB RAM - *** CELERON D 2.80 OC <<3.33>> High Power PerformancePro 80Plus Bronze 750 microsoft keyboard+mouse set

old but gold ;)
  • 3 parça değişen, 2 parça sök tak boyalı, eski tarihli 200bin üstü tramerli araçlara “Hatasızzzz” diye başlık atılan ilanların olduğu bir ülkede çok da takılmamak lazım ☺️

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi individual -- 25 Eylül 2025; 17:46:43 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Donsuzlastik kullanıcısına yanıt
    Kaportada oluşan çizik ezik vs. Gibi yüzeysel hasarlar garantinizi etkilemez. Çok göze batan birşey değilse nazarlık kalsın yoksada servis yerine sanayide bi kaportacıya rütuş yaptırın geçin.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.