Şimdi Ara

0.3 Mbps İnternet Hızı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.226
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Son bir kaç gündür hız sorunu yaşıyorum. TTNET Müşteri temsilcisini aradığımda hattımda sorun olmadığını söylüyorlar, hızım gayet düzgünmüş. Adil kullanımdan dolayı hızınız düşmüş diye ezbere cevap veriyorlar. Modeme gelen hıza ve hız testindeki sonuçlar hiç öyle demiyor. Ne yapmam lazım anlamadım. Bu nette sizcede bi sorun yok mu?

0.3 Mbps İnternet Hızı 0.3 Mbps İnternet Hızı

• Sorun çok ciddi. Modeme gelen hız 579k. Yani 0.5 Mbps, biraz da kayıpla 0.3'e düşüyor. Siz hat değerlerinizle birlikte BTK'ya şikayet yazın, ilgilensinler. Çünkü yasal olarak size en az 1 Mbps vermeleri lazım ancak onun yarısınıı veriyorlar.
    Ama hiç şu ana kadar netten düşme, bağlanamam sorunu yaşamadım. Sadece hız sorunu yaşıyorum. TTNET modem aç kapa uzaktan bakarak bana ne kadar hız verdiklerini görmeleri lazım, geçmişte başıma bu tür sorun geldi onun için uzaktan her türlü hıza falan vs. bakabiliyorlar diye biliyorum. Müşteri temsilcisi, hattında sorun yok diyerek komik bi cevap verdi, normalde aldığım hızı görmeleri gerekmez mi? Benden mi kaynaklanıyor onlardan mı bilemedim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.