Şimdi Ara

0.75 elektrik kablosu kaç watt'a dayanır (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
43
Cevap
0
Favori
39.991
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sıkıntı olmaz hocam çünkü prizlere dağılan kablolar buatlarda birleşip sigorta kutusuna daha kalın kablo ile gider.
    Ayrıca yatak odası, salon bunlara ayrı ayrı kalın hatlar gider buatlardan salonun lambası prizine dağılır.
    Yani yatak odası ile bağımsızdır tesisat tabi bunu genel elektrik tesisatı için söylüyorum. Sigorta kutusunda ne kadar sigorta var. Hangisini indirdiğinizde nerelerin elektriği kesiliyor buna bağlı değişebilir ama sonuç olarak sıkıntı yaşamazsınız.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: iCrush

Sıkıntı olmaz hocam çünkü prizlere dağılan kablolar buatlarda birleşip sigorta kutusuna daha kalın kablo ile gider.
    Ayrıca yatak odası, salon bunlara ayrı ayrı kalın hatlar gider buatlardan salonun lambası prizine dağılır.
    Yani yatak odası ile bağımsızdır tesisat tabi bunu genel elektrik tesisatı için söylüyorum. Sigorta kutusunda ne kadar sigorta var. Hangisini indirdiğinizde nerelerin elektriği kesiliyor buna bağlı değişebilir ama sonuç olarak sıkıntı yaşamazsınız.
    Dostum 4 tane var ama 3+1 ev bi yarın bakıp sölerim sana
    Hocam doğru söylemiş sıkıntı yaratmaz

• quote:

Orijinalden alıntı: thedarkride

0.75 kabloyla ampul calistirirsin. Yazık günah hiç mi değeri yok o ps4un televizyonun. Alsana 3x1.5 kablo yap uzatmani, 20 lira için bütün sistemi heba ediceksin. Toprak bile yok. Bisey olur ya da olmaz. İllaki çalışır ama 20tl için değmeyecek bir risk. 0.75 kablo nedir abicim dünyanın en saçma şeyi olmuş senin yaptığın. Hic bir yerde gördün mü 0.75 kablodan 3lu priz yapıldığını? Sök at çöpe git 3x1.5 ile yap.
    Bu arkadaş neye dayanarak söylemiş kafam allak bullak oldu ya çok garantici adamımdır dikkate alırım hep:d
  • Birşey olur mu olmaz mı bilemezsiniz. Kablo ne kadar dayanıklı, ne kadar kaliteli, ne kadar eski? Yanar mı erir mi? Herhangi bir kısa devre durumunda vs vs. Ben garantici adamım beni öldürseler 0.75 kabloyu buata bağlamam. Birşey olur olmaz o kısmı ayrı, hiç bir binada buattan 0.75 kablo çekildiğini görmezsiniz. Bu mümkün değildir. Arkadaşlar bişey olmaz demiş ama yarın öbür gün sıkıntı çıkarsa sen çekiceksin zahmetini. O zaman şöyle yapalım, teknik verilerle bakarak bir arkadaş 1amper çeker ve sıkıntı olmaz demiş, bu mantıkla gidersek sen data kablosu fln bağla hatta telefon şarj kablosu bağla daha garanti olsun onlar da 2ampere ve fazlasına kadar destekliyor. Sence kulağa mantıklı geliyor mu? Git al 1.5mm kablonu,indir sigortalarını, yap bağlantını, rahat rahat takıl. Niye yangın ve daha büyük risklere giriyosun arkadaşım? Dediğim gibi ev tesisatında 0.75 kablo sadece lambalara bağlanır, kalanı için 1.5dan başlar kullanıldığı yere göre artar.

• Diktatör58 D kullanıcısına yanıt
    Yanlış anlaşılmasın, ben çalışmaz kaldırmaz demiyorum zaten. Tabi ki kaldırır ama işin ucunda tv ve ps4 var ne gerek var diyorum. Güvenli de değil diyorum. Tercih sizin.

• quote:

Orijinalden alıntı: thedarkride

Birşey olur mu olmaz mı bilemezsiniz. Kablo ne kadar dayanıklı, ne kadar kaliteli, ne kadar eski? Yanar mı erir mi? Herhangi bir kısa devre durumunda vs vs. Ben garantici adamım beni öldürseler 0.75 kabloyu buata bağlamam. Birşey olur olmaz o kısmı ayrı, hiç bir binada buattan 0.75 kablo çekildiğini görmezsiniz. Bu mümkün değildir. Arkadaşlar bişey olmaz demiş ama yarın öbür gün sıkıntı çıkarsa sen çekiceksin zahmetini. O zaman şöyle yapalım, teknik verilerle bakarak bir arkadaş 1amper çeker ve sıkıntı olmaz demiş, bu mantıkla gidersek sen data kablosu fln bağla hatta telefon şarj kablosu bağla daha garanti olsun onlar da 2ampere ve fazlasına kadar destekliyor. Sence kulağa mantıklı geliyor mu? Git al 1.5mm kablonu,indir sigortalarını, yap bağlantını, rahat rahat takıl. Niye yangın ve daha büyük risklere giriyosun arkadaşım? Dediğim gibi ev tesisatında 0.75 kablo sadece lambalara bağlanır, kalanı için 1.5dan başlar kullanıldığı yere göre artar.
    Dostum buattaki kablo 0.75 çektiğim kablo değil

• Buattaki olmaz diyorum zaten, uzatma ya da 3lüde de olmaz. Siz diğer arkadaşların dediğini yapın benim anlatacaklarım bu kadar. Gerisi sizin kararınız. 20 tl için çok gereksiz.

• Sizin elektrik hattınız 0.75se yapacak birşey yok.

• 20 tl için gereksiz diyonuzda buattaki kabloyu nasıl değiştiriyim duvarı kırmak lazım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Abi prize sadece ps4 32 inç tv yani yanar mı kablo ps4 tv falan aşırı uzun süreli kullanımda

• Ben buattan kablo çektin sandım 0.75 olarak. Elektrik tesisatının kendisi 0.75 olaraksa yapıcak bişey yok.

• Sana rahat yeter.

Orijinalden alıntı: Diktatör58

Bu mesaj silindi.
    Dostum buat 0.75 konuya fazla hakim değilsen yazma 20 liralık bi konu değil buat kablosunu değiştirmek için duvar yıkmak lazım

• İstediğin kadar süre oynayabilirsin. Sıkıntı olmaz. 800watt sürekli kaldırabileceği güçtür. Elektrikli ısıtıcı vb yüksek wattlı ürünlerde kullanma.

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.